Aldığım ah'lar...

Bu arada ah aldığını falan ne biliyorsun? Sana onca kötülük yaptığından bahsetmişsin..
Hakkımı helal ediyorum bla bla vidi bidi ile kendisi ile resmen iletişim kurma isteğinde bulunmuşsun hissi verdi..

Bu arada ah aldığını falan ne biliyorsun? Sana onca kötülük yaptığından bahsetmişsin..
Hakkımı helal ediyorum bla bla vidi bidi ile kendisi ile resmen iletişim kurma isteğinde bulunmuşsun hissi verdi..
Öyle bi niyetim olsa ben her türlü ulasirdim ortak arkadaslarimiz var zaten.

Mutluyum çok şükür canım, her insan hata yapar değil mi ,ben hatamin da farkındayım ışte. Yargılamadan önce biraz empati kursaniz nasıl olur .
Neden?
Empati kurmam için yaptığın şeyin tam sebebini bilmek gerekmez mi?
Helal etmek istiyorsan içinden etsen daha sağlıklı olurmuştu demek istedik..

Neden?
Empati kurmam için yaptığın şeyin tam sebebini bilmek gerekmez mi?
Helal etmek istiyorsan içinden etsen daha sağlıklı olurmuştu demek istedik..
Sebebim çok açık değil mi ? Yaşadığım olumsuzluklar kendimce onun ahlariymis diye düşündüm. Çünkü seviyordu ben seven birini bıraktım ama olmuyordu ışte. Ölümden korktuğum için de o gün öyle düşündüm iste. Yazdım zateb her ramazanda içim sklr benim diye. Mesele bu

Yani burda hepimize söz hakkı veriliyor diye kalkıp öyle ahkam kesmekle olmuyor,herkesin en az benim kadar hatta benden daha fazla hataları olmuştur. Kimse hatasız günahsızi oynamasin lütfen. Ben fikirlerinizi almak istiyorum dedim, azarlar gibi yorum yapın demedim biraz insaflı davranın, yoksa yorum yapmayın öyle bi mecburiyetiniz yok

Keske yazmasaydin ona . Seni yargilamiyorum, zaten bu da haddim degil kesinlikle. Ama en iyisi sen hesabini sil. En hayirlisi budur arkadasim. Böyle birsey icin birde esinle kötü olma isler büyümesin.

Sebebim çok açık değil mi ? Yaşadığım olumsuzluklar kendimce onun ahlariymis diye düşündüm. Çünkü seviyordu ben seven birini bıraktım ama olmuyordu ışte. Ölümden korktuğum için de o gün öyle düşündüm iste. Yazdım zateb her ramazanda içim sklr benim diye. Mesele bu
Harbi çok seviyormuştu seni..
Senden geçmişte, verdiği hediyeleri almış, seni onlara layık görmemiş ve devam etmeyincede ailene mahçup etmiş..!
Ne aşkmış arkadaş..
Bir de ah edip ahı tutmuş ..:olamaz:
Etme eyleme be güzel arkadaşım.. Böyle geçmişte kalmış rezil adamları başınıza sıvamayın..
Kızgın kırgınsan konuş eşinle.. Hayatını düzelt..
Umarım eşinden şiddet falan görmüyorsundur..

Haklısınız yapmamam gerekirdi belki de, ama yaptım ışte sadece artık eğer bi yaşadıklarım onun ahlari yüzündense artık helal etsin de bende rahatliyim. En cok ben yıprandım o iliskide ama yine de helal olsun hakkım dedim.
Hesabi dondur veya sil.. Ondan once engelle o kisiyi msjin gorulmeden.. Başına is açma..

Harbi çok seviyormuştu seni..
Senden geçmişte, verdiği hediyeleri almış, seni onlara layık görmemiş ve devam etmeyincede ailene mahçup etmiş..!
Ne aşkmış arkadaş..
Bir de ah edip ahı tutmuş ..:olamaz:
Etme eyleme be güzel arkadaşım.. Böyle geçmişte kalmış rezil adamları başınıza sıvamayın..
Kızgın kırgınsan konuş eşinle.. Hayatını düzelt..
Umarım eşinden şiddet falan görmüyorsundur..
Ewet şiddet görüyorum ama dünyaya yine gelsem yine onunla evlenirim böyle de ruh hastası biriyim. Sen yorumlarını kendine sakla tatlım çok akillisin çünkü sen harcanma burada:KK48:

Ewet şiddet görüyorum ama dünyaya yine gelsem yine onunla evlenirim böyle de ruh hastası biriyim. Sen yorumlarını kendine sakla tatlım çok akillisin çünkü sen harcanma burada:KK48:
Valla sen çözüm bulmaya değil, aşalık duygunu yukarı çekmeye gelmişsin..
Neyse sana hakkımı haram ettim !
10 dakkamı harcadın zehir zıkkım olsun!
Al sana ah, hemde beddualısından :KK53:

Valla sen çözüm bulmaya değil, aşalık duygunu yukarı çekmeye gelmişsin..
Neyse sana hakkımı haram ettim !
10 dakkamı harcadım zehir zıkkım olsun!
Al sana ah, hemde beddualısından :KK53:
Sen ruhunu terbiye etmeyi öğren güzelim. Hadi naş. Seviyene inemicem üzgünüm :halay:

Cok aşırı sacma olmus. Adam zaten psikopatmis körükle gitmissiniz resmen. Esinizden de siddet goruyomussunuz. Ama cok seviyorum diyosunuz ben bir sey anlamadim ruh halinizden.

Back
X