Harikasın aklıma hiç gelmemişti böyle bişey.çok modern durur.ama tv ile ısıtıcı yan yana olur mu ki.bunu bi araştırayım.bu arada çok sağolun sayenizde açtığım sayfalara yorum geliyo.kafamda fikirler beliriyo sayenizde
Bence bunlar daha modern daha hoş canım, değiştirmen iyi olmuş.Açıkçası gümüşlük ve aynalık kısımları kaba durmuş, ayak kısımları hoş değil; onları almaman iyi..Ama duvar ünitesini çok beğendim ben :))
canım bunlar ister ısıtmalı ister ısıtmasız (sadece görüntü olarak da) çalışabiliyo hem diğer arkadaşın dediği boşluk da dolmuş olur sen koltuk modeline yakın bi modeli bi de istediğin desen kombinlerini de koy yorumlayalım, seni hiç yanlız bırakırmıyız
adam bana büyük mavi çiçekli renk önerdi harika olur falan diye ama bana pek mantıklı gelmedi.hatta onun resmine de bakıyımresimlerimin arasından koltuğun modelini buldum.rengide böyle ama henüz berjere ve koyulcak yastığın rengine karar veremedim adam yapılsın sen de modeli gör karar verirsin dedi.şimdi o üniteye göre nasıl bişi gider sizce.
Bence bunlar daha modern daha hoş canım, değiştirmen iyi olmuş.Açıkçası gümüşlük ve aynalık kısımları kaba durmuş, ayak kısımları hoş değil; onları almaman iyi..Ama duvar ünitesini çok beğendim ben :))
koltuk takımına berjer ve yastık için bu kumaşı önerdiler canım nasıl olur acaba Eki Görüntüle 1184637
bana spor takıma gitmez gibi geldi ama tam da bilmiyorum.şimdi yaşam ünitesine göre nasıl olmalı sizce
Valla bana kötü gelmedi :)) Renk tonları olarak uyumlu olur ama desen konusunda güllü modelleri seviyorsan eğer..
Eki Görüntüle 1184539
adam bana büyük mavi çiçekli renk önerdi harika olur falan diye ama bana pek mantıklı gelmedi.hatta onun resmine de bakıyım
Renk tonları olabilir de büyük güllü sevmiyorum.daha küçük desenler olabilir ama adamın elinde yok acaba renk renk yastık mı yapsam sordum adama öylede olur dedi.ama berjer ne renk olucak işte
Eki Görüntüle 1184656
Zemin rengini de ilk önce mikro yazanın alltakini yani koyuyu seçmiştim annemlerin baskısıyla... sonra hep içimde ukte olan açığı mikro 25 i seçtim bunda da kararsızlık yaptım yaniçok mu açık oldu bilmiyom tabi temizliği uğraştırcak biraz ama en azından içimdekini aldım.
ayyyy canım zevklerimiz çok benziyor ben de koltuk olarak ider mobilyanın alara modelini beğenmiştim nerdeyse aynısı, arka minderler sarı duruyor fotoda ama seninki krem olacak dimi? desen güzelmiş ama bence de farklı bişey düşün perde minder uyumu yapabilirsin fon perde düşünüyormusun?
çok iyi yapmışsın açık renk ferah ferah tam bir yeni gelin evi, bana da baskı yaptılar o zaman beyaz istiyodum deve tuyu aldım şimdi içim kararıyo resmen yeni evi bembeyaz istiyorum temizleriz napalım içimiz açılır baktıkça
canım bence berjerleri de krem yaptır iki gün sonra sıkılırsan sadece minderleri değiştirerek bile farklı bi hava katarsın, vet_rüzgarın salonu çok güzel bi örnek bence koltukları sade renk, halı perde uyumuyla renk kattı
aynen yaaa hem ünitenin koyuyuyla birbirini dengeler demi. açık koyu
bende öyle düşünmüştüm adam berjere de aynı renk olmaz diyip beni vazgeçirmişti.acaba renk renk yastık mı atsam.henüz daha perde ve halıya bakmadım bile.nasıl yapıcam onları da yandım valla
az öncede yazmıştım canım bence berjerleri de krem yaptır iki gün sonra sıkılırsan sadece minderleri değiştirerek bile farklı bi hava katarsın, ben şu deseni çok beğeniyorum birkaç kişinin evinde de gördüm hatta perde olarak da gördüm çok asil duruyor
Eki Görüntüle 1184675 Eki Görüntüle 1184676
Valla canım iş yerindeyim şuan, okudukça tebessüm edebiliyorum ancak :)) Aynı ben aynı ben, bu denli kararsızlık başka birinde var mı diyordum ama varmış, gerçekten çok zor ya..Ben de kaç kez gittim geldim inanamazsınKoltuk takımına karar vermiştim, onu görmeye bile kaç defa gittim mağazaya içime sindirmek için Dediğim gibi bu ara da perdelere takmış durumdaydım ama nispeten onu hallettim gibi ama dün kardeşime diyorum şu odaya şu perde bence de iyi olacak..cevap : tamam ben gidiyorum hadi bay baaay Düşünün ne kadar sorgulamışım :))
az öncede yazmıştım canım bence berjerleri de krem yaptır iki gün sonra sıkılırsan sadece minderleri değiştirerek bile farklı bi hava katarsın, ben şu deseni çok beğeniyorum birkaç kişinin evinde de gördüm hatta perde olarak da gördüm çok asil duruyor
Eki Görüntüle 1184675 Eki Görüntüle 1184676
İlk başta ben de berjerleri renkli düşündüm, etrafta gördükçe bayılıyordum :)) Ama sonradan dedim kendi kendime bir kaç yıl geçerse sen sıkılırsın çiçek desenliden :) Ama en azından yastıkları desenli yapsan onlara istediğin kılıfı yaptırıp değiştirebilirsin bile.. Ben öyle yapıcam..Biraz kullanayım bunları yeni kılıf yaptırıcam..Hatta diyorum seçtiğim fondan yastık kılıfı da mı yaptırsam bilemiyorum tabi çok mu sade olur..
Ama desenli düşünürsen bence de bu çiçekli model güzelmiş, sade ve şık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?