aldığım bot

Bambi de değiştirirler mi bilmem ama flo da olsaydı 1 sene sonra bile değiştirdiklerine gözlerimle şahit oldum.
ben kızıma filo dan almıştım çoçuk giydi bi ay sonra su geçirmeye başladı en azından bi kış giymesi lazımdı meğerse su geçiren çizmeymiş o nasıl oluyorsa waterproof yazmadığı için bunu bilerek alıyormuşuz güya
bu yıl polaristen aldım daha iyi çıktı

Markaya bağlı biraz. Amcam Kemal Tanca dan bir ayakkabı alıp ertesi yıl topuk kısmında bir sorun çıkınca düzeltmeleri için geri götürdü. Sadece tamir istedi yani. Adamlar üretim hatası varmış, bizim hatamız diyip ayakkabıyı yenisiyle değiştirmişler.

Deneyin derim.

ah ne güzel olur bana da öyle deseler

Bambide 190 liraya ayakkabı var mı yaa? Ben orayı ucuz bir yer sanıyordum.

Siz ekstreden aldığınız tarihe bakın. Gidin, bu tarihten sistemde bulurlar faturayı. Zaten bi süredir fatura vermiyor mağazalar, yeni bir yasal düzenleme gereği. 4 ay oldu mu başlayalı hatırlamıyorum. Sistemden bulunacak yani artık...

Kabul etmezlerse de tüketici hakem heyetine başvuracağınızı söyleyin. Ve gerekirse başvurun da. 190 liraya alınan bir Bot 4 ay sabah akşam giyilse bile deforme olmamalı.

Daha kaç ay giyecektin diyenler parayı sokaktan topluyor galiba.

7 yıl evvel bi çizme almıştım 4 kış full giydim banamısın demedi he karda ne yağmurda sadece bıkmıştım başka çizme aldım oda 3. yılını bitirdi o da çok iyi çıktı ama önceki çözmem daha sağlam ben ikisinden de sıkıldım marka değildi öyle bilindiklerden

valla iyi dedin arkadaşım
ben de sağlam olsun uzun süre giyeyiim verdiğim paraya değsin diye bekledim ama öyle olmadı malesef
ayy inş sistemden falan bulurlar faturamı bakalım

goturun bence 4 ay ne demek ya anlattiginiza gore botlar resmen parcalara ayrilmis nasil bir kullanici hatasi olmus olabilirki bir marka botu 4 ayda parca parca edebilsin..

Kemal tanca nereeeee bambi nere...

Dört ay içinde bu hale getiren, yıpratan siz değilseniz hakkınızı arayın

Dört ay içinde bu hale getiren, yıpratan siz değilseniz hakkınızı arayın
inanın her zaman giymedim.. zaten oturarak çalışıyorum kapının önünden arabaya binip kapının önünde iniyorum. nasıl bu kadar yıprandı anlamadım.. gidince artık çeneme kuvvet zorlıcam onları. pekte çeneli değilim ama elimden geleni yapmam lazım.

kredi kartı extresinde zaten tarih vs bellidir.. gidin onlar çıkartsın ft yı..
4 ayda botmu yıpranır.. gerçi bambi çok bile dayanmış:))

yazık günah o kadar paraya..

bu arada oğluma camper dan ayakkabı almıştım 1 ay kadar önce çocuk düştü düşünce üstü soyuldu derinin.. gittim dayandım kapılarına çocuk bu düşücek kalkıcak ne biçim ayakkabı bu dedim cırt cırtı da iz yapmıştı 2 kere giymişti .. aldılar geri.. hakkınızı arayın söylenmek lazım biraz:))

kredi kartı extresinde zaten tarih vs bellidir.. gidin onlar çıkartsın ft yı..
4 ayda botmu yıpranır.. gerçi bambi çok bile dayanmış:))

yazık günah o kadar paraya..
belli tabi canım
ekstremin dökümünü aldım göstercem valla cıngar çıkarmadan olmıcak gibi
yazık tabi ilk defa bu kadar çok para verdim bi bota
her sene bot almaktan bıkmıştım çünkü

haklısın söylenicem başka türlü zor :)) hee değiştiremiyo musunuz tamam diyip çıkarsam hayatta olmaz bu iş

Flo, bambi, deichmann, polaris... Hepsi berbat markalar. Ben de Flo'dan bilindik bir markanın ürününü aldım. Babet, 5 yıl önce 100 liraydı indirimde.

Topuk kısmı ortadan yarıldı. Kendileri inceleyip kullanıcı hatası demişler. Markaya göndermiyorlar bile. Artık marka bile almıyorum öyle yerden.

Hotiç, nine west,derimod, inci vs tercih edilebilir markalar...

çözüm odaklı firma olması çok önemli..
ben de flonun çizmesinden memnun kalmamıştım su geçiriyodu soğuk tutuyodu ayağı.. bambiye yöneldim o da fos çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…