Mutfak Dekorasyonu aldığım takımı beğenmedim bunla değiştiricem lütfen yardım edin kızlar.bu nASIL

canım bunlar ister ısıtmalı ister ısıtmasız (sadece görüntü olarak da) çalışabiliyo hem diğer arkadaşın dediği boşluk da dolmuş olur sen koltuk modeline yakın bi modeli bi de istediğin desen kombinlerini de koy yorumlayalım, seni hiç yanlız bırakırmıyız

resimlerimin arasından koltuğun modelini buldum.rengide böyle ama henüz berjere ve koyulcak yastığın rengine karar veremedim adam yapılsın sen de modeli gör karar verirsin dedi.şimdi o üniteye göre nasıl bişi gider sizce.

adam bana büyük mavi çiçekli renk önerdi harika olur falan diye ama bana pek mantıklı gelmedi.hatta onun resmine de bakıyım

koltuk takımına berjer ve yastık için bu kumaşı önerdiler canım nasıl olur acaba

bana spor takıma gitmez gibi geldi ama tam da bilmiyorum.şimdi yaşam ünitesine göre nasıl olmalı sizce

Valla bana kötü gelmedi :)) Renk tonları olarak uyumlu olur ama desen konusunda güllü modelleri seviyorsan eğer..

Valla bana kötü gelmedi :)) Renk tonları olarak uyumlu olur ama desen konusunda güllü modelleri seviyorsan eğer..

Renk tonları olabilir de büyük güllü sevmiyorum.daha küçük desenler olabilir ama adamın elinde yok acaba renk renk yastık mı yapsam sordum adama öylede olur dedi.ama berjer ne renk olucak işte

Eki Görüntüle 1184539
adam bana büyük mavi çiçekli renk önerdi harika olur falan diye ama bana pek mantıklı gelmedi.hatta onun resmine de bakıyım

ayyyy canım zevklerimiz çok benziyor ben de koltuk olarak ider mobilyanın alara modelini beğenmiştim nerdeyse aynısı, arka minderler sarı duruyor fotoda ama seninki krem olacak dimi? desen güzelmiş ama bence de farklı bişey düşün perde minder uyumu yapabilirsin fon perde düşünüyormusun?

Zemin rengini de ilk önce mikro yazanın alltakini yani koyuyu seçmiştim annemlerin baskısıyla... sonra hep içimde ukte olan açığı mikro 25 i seçtim bunda da kararsızlık yaptım yani çok mu açık oldu bilmiyom tabi temizliği uğraştırcak biraz ama en azından içimdekini aldım.

Renk tonları olabilir de büyük güllü sevmiyorum.daha küçük desenler olabilir ama adamın elinde yok acaba renk renk yastık mı yapsam sordum adama öylede olur dedi.ama berjer ne renk olucak işte

canım bence berjerleri de krem yaptır iki gün sonra sıkılırsan sadece minderleri değiştirerek bile farklı bi hava katarsın, vet_rüzgarın salonu çok güzel bi örnek bence koltukları sade renk, halı perde uyumuyla renk kattı

çok iyi yapmışsın açık renk ferah ferah tam bir yeni gelin evi, bana da baskı yaptılar o zaman beyaz istiyodum deve tuyu aldım şimdi içim kararıyo resmen yeni evi bembeyaz istiyorum temizleriz napalım içimiz açılır baktıkça

iyi bari zevklerimiz aynıysa daha iyi yardımcıolursun :)

koltuğun ana zemin rengi mikro 25 yani açık krem olan.henüz yastıklar için bişi belli değil sarılar bana ait değil o resim model için örnek canım.işte yastıkların tamamı ve berjeri nasıl yapmalıyım...

aynen yaaa hem ünitenin koyuyuyla birbirini dengeler demi. açık koyu

bende öyle düşünmüştüm adam berjere de aynı renk olmaz diyip beni vazgeçirmişti.acaba renk renk yastık mı atsam.henüz daha perde ve halıya bakmadım bile.nasıl yapıcam onları da yandım valla

aynen yaaa hem ünitenin koyuyuyla birbirini dengeler demi. açık koyu

az öncede yazmıştım canım bence berjerleri de krem yaptır iki gün sonra sıkılırsan sadece minderleri değiştirerek bile farklı bi hava katarsın, ben şu deseni çok beğeniyorum birkaç kişinin evinde de gördüm hatta perde olarak da gördüm çok asil duruyor

bende öyle düşünmüştüm adam berjere de aynı renk olmaz diyip beni vazgeçirmişti.acaba renk renk yastık mı atsam.henüz daha perde ve halıya bakmadım bile.nasıl yapıcam onları da yandım valla

Valla canım iş yerindeyim şuan, okudukça tebessüm edebiliyorum ancak :)) Aynı ben aynı ben, bu denli kararsızlık başka birinde var mı diyordum ama varmış, gerçekten çok zor ya..Ben de kaç kez gittim geldim inanamazsın Koltuk takımına karar vermiştim, onu görmeye bile kaç defa gittim mağazaya içime sindirmek için Dediğim gibi bu ara da perdelere takmış durumdaydım ama nispeten onu hallettim gibi ama dün kardeşime diyorum şu odaya şu perde bence de iyi olacak..cevap : tamam ben gidiyorum hadi bay baaay Düşünün ne kadar sorgulamışım :))

İlk başta ben de berjerleri renkli düşündüm, etrafta gördükçe bayılıyordum :)) Ama sonradan dedim kendi kendime bir kaç yıl geçerse sen sıkılırsın çiçek desenliden :) Ama en azından yastıkları desenli yapsan onlara istediğin kılıfı yaptırıp değiştirebilirsin bile.. Ben öyle yapıcam..Biraz kullanayım bunları yeni kılıf yaptırıcam..Hatta diyorum seçtiğim fondan yastık kılıfı da mı yaptırsam bilemiyorum tabi çok mu sade olur..

Ama desenli düşünürsen bence de bu çiçekli model güzelmiş, sade ve şık

Son düzenleme:

Bende işteyim canım bendede aynı gülümseme :) ve her iş çıkışı mobilya bakmaya gittim.koltuk için adamların yanına gitmekten utanır olmuştum.ünite için rapsodiye 5-6 kere gitmişimdir heralde ve evdekiler de artık gezmemden ve kararsızlığımdan şikayetçiler bugün görümcem geldi şehirdışından annem oturmuş görümceme çekiştiriyo beni düşün yani..ve bir tek ben böyleymişim gibi anormal karşılıyolar bide ya. odaha beni sinir ediyo :)

hoş desenmiş sade ve hafif..birde şimdi oda spor gibi olucak ya çiçekli olur mu aacaba renk renk yastık olmaz mı

seçtiğin fondan yastık kılıfıda yapabilirsin neyi öne çıkarmak istiyorsan perdeyi o renkte yapıyolarmış.hem kendi koltuğundakileri kullanırsın arada da fondakiyle aynı olanı.ama hem halın turkuaz hem perden birde yastık çokta bağabilir.ama ikinci alternatif olarak değişikli kullanabilirsin ve de ilerde de yaparsın ve de gerçi onu 1-2 metre turkuaz kirtlenlilk kumaş aldım mı arada bir onu da kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…