aldığım bot

doga2200

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
3.237
1.701
333
37
Bir markadan 4 ay önce yarım bot almıştım 190 tl ye.. 4 ayda derisi yıprandı topukları sallanıyodu,bel kısmı kırılmış dedi götürdüğüm bi ayakkabıcı. bende aldığım yere götüreyim dedim ama fişini bulamıyorum, kredi kartıyla almıştım,ekstreyi göstersem aldığıma dair yardımcı olurlar mı sizce? bi sorun olursa getirin demişlerdi.

Hep öyle derler de,götürünce değişir bir bahane bulurlar .Aradan 4 ay geçmiş ,zor gibi.

6 ay değil mi zaten ayakkabının garantısı .
Büyük ihtimalle kabul etmezler..

Dene bir

Ben bir kere ayakkabı değiştirdim

Marka vs değildi fiş miş de yoktu

Cazğır da değildim ama çok para vermiştim değiştirdiler bariz yırtılmıştı

Belki markaysa,kalabalık olduğunda giderseniz müşterilere rezil olmamak için yardımcı olurlar
Ben onu nıke da yaptım Ayakkabı aldım işyerımdede giydim ama ayakkabı hoşuma gitmedi
O kadarda para verdım değiştirmem lazım Ayakkabını orasına baktım vurasına baktım anaaamm ne görüeyim etiketi silik gittim mağazaya bu ayakkabı daha önceden giyilmiş ben bunu kabul etmıyorum değiştirmezsenız sizi şikayet edicem dedım
Adam giydiğim halde ayakkabıyı değiştirdi

hahahhh heh işte böle olmak lazım helal olsun

Bazı sorunlarda kullanıcı hatası diyorlar ama siz şansınızı bir deneyin yinede. Ben değiştirmiştim bu şekilde. Gerçi benim iki topukta ortadan ikiye ayrılmıştı, bariz yapım hatası yani.

Erkekler bizim gibi uğraşmıyor,Onlar gibi olmak lazım.Amaaan 2 gün giyip alırım,ötesi ayakkabı,ne uğraşacağım desek,nerdeeeee.Bırak ayakkabıyı kıyafet bile alsak,eve gelince şüpheye düşüyoruz,acaba ötekini mi alsaydım,değiştirsem mi, kadın olmak çok zor canım ,ince düşünceliyiz.

büyük firmalar genelde hemen yardımcı oluyor,,firma ismi yazmak yasakmı burda..benim sürekli aldığım iki firma var ,en ufak bir sorunda hemen yardım oluyorlar ama tabii sizinle ilgilenen şatış temsilcisi çok önemli...kendi eğoları içinde olumsuz tepki verebiliyorlar o zaman hemen o firmanın müşteri temsilcisini arayın...tecrubeliyim de :) bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…