aldığım kıyafetin ustunde unutulan alarm!

teşekkür ederim

Torium'da da var :52:

Konu sahibi arkadaşım seri sonu olduğu için fiş vermediler ifadesi çok garip olmuş.
Şöyle diyeyim alışveriş benim için= seri sonu-outlettir
Ve ben şimdiye kadar bir kez bile fiş verilmediğni görmedim.
Bu bahsi geçen markalar bakkal dükkanı değil oradan 50 kuruşluk birşey bile alsanız fiş vermek zorundalar.
O mal stoktan çıkıyor kasada okutup satışı yapılıyor fişi nasıl olmaz,o zaman kasada para almamış görünmesi gerekir.
Kaldı ki kurumsal hiçbir markada hiçbir kasiyer bu riske girmez siz fiş almayacağım diye yalvarın yine verecektir el mahkum.
Hee siz almamışsınızdır o zaman da şu an laf söylemeye gerek yok.
Marka kurumsal değilse o zamanda kasiyere gider böyle bir olay oldu çıkartmamışsınız alarmını der yıkarım o mağazayı başlarına.
Buraya konu açacak bir durum yok gidip mağazada çözülür bu olat çalmadığınız şey için neden strese giriyorsunuz alarmı çıkartmayan onlar,onlar strese girsin ?
Çok fazla alışveriş yaparım belirli 3 -4 marka içinde bir mağazadan aldığımı diğerinde değiştirdiğimde çok olur fişiyle.
Anında çıkıyor kod numarasından ne zaman nereden hangi mağazanın stoğundan aldığım.
Fişi zaten biriktirmek için değil genelde değişim için gözüm gibi saklıyorum sizin gibi 1000 liralık alışveriş yapan bir hanım neden buna dikkat etmedi şaşırdım.

Son bir nokta boşanmaları arttılaran kk kadınlarının yorumları değil,azmış kudurmuş cinsel organlarına tapan erkekler...
Forumu aşağılıyor saygıyadeğer bulmuyorsanız içinde bulunmazsınız olur biter,,,

LCW dan fişsiz alışveriş mi yaptırdılar? Böyle birşey imkansız. 0,01 tl bile harcasanız fiş keserler.

Ne gururu ne parası yaa :S

LCW dan fişsiz alışveriş mi yaptırdılar? Böyle birşey imkansız. 0,01 tl bile harcasanız fiş keserler.

Ne gururu ne parası yaa :S

Bi de fiş almadan nasıl değiştirdiniz? Oralara kadar değiştirmeye gidip neden değiştirmediniz? değiştirdiyseniz onun üstünde de mi alarm var :S

Kriterlere uyan bir liste üye listesi verin bana sadece onlara yorum yaptırtayım isterseniz bugün KK da hizmette sınır yok

Yağmurluk, bak bazen sende dayanamıyorsun değil mi
Ben ağırım yeterince hiiiç takmıyorum son iki yılda çok kilo aldım her konuya yorum yapabilirim

benim ağırlığıma yetişemezsin zannımca,üstelik ben senelerdir ağırım

Kusura bakmayın konu sahibini kısa bir süre aramızda olmayacak da. Bir üyeye sizin eğitim seviyeniz kaç, profil resmin vs vs deyince dayanamadım.. Haydi dağılalım.. Konu sahibi döndüğünde isterse konusunu yeniden açarım..

Bugün gerçekten bir tek kanatlarım eksik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…