hadi yaa öyle mi diyosunne yalan söyliyim değiştirebilirsen helal olsun
bakcaz artıkHep öyle derler de,götürünce değişir bir bahane bulurlar .Aradan 4 ay geçmiş ,zor gibi.
ömürlük almadım da 4 aylık da almadım sonuçta, bir sene gideydi iyiydiÖmürlük mu aldınız ayakkabiyi ? 4 ay kullanmissiniz işte daha ne.. 2 yıl garantisi varsa bilemem tabi
valla garantisi ne kadar bilmiyorum ben de6 ay değil mi zaten ayakkabının garantısı .
Büyük ihtimalle kabul etmezler..
süpersinDene bir
Ben bir kere ayakkabı değiştirdim
Marka vs değildi fiş miş de yoktu
Cazğır da değildim ama çok para vermiştim değiştirdiler bariz yırtılmıştı
ahah güldürdün çok yaşa :) walla anam bende çok çektim bu ayakkabı konusunda. insanlar mallarını satana kadar o vaadler. ev ayakkabı mezarlığı gibihadi yaa öyle mi diyosun
Belki markaysa,kalabalık olduğunda giderseniz müşterilere rezil olmamak için yardımcı olurlarsüpersin
inş benim de şansım yaver gider
malesef orası öyle, herşey satana kadar oluyo genelde ama şansımı denemek istiyorumahah güldürdün çok yaşa :) walla anam bende çok çektim bu ayakkabı konusunda. insanlar mallarını satana kadar o vaadler. ev ayakkabı mezarlığı gibi
vaaay iyi fikirmişBelki markaysa,kalabalık olduğunda giderseniz müşterilere rezil olmamak için yardımcı olurlar
Ben onu nıke da yaptımBelki markaysa,kalabalık olduğunda giderseniz müşterilere rezil olmamak için yardımcı olurlar
hahahhh heh işte böle olmak lazım helal olsunBen onu nıke da yaptımAyakkabı aldım işyerımdede giydim ama ayakkabı hoşuma gitmedi
O kadarda para verdım değiştirmem lazımAyakkabını orasına baktım vurasına baktım anaaamm ne görüeyim etiketi silik gittim mağazaya bu ayakkabı daha önceden giyilmiş ben bunu kabul etmıyorum değiştirmezsenız sizi şikayet edicem dedım
Adam giydiğim halde ayakkabıyı değiştirdi
Erkekler bizim gibi uğraşmıyor,Onlar gibi olmak lazım.Amaaan 2 gün giyip alırım,ötesi ayakkabı,ne uğraşacağım desek,nerdeeeee.Bırak ayakkabıyı kıyafet bile alsak,eve gelince şüpheye düşüyoruz,acaba ötekini mi alsaydım,değiştirsem mi, kadın olmak çok zor canım ,ince düşünceliyiz.Ben onu nıke da yaptımAyakkabı aldım işyerımdede giydim ama ayakkabı hoşuma gitmedi
O kadarda para verdım değiştirmem lazımAyakkabını orasına baktım vurasına baktım anaaamm ne görüeyim etiketi silik gittim mağazaya bu ayakkabı daha önceden giyilmiş ben bunu kabul etmıyorum değiştirmezsenız sizi şikayet edicem dedım
Adam giydiğim halde ayakkabıyı değiştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?