baya iyi dayanmış. belki yasaktır diye yazmadım. Bambi den almıştımMarkası ne?
Seneler önce aldığım deri çizmeleri 8 sene her kış bilfiil giydim. Anca bu sene eskidi yenisini aldım. Marka falan da değildi. Bu kadar zamanda yıpranması tuhaf.
o kadar mı kötü ilk defa aldım,güya sağlam olsun die aldımBambi 4 ay iyi bile dayanmış
baya iyi dayanmış. belki yasaktır diye yazmadım. Bambi den almıştım
o kadar mı kötü ilk defa aldım,güya sağlam olsun die aldım
Markası ne?
Seneler önce aldığım deri çizmeleri 8 sene her kış bilfiil giydim. Anca bu sene eskidi yenisini aldım. Marka falan da değildi. Bu kadar zamanda yıpranması tuhaf.
baya iyi dayanmış. belki yasaktır diye yazmadım. Bambi den almıştım
az giymeme rağmen 1 sene dayanmadıBambiler çok dandik ya. Oradan aldığım bir çizmeyi 1 sene zor giydim.
süpermişBambi de değiştirirler mi bilmem ama flo da olsaydı 1 sene sonra bile değiştirdiklerine gözlerimle şahit oldum.
tabi ki giymedim.. zaten topukluydu sürekli giyilecek bir bot değildi4 ay cok uzun bi sure degil ki.4 ay boyunca her gun yedi yirmidort giymemistir bence.
E yani bencede. Hakkinizi arayin parayi sokakta bulmuyoruz yatabi ki giymedim.. zaten topukluydu sürekli giyilecek bir bot değildi
en son öyle dicem artık :)Parayı ağaçtan toplamıyoruz.git değişsinler.
değişim yapmazlarsa tüketici haklarına gitcemde :)
sahip çıkmamaları muhtemel bir durumBambi'den kardeşim babet almıştı haftasına götürdük babet her yerini yara yapmıştı kullanılacak gibi değildi aldık götürdük fişimiz faturamız vardı kullanmışsınız bişey yapamayız dediler. Dedim kullanmadan nasıl anlıcam ayakkabıda ne var ne yok. Bişey yapamayız dediler kesinlikle sahip çıkmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?