- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
katılıyorum.canım ne kadar talihsizmişsin sen de ya? ayrıca hiç bir mağaza seri sonu ürünü fişsiz satmaz,hele ki avm den alışveriş yaptıysan öyle bir durum asla söz konusu değil.mahalle arkası bir dükkandan mı aldın ne yaptın,alışveriş yaparken biraz dikkatli olmanı tavsiye ederim çünkü sürekli sorun yaşıyorsun.her alışverişte fiş mutlaka al,ben ürünü kullanıp memnun kalmadan fişini asla atmam.bu her yerde bağıra çağıra söyleniyor.daha önce de bir marka-mağaza ile sorun yaşamıştın buna rağmen nasıl bu kadar dikkatsiz olabildin anlayamadım doğrusu.her şeyde seni buluyor
katılıyorum.canım ne kadar talihsizmişsin sen de ya? ayrıca hiç bir mağaza seri sonu ürünü fişsiz satmaz,hele ki avm den alışveriş yaptıysan öyle bir durum asla söz konusu değil.mahalle arkası bir dükkandan mı aldın ne yaptın,alışveriş yaparken biraz dikkatli olmanı tavsiye ederim çünkü sürekli sorun yaşıyorsun.her alışverişte fiş mutlaka al,ben ürünü kullanıp memnun kalmadan fişini asla atmam.bu her yerde bağıra çağıra söyleniyor.daha önce de bir marka-mağaza ile sorun yaşamıştın buna rağmen nasıl bu kadar dikkatsiz olabildin anlayamadım doğrusu.
ya vermez olurlar mı elbette veriyorlar,bir defa sistemden çıkışını yaptığı bir ürüne fiş kesmezse o çalışanı perişan ederler,hırsızlıkla suçlarlar bir personel de bunu göze alamaz yani,şaşırdım açıkcası alla allasahi orayı atlamışım.geçen lcw den seri sonu ürün aldım ama fiş verdiler
bence sen artik alisverise filan gitme sürekli sorun cikartiyor bu adi marka magzalari
bence sen artik alisverise filan gitme sürekli sorun cikartiyor bu adi marka magzalari
vallahi cok merak ediyorum neden bu markalara taktiniz siz. Her konunuz ama her konunuz,marka elestirisi,ve yahut bu tür konular,,allah askian baska isiniz gucunuzmu yok
önceki konumda 100 liram twigy tarafından çalındı.!!kameraları izletmediler gittik göstermediler .. oyaladılar. şikayetvar.comdada bu şikayetim var.Önceki konunuzda da marka belirtmiştiniz. Bunda da... Neden ısrarla marka belirttiğinizi merak ediyorum ben açıkçası....
Yanlış hatırlamıyorsam önceki konunuz kasayla alakalı bir problemdi, bunda da kasadan fiş almamışsınız dediğinize göre. Seri sonu bile olsa bakkaldan giyim alışverişi yapmıyorsunuz değil mi, nasıl fiş almıyorsunuz ki?
Hadi mağazada öttü diyelim alarm, güvenlik görevlisi de o kadar nasıl anlayışla karşıladı ki. Kontrol etmesi gerek.
ya vermez olurlar mı elbette veriyorlar,bir defa sistemden çıkışını yaptığı bir ürüne fiş kesmezse o çalışanı perişan ederler,hırsızlıkla suçlarlar bir personel de bunu göze alamaz yani,şaşırdım açıkcası alla alla:26:
Ya bak aklıma geldi... E ilk aldığın mağazadan çıkarken nasıl ötmedi o alarm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?