- 21 Kasım 2023
- 137
- -58
- 11
- Konu Sahibi Ceydaa3435
-
Abazaymış işte belli. Tutturabildiğine işte. Ah etse ne olurBiliyor musunuz bana cinsellik teklifi bile etti. Ciddi anlamda korktum ve bana uygun biri olmadığını anladım
Kızlar evliliğe meraklı diye evlilikten bahsetmiştir. Vicdan yapacak bir durum yok. Ah edecek bir durum da.Konuşurken konuyu
Buluştuğumuz ikinci gün evlenmekten bile bahsetti ve ben şoka girdim korktum. Ne evlenmesi daha yeni tanıştık daha saçmalama falan dedim yani ciddi ciddi düşünüyordu
Yazıp helallik istemeye gerek yoktur dimi?
Biriyle internetten tanıştım.O terkedilmişti boşluktaydı, bende ailevi sorunlarımdan boşluktaydım. Konuşmaya başladık bana alıştığını ve bir kez olsun görüşmek istediğini söyledi kabul ettim.Ben başka şehire taşınacaktım oda başından beri biliyordu bu durumu ona rağmen istedi görüşmeyi. Buluştuk ve birlikte sadece 5 gün geçirdik ve ben taşındım açıkçası ben ona karşı birşey hissetmediğimi anladım. Bana işini yalan söylemiş meğer doğru düzgün işi bile yokmuş ve ben çok iyi bölümde okuyorum. Kılık kıyafeti kötü görünüyordu. Aramızda çok fark vardı bende zaten aşık değilim diye bir daha görüşmemek üzere ondan ayrıldım. Ama bu olanlardan sonra hayatımda herşey ters gitmeye başladı. Sonraki ilişkimde terk edildim, ders başarım düştü, zaten kötü olan aile ilişkilerim daha berbat oldu... Herşeyim mahvoldu yani. Ahımı mı aldı sizce arkadaşlar napmam gerekiyor hiç bilmiyorum çok üzgünüm lütfen yardım edin nolursunuz
Anlattığım kadarYok daha neler. Alakasız şeyleri nasıl böyle birleştirdiniz.
Adamı nikah masasında bırakmamışsınız sonuçta.
Anlattığınız kadarsa muhabbetiniz ortada birşey yok.
Ya son konuşmasında bana neden böyle yaptın amacın neydi falan dedi o yüzden ahımı aldı mı diye düşündümKonuştuğumuz her insanla evlenmek zorunda mıyız? Ne alaka niye ah almış olasınız yahu? Hayat bu bir şekilde her insanı üzebiliriz. Niyetler önemli
10 çocukla terk edip gitmediniz ya. Alt tarafı 5 gün görüşmüşsünüzYa son konuşmasında bana neden böyle yaptın amacın neydi falan dedi o yüzden ahımı aldı mı diye düşündüm
Hayır asla gerek yok arkadaşım,rahat olun.Ona yazıp helallik istememe gerek yok yani dimi?
Biriyle internetten tanıştım.O terkedilmişti boşluktaydı, bende ailevi sorunlarımdan boşluktaydım. Konuşmaya başladık bana alıştığını ve bir kez olsun görüşmek istediğini söyledi kabul ettim.Ben başka şehire taşınacaktım oda başından beri biliyordu bu durumu ona rağmen istedi görüşmeyi. Buluştuk ve birlikte sadece 5 gün geçirdik ve ben taşındım açıkçası ben ona karşı birşey hissetmediğimi anladım. Bana işini yalan söylemiş meğer doğru düzgün işi bile yokmuş ve ben çok iyi bölümde okuyorum. Kılık kıyafeti kötü görünüyordu. Aramızda çok fark vardı bende zaten aşık değilim diye bir daha görüşmemek üzere ondan ayrıldım. Ama bu olanlardan sonra hayatımda herşey ters gitmeye başladı. Sonraki ilişkimde terk edildim, ders başarım düştü, zaten kötü olan aile ilişkilerim daha berbat oldu... Herşeyim mahvoldu yani. Ahımı mı aldı sizce arkadaşlar napmam gerekiyor hiç bilmiyorum çok üzgünüm lütfen yardım edin nolursunuz
Bağlanma olmadan ayrılmanız yerinde olmuş. Doğru olmadığını düşündüğünüz kişiden baştan ayrılmış olmanız çok doğru bir hareket bilinçli davranmissinizBiriyle internetten tanıştım.O terkedilmişti boşluktaydı, bende ailevi sorunlarımdan boşluktaydım. Konuşmaya başladık bana alıştığını ve bir kez olsun görüşmek istediğini söyledi kabul ettim.Ben başka şehire taşınacaktım oda başından beri biliyordu bu durumu ona rağmen istedi görüşmeyi. Buluştuk ve birlikte sadece 5 gün geçirdik ve ben taşındım açıkçası ben ona karşı birşey hissetmediğimi anladım. Bana işini yalan söylemiş meğer doğru düzgün işi bile yokmuş ve ben çok iyi bölümde okuyorum. Kılık kıyafeti kötü görünüyordu. Aramızda çok fark vardı bende zaten aşık değilim diye bir daha görüşmemek üzere ondan ayrıldım. Ama bu olanlardan sonra hayatımda herşey ters gitmeye başladı. Sonraki ilişkimde terk edildim, ders başarım düştü, zaten kötü olan aile ilişkilerim daha berbat oldu... Herşeyim mahvoldu yani. Ahımı mı aldı sizce arkadaşlar napmam gerekiyor hiç bilmiyorum çok üzgünüm lütfen yardım edin nolursunuz
O bana bağlandığını söylüyordu ama ben onu uyarmıştım zaten ayrı kalacaz diye en başından. Zaten 5 günde nasıl bağlandı onuda çözemedimBağlanma olmadan ayrılmanız yerinde olmuş. Doğru olmadığını düşündüğünüz kişiden baştan ayrılmış olmanız çok doğru bir hareket bilinçli davranmissiniz
5 günde internet bile bağlanmıyor, adam nasıl bağlansın ahahah kimsenin bağlandığı yok merak etmeyin. Adama sevişecek biri lazım, çok seçeneği de yok, bulabildiğini değerlendirmek zorunda. Bütün olay bu.O bana bağlandığını söylüyordu ama ben onu uyarmıştım zaten ayrı kalacaz diye en başından. Zaten 5 günde nasıl bağlandı onuda çözemedim
Ne ahı bedduası yaBiriyle internetten tanıştım.O terkedilmişti boşluktaydı, bende ailevi sorunlarımdan boşluktaydım. Konuşmaya başladık bana alıştığını ve bir kez olsun görüşmek istediğini söyledi kabul ettim.Ben başka şehire taşınacaktım oda başından beri biliyordu bu durumu ona rağmen istedi görüşmeyi. Buluştuk ve birlikte sadece 5 gün geçirdik ve ben taşındım açıkçası ben ona karşı birşey hissetmediğimi anladım. Bana işini yalan söylemiş meğer doğru düzgün işi bile yokmuş ve ben çok iyi bölümde okuyorum. Kılık kıyafeti kötü görünüyordu. Aramızda çok fark vardı bende zaten aşık değilim diye bir daha görüşmemek üzere ondan ayrıldım. Ama bu olanlardan sonra hayatımda herşey ters gitmeye başladı. Sonraki ilişkimde terk edildim, ders başarım düştü, zaten kötü olan aile ilişkilerim daha berbat oldu... Herşeyim mahvoldu yani. Ahımı mı aldı sizce arkadaşlar napmam gerekiyor hiç bilmiyorum çok üzgünüm lütfen yardım edin nolursunuz
Devamlı görüşmek istedi kıramadım zaten 4.gunu söylediSize yalan söyleyen bir tiple neden 5 gün?
Karşı taraf size yalan söylemiş sizi kandıran aslında o böyle bir durumda herkes ayrılırdı.Biriyle internetten tanıştım.O terkedilmişti boşluktaydı, bende ailevi sorunlarımdan boşluktaydım. Konuşmaya başladık bana alıştığını ve bir kez olsun görüşmek istediğini söyledi kabul ettim.Ben başka şehire taşınacaktım oda başından beri biliyordu bu durumu ona rağmen istedi görüşmeyi. Buluştuk ve birlikte sadece 5 gün geçirdik ve ben taşındım açıkçası ben ona karşı birşey hissetmediğimi anladım. Bana işini yalan söylemiş meğer doğru düzgün işi bile yokmuş ve ben çok iyi bölümde okuyorum. Kılık kıyafeti kötü görünüyordu. Aramızda çok fark vardı bende zaten aşık değilim diye bir daha görüşmemek üzere ondan ayrıldım. Ama bu olanlardan sonra hayatımda herşey ters gitmeye başladı. Sonraki ilişkimde terk edildim, ders başarım düştü, zaten kötü olan aile ilişkilerim daha berbat oldu... Herşeyim mahvoldu yani. Ahımı mı aldı sizce arkadaşlar napmam gerekiyor hiç bilmiyorum çok üzgünüm lütfen yardım edin nolursunuz
Ona yazıp helallik istememe gerek yok yani d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?