Ne kadar büyütmüşsünüz. Ne demek istediğimi anlamamışsınız bile. Ben hamile olduğum için benden özür dilesin demedim. Kadın bunu bile düşünmüyor genelde anne babalar daha hassas olur torunlarına. Beni azarlamaya mı geldiniz cevap yazmaya mı? Ben farklı düşünüyorum kardeşim, bana merhameti yoksa bile oğluna torununa karşı görevleri var. Beni adamdan saymasa hiç değer vermese bile, oğlunun mutluluğunu düşünmesi gerekir.
Yaw kadın kötü kötü
İftira var, dedikodu var, yalan var, laf taşıma var, ara bozma fitnelik var…..hala oğlunun mutluluğunu düşünmesi lazım diyorsunuz, sadece kocanız değil diğerleri de evladı ve en büyük kötülüğü evlatlarına yapıyor ne mutlu etmesi
İnsanları olduğu gibi kabul etmek çok mu zor, iyi insansa kabullenir görüşürsün kötü insansa kabullenir görüşmez zararını da çekmezsin bu kadar basit
Kadının amacı mutsuz etmek birbirinize düşürmek siz hala özürden bahsediyorsunuz, bu tarz insanları Allah ıslah etmeden yada başlarına bir bela gelmeden düzelmezler
Doğmamış torunun nesine hassas olunacak?
Ben de bir gelinim neden kv bana karnımda onun torunu var diye saygı duysun
Bizim de gelinimiz var neden karnında bizim torunumuzu taşıyor diye saygı duyalım
Çocuğu anne-baba kendine doğuruyor ona buna değil, karakterine saygı duymadığım insana karnındaki için saygı duymam, karakterime saygı duymayan insan karnımdaki için saygı duymaz, benim karnımdaki bebe eşim ve benim ha-dışımda kimsenin etki alanında değil
Evlenip barklanmış koskoca adam olmuş evladına karşı az çok sorumluluğu olabilir de doğmamış toruna hatta doğmuş toruna karşı ne sorumluluğu olacak, ne görevi olacak sizin çocuğunuza? Anası babası hayatttayken çocuğunuza karşı en ufak bir görevi yok kadının
Öyle gerekir böyle gerekirle hayat yürümüyor, siz şöyle gerekir dediğinizde kadın sizin dediğiniz gibi olmuyor
Büyüten sizsiniz ki gelip buraya konu açmışsınız, cevap verene büyütüyorsun demek komik oluyor
Siz her karşıt görüş duyduğunuzda azarlandığınızı mı sanıyorsunuz? Sizi azarlamak benim yada kimsenin haddi değil, böyle bir niyetim de fiilimde yok