sadece izmirde olan bir firmamı yoksa genel müdürlüğü varmı istanbulda falan varsa orayı arasanız bide okkalı bir mail yazsanız bıktırana kadar ,
firma ismi söylemenizin bir sakıncası var mı bende izmirde yaşıyorum hani temkinli olayım o firmaya karşı diye
gidip bi rezalet çıkarmak lazım gibi geliyor bana. sinir oldum valla
işte o yüzden firma ismi veremedim ama şirin yerde karabağlarda kemer altında bahçelievlerde her yerde şubesi var beyaz eşyadan koltuğa laptopa çeyizlik herşey satan izmirin isimli!!!! mağazası! çalışanlarıda saygısız sattıkları ürünlerde çürük!
Genel merkezi arayın. Kaç kere geldiklerini ama hiç bişey yapmadıklarını söyleyin.şu meşhur ABM mağazaları alibeyler yani işte hiçbişey bilmediğim içi böyle oluyo daha önce tamire verdiğim telefonda böyle olmuştuevet arıza falan yazdılar ordada çıkıyomuş zaten tamir olana kadar veya yenisi gelene kadar ödemeyeceğimide belirttim ama icrayı genel müdürlükleri! yolluyomuş annemde korkudan gitti 3 aylık taksidi yatırmaya ben ne kadar bağırsamda çağırsamda parasıyla nasıl rezil oluyo insan canlı örneği gibiyim resmen aklınızda olsun izmirde olanlar ABM mağazalarından çaydanlık bile almayın!
Genel merkezi arayın. Kaç kere geldiklerini ama hiç bişey yapmadıklarını söyleyin.
Garanti süresi bitsin diye bekliyosunuz ama sizi tüketici hakları mahkemesine vericem diyin.
Sizi kaç defa aradığıma dair telefon kayıtlarını, arıza raporlarını hepsini mahkemeye sunucam.
Hiç bir şey yapmadığınızı da kanıtlıcam diyin. Bir de utanmadan icra gönderiyosunuz döküntü mal satıp diyin.
Bağırın çağırın telefonda çok güzel işe yarıyor:)
Eğer yine bişey yapmazlarsa gerçekten gidin mahkemeye..
soruma cvp vermedınız. verın kı yasal haklarınızı soyleyeyım. elınıze gelen kağıtta ne yazıyor. sol ust koşede 7 mı 10 mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?