Aldığım hiç birşeyden memnun kalmıyorum :(

Çok mu alışveriş yapıyorsun?
Elinden çok çabuk sıkılman hatta istediğin bot hediye edilmişken geri verilmesini istemen???
Yerinde olsam bir süre alışveriş yapmam.
Çok istesem de almam,acil bir ihtiyaç değilse yani...
Sabahın köründe alışverişe koşmak da pek iyi değil,kendini frenlemeyi öğrenmelisin.

normal aslında alısverıs yapma sıklıgım .
evet o botları bır hafta once cok ıstıyordum ama sımdı gormek dahi ıstemıyorum :/
ama annem su botu gerı vermedı yaa sınırden patlıcam yaaa ,gormek ıstemıyorum o botu .
begenmedıgm bırseyı gormek bile benı rahatsız edıyor .gerıde vermıyor anlamıyorlar benı :/
gıymıcegım bırseyı nıye vermezler anlamıyorum :'(
en ıyısı dedıgın gıbı bıraz ara vermek alısverıse

Son düzenleme:
ama sen elbiselerden bahsediyorsun galiba. bende elbiselerde degilde daha cok makyaj felan. magazadaki isiklardan dolayi. disarda cok degisik gozukuyor renkler

tatlım ben de elbıseden ayakkabıya , takıdan tokaya tut herseyde var bu kararsızlık.
yanı bır urunu degıstırmek ıcın 4 kere magazaya gıdılır mı yaa :/
Allah'tan kozmetıkde o sorunu yasamıyorum ,fondoten dısında tabi :).

Tamam işte sorunun ne olduğunu anladık.

ama tatlım annem eskidende boyle idi yanı hep karısırdı ,hıc etkılenmezdım.
ama sımdı etkılenıyorum .mesela su bır hafta once begendıgım botu annem suprız
yapıp almıs .yanı benım begendıgım botu alıyor .ama ben ılk gıyımde begendıgım
botu sımdı 2-3 gıyımden sonra begenmıyorum .gerı ver demeye basladım :(

Ben sanırım bu konuda senin tam tersinim.....:44:

Öyle kolay kolay beğenmem..Beğendiğim zamanlar kafama koyup ta gidip aldığım zamanlar değil,tesadüf eseri vitrinde gördüğümde eğer o anki maddi durumum müsaitse almışımdır....Biraz erkek gibiyim bu konuda..Saatlerce vitrin falan gezemem...Hele soyunma kabininde soy çıkar en nefret ettiğim şeydir..Çok ama çok beğendiysem denerim ya da denemeden alırım...Soyunma kabinlerinde alalacele kıyafet denemek zor geliyor...Evde denerim...Olmazsa değiştireceğimi söylerim...Tamam derler :)
Aldığım şeyi de muhakkak giyerim..Ha şu var bir zaman sonra insanların zevkleri de değişebilir tabi...Giymekten vazgeçtiklerimi eğer herhangi bir yırtık pırtık yoksa ihtiyaç sahibi olduğunu düşündüğüm kişilere ulaştırmaya çalışırım..

ben de ıste herseye saldırma huyu var sanırım .aldıgım bır cok sey dolabımda etıketıyle
durur oylece .ılk goruste begenıp alıyorum ,sonra begenmıyorum dolabın bı kosesıne atıyoum :(

işte bunun nedeni düşünmeden alman .bende bi ara öyleydim ve aldıklarımın hiçbirini giymedim öle durdu sonra verdim birilerine .bilinçli yaparsan alışverişini hem paran gerçekten ihtiyacın olan şeylere gider hemde kendini daha iyi hissedersin .

Ben sanırım bu konuda senin tam tersinim.....:44:

Öyle kolay kolay beğenmem..Beğendiğim zamanlar kafama koyup ta gidip aldığım zamanlar değil,tesadüf eseri vitrinde gördüğümde eğer o anki maddi durumum müsaitse almışımdır....Biraz erkek gibiyim bu konuda..Saatlerce vitrin falan gezemem...Hele soyunma kabininde soy çıkar en nefret ettiğim şeydir..Çok ama çok beğendiysem denerim ya da denemeden alırım...Soyunma kabinlerinde alalacele kıyafet denemek zor geliyor...Evde denerim...Olmazsa değiştireceğimi söylerim...Tamam derler :)
Aldığım şeyi de muhakkak giyerim..Ha şu var bir zaman sonra insanların zevkleri de değişebilir tabi...Giymekten vazgeçtiklerimi eğer herhangi bir yırtık pırtık yoksa ihtiyaç sahibi olduğunu düşündüğüm kişilere ulaştırmaya çalışırım..

canım ne guzel valla .ben de oyle olabılsem keske .
ben de zaten planlayıp gıtsem kesın bırsey bulamam .
ama aklımda hıc alısverıs yapmak yok ıken tesaduf
gozume bırseyler kestırıp alırım o urunu .
bıde hıc sezon ındırımını bekleme huyum yok ,kalmayacak
korkusu yasarım muhakkak .yaa bıde nasıl soylıyım
ben boyle ılk sezon urun cıkar cıkmaz alıyorum .sonra da
pısman oluyorum .belkı de bu yuzden boyleyım .
benımde boyle alıp begenmedıgım ıcın etıketıyle dolabında
duran cok urunum vardır .ben de ıhtıyac sahıplerıne vermeyı
cok ısterım ,ama annem ızın vemıyor gıyersın onu deyıp
verdırtmıyor .ben de gızlı gızlı verıyorum . sonra da annem anlayınca
kadının ıcıne resmen dert oluyor.

gecenlerde oyle alıpda begenmedıgım montu bırıne verdım .
ıhtıyac sahıbı bırı ımıs ablam bulmus onu da .
neyse ablam anneme anlattı ;"şurada ıhtıyac sahıbı bırı vardı
eşden dosttan toplayıp verdım ,sashamıa'Da bır kac bırsey verdı
onları da verdım "dedı .annem dırek bana bakarak "sen ne verdın sashamıa "dedı .
gıymedıgım bırkac bırseyı "dedım .hemen gıtmıs dolabıma bakmıs .
sonra kıyamet koptu tabi :) yep yenı montu sen nasıl verırsın dıye soylendı durdu .
kadının resmen ıcıne oturmus hala aklına geldıkce içi yanıyor :D

Son düzenleme:
işte bunun nedeni düşünmeden alman .bende bi ara öyleydim ve aldıklarımın hiçbirini giymedim öle durdu sonra verdim birilerine .bilinçli yaparsan alışverişini hem paran gerçekten ihtiyacın olan şeylere gider hemde kendini daha iyi hissedersin .

evet dogru soyluyorsun cnm .en ıyısı saldırma huyumdan vazgecmek .
bundan sonra ıhtıyacım olmayan bırseyı almamaya özen gosterıcem .
ama şu botları annem gerı verse ıyıydı .huzursuz oluyorum o botu gordukce:(
gormek ıstemıyorum .keske daha once begendıgımı soylemeseydım
kafasına gore gıdıp almıs yaa off .bılmıyor sankı huyumu .
ıcım suan resmen daralıyor onu gordukce :(

Bu durum senin oturmus bir stilin ve zevkin olmamasiyla alakali..benimde suan kurtuldugum amabir zamanlar gorustugum bir arkadasim vardi bir turlu stili oturmamisti bir emo olurdu bir rock ci bir benim gibi giyinmeye calisirdi ama hersey ustunde egreti duruyor insanin bir tarzi olmayinca o da ayni senin gibi aldigi hicbirseyden memnun kalmazdi benden ogrendigi birkac pahali markadan aldigi bikac parca esyasi disinda birsey giymiyodu son zamanlarda zaten kendindeki celiskiyi farketmis olsa gerek

Bende de şöyle bir şey var. Çok beğendiğim bir ürünün mesela bu kazak ise, 3 değişik rengini birden alırım. ben de s ya da xs giyiyorum. bir daha beden ya da rengi bulamam diye böyle davranıyorum. pantolonda ve gömlekte de böyle yapıyorum. eşime 1 tane kendime 3 tane alırım :)

Bu durum senin oturmus bir stilin ve zevkin olmamasiyla alakali..benimde suan kurtuldugum amabir zamanlar gorustugum bir arkadasim vardi bir turlu stili oturmamisti bir emo olurdu bir rock ci bir benim gibi giyinmeye calisirdi ama hersey ustunde egreti duruyor insanin bir tarzi olmayinca o da ayni senin gibi aldigi hicbirseyden memnun kalmazdi benden ogrendigi birkac pahali markadan aldigi bikac parca esyasi disinda birsey giymiyodu son zamanlarda zaten kendindeki celiskiyi farketmis olsa gerek

cnm keske oyle olsaydım duzelırdı bu durum .ama benım degısken bır tarzım yoktur .
tarzım bellidir benım hıc degıstırmedımde .tarzım belliyken bıle boyle kararsızlık yasıyorsam
bıde sureklı tarz degıstıren bırı olsam halim ne olurdu bılemem :9:

Bende de şöyle bir şey var. Çok beğendiğim bir ürünün mesela bu kazak ise, 3 değişik rengini birden alırım. ben de s ya da xs giyiyorum. bir daha beden ya da rengi bulamam diye böyle davranıyorum. pantolonda ve gömlekte de böyle yapıyorum. eşime 1 tane kendime 3 tane alırım :)

bu da cok kotu cnm .ben onu sadece atletlerde yaparım .
begendıgım bır atletın 2-3 rengını alırım .o normal dıye dusunuyorum .
ama kazak ,pantolon bunlardan renk renk almam .

s ve m bedeni sürekli degistirdigin magazada calisiyor olsaydim hasta oldugunu düsünürdüm
kararsizlik sende biraz haddini asmis durumda

Hayatında yolunda gitmeyen durum var mı?
Öncelikle bunun cevabını bilmesin.
Böyle zamanlarda insanlar elde ettiklerinden haz duymazlarmış.
Hiçbir kararı memnun edemezmiş.

Önceden de varsa ve günlük yaşamını etkileyecek kadar olduysa alışkanlığa dönüşmüş olabilir.
Kararsızlığın hastalığıda var, abulia.
Bir araştır istersen eğer belirtileri uyuyorsa yardım alırsan düzelebilirsin.

Şu şekilde sorsam....Hiç çok beğenip,çok isteyip alamadığın,yani paranın yetmediği şeyler oldu mu ? Yani aynı renkten bir kaç tane alırım demişsin de yanış hatırlamıyorsam....

Bana maddi konularda fazla eksiklik yaşamamışsın gibi geldi tatlım....:26: Bekarsın,bildiğim kadarıyla şu an ailenle yaşıyorsun ve çalışmıyorsun....Ama buna rağmen rüyalarına kadar giren bir kıyafeti alabilyorsun...Öyleki sabah kalkar kalkmaz alayım diye yollara çıkabiliyorsun..Demek ki ailen seni bu konuda hiç eksiklendirmiyor...Böyle anladım....

Çok ama çok şanslı olduğunu söylemeliyim...Kıymet bilmelisin........:29:

gecenlerde bır bluz aldım "s" beden .eve geldım , "m" beden almalıydım deyıp tekrar
magazaya gıttım .bu sefer eve gelınce "s" daha ıyıdı deyıp tekrar magazaya gıttım :(
"s" bedenı aldım .sonra tam avm'den cıkıyordum kı "m" sankı daha ıyıydı yaa deyıp
tekrar magazaya gıttım .tekrar "m" bedenı denedım .sonra tekrar "s" beden almaya
karar verdım :/ hani bır bluzu/elbıseyı bır kac gıymeden sonra sıkılırız yaa ,ben ıse
kabınde zıppırt degıstırıp durmaktan üründen coktan sıkılmıs oluyorum :(

:37: bu ne yahu başım döndü okurken
obsesif bir durum gördüm psikolojik olduğunu düşünüyorum
belki hayatınızda yolunda gitmeyen başka birşeylerin yansıması
bende bir psikoloğa görünün

Back
X