aldığım bot

Markası ne?

Seneler önce aldığım deri çizmeleri 8 sene her kış bilfiil giydim. Anca bu sene eskidi yenisini aldım. Marka falan da değildi. Bu kadar zamanda yıpranması tuhaf.

Markası ne?

Seneler önce aldığım deri çizmeleri 8 sene her kış bilfiil giydim. Anca bu sene eskidi yenisini aldım. Marka falan da değildi. Bu kadar zamanda yıpranması tuhaf.
baya iyi dayanmış. belki yasaktır diye yazmadım. Bambi den almıştım

Kullanimdan kaynakli deformasyonlarda degisim kabul edilmez. Urunden kaynakli ise 30 is gunu suresi var. Yani bosuna kendinizi yormayin derim :)

Markası ne?

Annem fatih - çarşambadan almıştı bir bot. orta okul ve lise yıllarım o botla geçti ama yinede eskimedi.

En sonunda ayaklarım artık büyüdü deyip kurtuldum onlardan

4 ay cok uzun bi sure degil ki.4 ay boyunca her gun yedi yirmidort giymemistir bence.

Parayı ağaçtan toplamıyoruz.git değişsinler.
değişim yapmazlarsa tüketici haklarına gitcemde :)

Ben de 2 aylikken botum patladi. Cok severek ayni fiyata almistim. Hemen goturdum normalde boyle islerin peşine dusmem ama baya overek satilmisti bana evime yakin bir avmden almistim. Tadilat dediler. Tadilattan geldi hala ayni. Dedimki fişi duruyor, ben bunu kabul etmiyorum 2 ay bile olmadi 1 bucuk ay olmus alali. Degisim icin gönderin.aldilar bakalim.degisim talebiyle gonderdiler. Cevap gelecek daha bekliyorum. Hayirlisi olsun
Fisiniz yoksa isiniz zor. Ben şans eseri atmamisim. Genelde degisimde bile fişi istiyorlar.

Bambi'den kardeşim babet almıştı haftasına götürdük babet her yerini yara yapmıştı kullanılacak gibi değildi aldık götürdük fişimiz faturamız vardı kullanmışsınız bişey yapamayız dediler. Dedim kullanmadan nasıl anlıcam ayakkabıda ne var ne yok. Bişey yapamayız dediler kesinlikle sahip çıkmadılar

fişiniz olsaydı değiştirirlerdi belki.ama şu anda kesin zorluk çıkaracaklardır.

sahip çıkmamaları muhtemel bir durum
bakalım ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…