aldığım kıyafetin ustunde unutulan alarm!

nasıl bir tarz nasıl bir usluple konusuluyor bu topıkte ? yanii insanın basına 1 defa sıkıntı gelmeyebılır ? ılgısını cekmeyen verse yorum yazmaz topıge de gırmez .. bende aynı olayı yasadım ne var bunda ? Siz arkadasa hep markaları elestırıyor dıyorsunuz ama topıkte konuya yorum yazan bazı arkadaslarda her topıkte muhalefet olmakla tanınıyor

ben alışverişe felan giderim orası sorun değil aama şunu anladımki buraya yaşadıklarımız paylaşmamak yazmamak lazım.
sizin gibi kendini bilmezlerden anlayacagım bu.

cok dogru bilmiyorum ben kendimi sen biliyorsun ya önemli olan o
demekki sorun orasi, olmasaydi devamli fis para unutmazdin. ayricada yine okadar lafin arasinda bin liralik alisveris yaptigini belirtmeyi unutmamissin tebrik ederim seni

Emin olun sizin gibi insanlardan 100tane olsa şu bir derdim var topiğinde bu boşanmalar hırslanmalar kızmalar internet üzerinden tetiklenmeyecek .
insanların hayatları etkilenmeyecek.
teşekkür ederim size.bana nasıl tarzda yazdılar ise aynı şekilde karşılık verdim.
kocası bağırana ayrıl diyenler dolduruşa getirenler kendi hayatlarında iyi bişey olmadığı ıcın olanlarıda kemirenler bol bol var ne yazıkki.

cok dogru bilmiyorum ben kendimi sen biliyorsun ya önemli olan o
demekki sorun orasi, olmasaydi devamli fis para unutmazdin. ayricada yine okadar lafin arasinda bin liralik alisveris yaptigini belirtmeyi unutmamissin tebrik ederim seni

işte boyle anlatmak istediğim nerde anlamak istedikleriniz tamda bu yazınızda işte.
lutfen yorum yapmayınız.
ben kendimi biliyorum ALLAHda biliyor gerisi ve siz onemli değilsiniz.

vintage hanim kendine gel insanlara niye saldiriyorsunki, alisveristen kaynaklanan sinirini niye bizden cikariyorsun:26:
senin banin gelmis galiba

ben olayı tam okumadım ama insanların marka takıntısı olabilir bu neden kınanıyorki? Kavga çıkarmak için insanlar nereden saldıracaklarını şaşırmış bu forumda. Hangi konuyu okusam mutlaka sçma sapan bir sebepten konu sahibine saldırı oluyor. İnsanlar burda yardım almak amaçlı topikler açıyor sizene ne ne marka sevdiğinden alışverişte ne kadar para harcadığından. Yardımcı olmak isteyen cvp yazar gıcık olan okur gider. Bu kadar saçma sapan eleştiriler çok yersiz. Olmadık yere birbirinizin kalbini kırıyorsunuz

oda takoz gibi birseydir kendin cıkaramazsın zaten imkansız..ya baska bir magazaya gidicen rica edicen ama supheli olarak gozukebilirsin yada aldıgın magazaya gidip durumu anlatıcan isterseniz guvenlik kameralarından bakabilirsiniz diyceksin.. muhetemelen sorun cıkarmazlar gibime geliyor

ya geçen bir konu okudum sevgilsiyle alakalı bir sorun yazmış kız. hemen altına bu forumun değerli uyelerinden bir arkadaşımız AYRIL ONDAN''CÜMLELERİNİZ UZUN UZUN AÇIKLAMIŞ!
hani belki dolduruşa gelmezde ayrılmaz.
ve bu konuya yorum yapan birkaç kişide oraya yazmıştı.
kendileride yaşamış cunki bunları..
ben artık bole şahsiyetlere cevap yazmayayım diyorum.
marka takıntım yok marka adı bile vermemiştim başta.
sadece soyledim sorunu.
ama anlayacakları gibi anlıyorlar anlatmanın bir önemi yok bu yüzden.
konularımı kaldıracak ağır insanlar yorum yapsın lutfen sizede teşekkür ederim

Özellikle kalp kırmak konusunda size katılıyorum.

yarın gidip deneyeceğim şansımı. evde mıknatısla denedim ama cok guclu mıknatıs lazım buyuk yoktu kücükte cıkarmadı.

Çalan insan gidip alarmını çıkarın diyemez, gidin bence.
İnsanın başına bi çok sıkıntı gelebilir ne bu şiddet bu celal şu sitedekileri çözemedim gitti arkadaş

yarın gidip deneyeceğim şansımı. evde mıknatısla denedim ama cok guclu mıknatıs lazım buyuk yoktu kücükte cıkarmadı.

bu alarmların bide murekkepli olanları varmıs cıkarmaya calısınca murekkep salıyomus diye duymustum ama hangileri murekkepli anlasılıyormu bilmiyorum en guzeli zarar vermeden urunu yarın gidip magazaya soyleyin

Bende h&m den bebek bodysi almıştım üzerinde alarm kalmıs hiç ötmedide sonra nişanlım çıkarıyım derken mahveti bodyi hem mürekkep saldı hemde yırtıldı bence gidip çıkarttırınn kendiniz uğraşmayın

daha önce ki mesajımda yazdığım gibi asla fiş almadan alışveriş yapmam,aldığım fişi de ürünü kullanana kadar saklarım.bunu küçüklüğümde babam tembihlemişti kesinlikle fişsiz alışveriş yapma yaparsan ülkeni sevmiyorsun demektir demişti,o zaman aklıma yer etmiş hala daha fişsiz alışveriş etmem,vergi kaçıranlara yardım etmekten sayılır aynı zamanda.beni tanımadan siz fişsiz alışveriş yapmıyor musunuz sanki diye itham etmeniz çok yanlış.bir çok kez tekrarladım yine söyleyeyim evet fişsiz alışveriş yapmıyorum.siz de yapmayın vergi kaçıranlara ortak olmayın.

Komiksin sadece,Actigin konulari sen bile unutmussun sanirim bir goz at istersen,hep alisveriste,markalarda basina gelen sorunlar..Tabiki acabilirsin birsey demiyorumda gülünc oluyor artik hakketten:)

bu waikiki hakkten bazen kafayı yiyor!!! 1 ay evvel kızımla üst kata çıktık waikikinin wc ihtiyacı için...görevliye sorduk "lavoba üst katta dediler ama göremedik nerede "diye...adam gösterdi şurada diye..nerden bilelim!!!bir de kapyı açmamla çok kuvvaetli bir alarm sesiyle sıçramamız bir oldu..ama nasıl bird durumdur;tüm millet sanki hırsızlık yapmışız gibi bize bakıyor ...görevli geldi hemen kapattı..neyse içeri girdik 5dk sonra çıkıyoruz dışarı..yine aynı şey ama yok böyle bişi ya! yine bize bakıyorlar..hele kadının biri nasıl bakıyor gidip kavga edsim geldi sinirden noldu niye bakıyorsun diye o drece oldum !!görevli yine geldi kapattı çok bilmişin teki "görevliye deseydiniz bakın burada "alarmı kapattırın lütfen "yazısı yazıyor demez mi...zaten sinirim tepemde; "biz zaten görevlinin yol göstermesiyle lavoboya girdik beyefndi kendisinin bilmesi gerekirdi wc kapısında alarm olduğu...ilginçtir ki wc ye de alarm takıldığı görülmüş şey değil!" diyerek ayrıldım.hani kıyafet falan alsak amenna alarmı öttü dicem.ama yok alışverişe başlamadan lavobaya girdik önce....rezil bi durum ya!

seri sonu diye nasıl fiş vermiyorlar ya
imkansız bu bir defa mutlaka verirler fişi mecburlar
o kadar alışveriş yaparım ayrıca lcwden de çok alışveriş yaparım sezon sonu üründe çok aldım ve her defasında fiş verdiler ki zaten vermek zorundalar yani

benimde başıma bir ara geldi böyle bir olay.ara sokak bir mağazadan bir kaç çeket almıştım.üzerinde alarm falan yok.ertesi gün giydim foruma bir mağazaya girdim.girerken bişey yok çıkarken ötmye başladım.millet bana baktı utandım biraz.sonra görevli kız ceketiin içindeki etiketi kestite sustu alarm.
yarın hemen git,açıkla durumu.hayır demiyeceklerdir.hemen çıkarırlar.bir kaç kontrolden sonra.sıkma canını,halledilir.

konu sahibi arkadaşım kusura bakma konun dağılmadan bir soru sormalıyım arkadaşa
ben istanbulda h&m nerede var bunu öğrenmek istiyorum.çarşamba günü istanbula geleceğiz arkadaşımla alışverişe.
cevahirde var mı acaba

marmara forumda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…