- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
ben alışverişe felan giderim orası sorun değil aama şunu anladımki buraya yaşadıklarımız paylaşmamak yazmamak lazım.
sizin gibi kendini bilmezlerden anlayacagım bu.
nasıl bir tarz nasıl bir usluple konusuluyor bu topıkte ? yanii insanın basına 1 defa sıkıntı gelmeyebılır ? ılgısını cekmeyen verse yorum yazmaz topıge de gırmez .. bende aynı olayı yasadım ne var bunda ? Siz arkadasa hep markaları elestırıyor dıyorsunuz ama topıkte konuya yorum yazan bazı arkadaslarda her topıkte muhalefet olmakla tanınıyor
cok dogru bilmiyorum ben kendimi sen biliyorsun ya önemli olan o
demekki sorun orasi, olmasaydi devamli fis para unutmazdin. ayricada yine okadar lafin arasinda bin liralik alisveris yaptigini belirtmeyi unutmamissin tebrik ederim seni
Markadan değil sorundan bahsediyoruz sizin özel eğitim dereceniz kaç? bu profil resminden bu yorumlarınızdan merakla soruyorum?yazıları yazılış amacına göre okuyunuz lutfen.
önceki konumda 100 liram twigy tarafından çalındı.!!kameraları izletmediler gittik göstermediler .. oyaladılar. şikayetvar.comdada bu şikayetim var.
sizler sanki hiç fiş vermeyen yerlerden alışveriş yapmıyorsunuz.
güldürmeyin beni hadi.
bu marka adını açıklayayımda hepiniz in bildiği bir marka üstelik. ozaman anlarsınız belki.
ben olayı tam okumadım ama insanların marka takıntısı olabilir bu neden kınanıyorki? Kavga çıkarmak için insanlar nereden saldıracaklarını şaşırmış bu forumda. Hangi konuyu okusam mutlaka sçma sapan bir sebepten konu sahibine saldırı oluyor. İnsanlar burda yardım almak amaçlı topikler açıyor sizene ne ne marka sevdiğinden alışverişte ne kadar para harcadığından. Yardımcı olmak isteyen cvp yazar gıcık olan okur gider. Bu kadar saçma sapan eleştiriler çok yersiz. Olmadık yere birbirinizin kalbini kırıyorsunuz
ben olayı tam okumadım ama insanların marka takıntısı olabilir bu neden kınanıyorki? Kavga çıkarmak için insanlar nereden saldıracaklarını şaşırmış bu forumda. Hangi konuyu okusam mutlaka sçma sapan bir sebepten konu sahibine saldırı oluyor. İnsanlar burda yardım almak amaçlı topikler açıyor sizene ne ne marka sevdiğinden alışverişte ne kadar para harcadığından. Yardımcı olmak isteyen cvp yazar gıcık olan okur gider. Bu kadar saçma sapan eleştiriler çok yersiz. Olmadık yere birbirinizin kalbini kırıyorsunuz
oda takoz gibi birseydirkendin cıkaramazsın zaten imkansız..ya baska bir magazaya gidicen rica edicen ama supheli olarak gozukebilirsin yada aldıgın magazaya gidip durumu anlatıcan isterseniz guvenlik kameralarından bakabilirsiniz diyceksin.. muhetemelen sorun cıkarmazlar gibime geliyor
yarın gidip deneyeceğim şansımı. evde mıknatısla denedim ama cok guclu mıknatıs lazım buyuk yoktu kücükte cıkarmadı.
daha önce ki mesajımda yazdığım gibi asla fiş almadan alışveriş yapmam,aldığım fişi de ürünü kullanana kadar saklarım.bunu küçüklüğümde babam tembihlemişti kesinlikle fişsiz alışveriş yapma yaparsan ülkeni sevmiyorsun demektir demişti,o zaman aklıma yer etmiş hala daha fişsiz alışveriş etmem,vergi kaçıranlara yardım etmekten sayılır aynı zamanda.beni tanımadan siz fişsiz alışveriş yapmıyor musunuz sanki diye itham etmeniz çok yanlış.bir çok kez tekrarladım yine söyleyeyim evet fişsiz alışveriş yapmıyorum.siz de yapmayın vergi kaçıranlara ortak olmayın.Markadan değil sorundan bahsediyoruz sizin özel eğitim dereceniz kaç? bu profil resminden bu yorumlarınızdan merakla soruyorum?yazıları yazılış amacına göre okuyunuz lutfen.
önceki konumda 100 liram twigy tarafından çalındı.!!kameraları izletmediler gittik göstermediler .. oyaladılar. şikayetvar.comdada bu şikayetim var.
sizler sanki hiç fiş vermeyen yerlerden alışveriş yapmıyorsunuz.
güldürmeyin beni hadi.
bu marka adını açıklayayımda hepiniz in bildiği bir marka üstelik. ozaman anlarsınız belki.
Bende h&m den bebek bodysi almıştım üzerinde alarm kalmıs hiç ötmedide sonra nişanlım çıkarıyım derken mahveti bodyi hem mürekkep saldı hemde yırtıldı bence gidip çıkarttırınn kendiniz uğraşmayın
konu sahibi arkadaşım kusura bakma konun dağılmadan bir soru sormalıyım arkadaşa
ben istanbulda h&m nerede var bunu öğrenmek istiyorum.çarşamba günü istanbula geleceğiz arkadaşımla alışverişe.
cevahirde var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?