malesef yok sorun çıkacağını bilsem iyi saklardımfişiniz olsaydı değiştirirlerdi belki.ama şu anda kesin zorluk çıkaracaklardır.
ben kızıma filo dan almıştım çoçuk giydi bi ay sonra su geçirmeye başladı en azından bi kış giymesi lazımdı meğerse su geçiren çizmeymiş o nasıl oluyorsa waterproof yazmadığı için bunu bilerek alıyormuşuz güyaBambi de değiştirirler mi bilmem ama flo da olsaydı 1 sene sonra bile değiştirdiklerine gözlerimle şahit oldum.
ah ne güzel olur bana da öyle deselerMarkaya bağlı biraz. Amcam Kemal Tanca dan bir ayakkabı alıp ertesi yıl topuk kısmında bir sorun çıkınca düzeltmeleri için geri götürdü. Sadece tamir istedi yani. Adamlar üretim hatası varmış, bizim hatamız diyip ayakkabıyı yenisiyle değiştirmişler.
Deneyin derim.
valla iyi dedin arkadaşımBambide 190 liraya ayakkabı var mı yaa? Ben orayı ucuz bir yer sanıyordum.
Siz ekstreden aldığınız tarihe bakın. Gidin, bu tarihten sistemde bulurlar faturayı. Zaten bi süredir fatura vermiyor mağazalar, yeni bir yasal düzenleme gereği. 4 ay oldu mu başlayalı hatırlamıyorum. Sistemden bulunacak yani artık...
Kabul etmezlerse de tüketici hakem heyetine başvuracağınızı söyleyin. Ve gerekirse başvurun da. 190 liraya alınan bir Bot 4 ay sabah akşam giyilse bile deforme olmamalı.
Daha kaç ay giyecektin diyenler parayı sokaktan topluyor galiba.
Bir markadan 4 ay önce yarım bot almıştım 190 tl ye.. 4 ayda derisi yıprandı topukları sallanıyodu,bel kısmı kırılmış dedi götürdüğüm bi ayakkabıcı. bende aldığım yere götüreyim dedim ama fişini bulamıyorum, kredi kartıyla almıştım,ekstreyi göstersem aldığıma dair yardımcı olurlar mı sizce? bi sorun olursa getirin demişlerdi.
Markaya bağlı biraz. Amcam Kemal Tanca dan bir ayakkabı alıp ertesi yıl topuk kısmında bir sorun çıkınca düzeltmeleri için geri götürdü. Sadece tamir istedi yani. Adamlar üretim hatası varmış, bizim hatamız diyip ayakkabıyı yenisiyle değiştirmişler.
Deneyin derim.
inanın her zaman giymedim.. zaten oturarak çalışıyorum kapının önünden arabaya binip kapının önünde iniyorum. nasıl bu kadar yıprandı anlamadım.. gidince artık çeneme kuvvet zorlıcam onları. pekte çeneli değilim ama elimden geleni yapmam lazım.Dört ay içinde bu hale getiren, yıpratan siz değilseniz hakkınızı arayın
orası öyleKemal tanca nereeeee bambi nere...
sahip çıkmamaları muhtemel bir durum
bakalım ne dicekler
belli tabi canımkredi kartı extresinde zaten tarih vs bellidir.. gidin onlar çıkartsın ft yı..
4 ayda botmu yıpranır.. gerçi bambi çok bile dayanmış:))
yazık günah o kadar paraya..
haklısın söylenicem başka türlü zor :)) hee değiştiremiyo musunuz tamam diyip çıkarsam hayatta olmaz bu işbu arada oğluma camper dan ayakkabı almıştım 1 ay kadar önce çocuk düştü düşünce üstü soyuldu derinin.. gittim dayandım kapılarına çocuk bu düşücek kalkıcak ne biçim ayakkabı bu dedim cırt cırtı da iz yapmıştı 2 kere giymişti .. aldılar geri.. hakkınızı arayın söylenmek lazım biraz:))
haklısın söylenicem başka türlü zor :)) hee değiştiremiyo musunuz tamam diyip çıkarsam hayatta olmaz bu iş
çözüm odaklı firma olması çok önemli..Flo, bambi, deichmann, polaris... Hepsi berbat markalar. Ben de Flo'dan bilindik bir markanın ürününü aldım. Babet, 5 yıl önce 100 liraydı indirimde.
Topuk kısmı ortadan yarıldı. Kendileri inceleyip kullanıcı hatası demişler. Markaya göndermiyorlar bile. Artık marka bile almıyorum öyle yerden.
Hotiç, nine west,derimod, inci vs tercih edilebilir markalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?