• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu aldığım takımı beğenmedim bunla değiştiricem lütfen yardım edin kızlar.bu nASIL

seçtiğin fondan yastık kılıfıda yapabilirsin neyi öne çıkarmak istiyorsan perdeyi o renkte yapıyolarmış.hem kendi koltuğundakileri kullanırsın arada da fondakiyle aynı olanı.ama hem halın turkuaz hem perden birde yastık çokta bağabilir.ama ikinci alternatif olarak değişikli kullanabilirsin ve de ilerde de yaparsın ve de gerçi onu 1-2 metre turkuaz kirtlenlilk kumaş aldım mı arada bir onu da kullanırsın.

Evet dediğin gibi boğar mı bilemedim ama değiştirmeli olarak olabilir tabi :)

Bende işteyim canım bendede aynı gülümseme :) ve her iş çıkışı mobilya bakmaya gittim.koltuk için adamların yanına gitmekten utanır olmuştum.ünite için rapsodiye 5-6 kere gitmişimdir heralde ve evdekiler de artık gezmemden ve kararsızlığımdan şikayetçiler bugün görümcem geldi şehirdışından annem oturmuş görümceme çekiştiriyo beni düşün yani..ve bir tek ben böyleymişim gibi anormal karşılıyolar bide ya. odaha beni sinir ediyo :)

Bence de benim gibiler var diye, merak etmeyin ben istisna değilim de :))) Bence yeni gelinlerin çoğunda vardır bi kararsızlık, çünkü ilk kez yapıyorsun evin içinde hayal edemiyorsun tam neye ne gider..Ama evlendin eşya değişikliği yapıcan, ne değiştirmek istediğini neyden sıkıldığını, nasıl olmasını istediğini daha iyi bilirsin.Anormal falan değil yani :)

İlk başta ben de berjerleri renkli düşündüm, etrafta gördükçe bayılıyordum :)) Ama sonradan dedim kendi kendime bir kaç yıl geçerse sen sıkılırsın çiçek desenliden :) Ama en azından yastıkları desenli yapsan onlara istediğin kılıfı yaptırıp değiştirebilirsin bile.. Ben öyle yapıcam..Biraz kullanayım bunları yeni kılıf yaptırıcam..Hatta diyorum seçtiğim fondan yastık kılıfı da mı yaptırsam bilemiyorum tabi çok mu sade olur..

Ama desenli düşünürsen bence de bu çiçekli model güzelmiş, sade ve şık

canım hepsini turkuaz değilde aralara birkaç tane koysan çok şık olur bence:34:

Bence de benim gibiler var diye, merak etmeyin ben istisna değilim de :))) Bence yeni gelinlerin çoğunda vardır bi kararsızlık, çünkü ilk kez yapıyorsun evin içinde hayal edemiyorsun tam neye ne gider..Ama evlendin eşya değişikliği yapıcan, ne değiştirmek istediğini neyden sıkıldığını, nasıl olmasını istediğini daha iyi bilirsin.Anormal falan değil yani :)

kesinlikle ama şunu öğrendik yeni ev düzmek hakketten çok zormuş...

hoş desenmiş sade ve hafif..birde şimdi oda spor gibi olucak ya çiçekli olur mu aacaba renk renk yastık olmaz mı

renk renk de çok güzel olur, benim şu an bi odam öyle rengarenk ama tabi salon havası olmaz sanki oturma odası gibi durur $silyon.webp

bu arada foto bana ait değil

Son düzenleme:
$yastýklýk.webp

$yastýklýk1.webp

şöyle olabilir mi peki evin kombinine daha çok puantiyeli yada geometrik desenler yada düz renkli yastuııklar

renk renk de çok güzel olur, benim şu an bi odam öyle rengarenk ama tabi salon havası olmaz sanki oturma odası gibi durur Eki Görüntüle 1184749

bu arada foto bana ait değil

daha çok oturma odası havasında benim canım çünkü yemek masası almadım.konsol vs de yok sadece yaşam ünitesi ve koltuklar var.masayı duruma göre alıcam.

evet canım eş durumundan geldi. Malesef targelli :))

Mezuniyet neresi? Bir de tanışıklık çıkıyormuş ama Ahmet diye bildiğim yok İzmir' de :)) Çalıştığı yerle oturacağınız yer yakın mı? Malesef benim ilçe merkeze 1 saat uzaklıkta, eşim de merkezde çalışıyor..Gidiş geliş yapacak :/

Mezuniyet neresi? Bir de tanışıklık çıkıyormuş ama Ahmet diye bildiğim yok İzmir' de :)) Çalıştığı yerle oturacağınız yer yakın mı? Malesef benim ilçe merkeze 1 saat uzaklıkta, eşim de merkezde çalışıyor..Gidiş geliş yapacak :/

Atatürk üniversitesi.Uzak oturacağımız yer 1 saat kadar.merkeze 1,20 dkka sürer.Tayin çıksın diye dört gözle bekliyon bekliyon sonra da 1-2 saatlik mesafelerde yerlere yerleştiriyorlar işte yapacak bişi yok buna da şükür :) Daha önce doğu da görev yapıyordu.

Atatürk üniversitesi.Uzak oturacağımız yer 1 saat kadar.merkeze 1,20 dkka sürer.Tayin çıksın diye dört gözle bekliyon bekliyon sonra da 1-2 saatlik mesafelerde yerlere yerleştiriyorlar işte yapacak bişi yok buna da şükür :) Daha önce doğu da görev yapıyordu.

Hmmm..Yok değil .. :)
O zaman iyiymiş canım, ben de başka şehirdeydim aynı sizin gibi ancak bu kadar gelebildim.Burada merkez ilçelerde de tüm köyler dolu..Evet buna şükür diyelim..En azından ortak bir şehirde buluşabilmişsiniz :) Hayırlısı olsun bundan sonrası için de..

Hmmm..Yok değil .. :)
O zaman iyiymiş canım, ben de başka şehirdeydim aynı sizin gibi ancak bu kadar gelebildim.Burada merkez ilçelerde de tüm köyler dolu..Evet buna şükür diyelim..En azından ortak bir şehirde buluşabilmişsiniz :) Hayırlısı olsun bundan sonrası için de..

merhaba kızlar.koltuklar yapılmış.ama adam yastıkları yapmıcaktı ben görmeden yapıvermiş :(( şimdi böyle iyi mi yoksa başka bişi mi yaptırıyım.eşimde bi an önce olsun diye böyle iyi olmuş değiştirme diyip duruyo kafayı yicem gene.bi rahat bırakmıyolar istediğim gibi yapıyım.

$10556474_10152564535374176_7287388852279811880_n.webp $berjer.webp
$yapýlan kolt.webp birde önünde gene beyaz renkte puf gelicek

merhaba kızlar.koltuklar yapılmış.ama adam yastıkları yapmıcaktı ben görmeden yapıvermiş :(( şimdi böyle iyi mi yoksa başka bişi mi yaptırıyım.eşimde bi an önce olsun diye böyle iyi olmuş değiştirme diyip duruyo kafayı yicem gene.bi rahat bırakmıyolar istediğim gibi yapıyım.

Eki Görüntüle 1188338 Eki Görüntüle 1188339
Eki Görüntüle 1188340 birde önünde gene beyaz renkte puf gelicek

Açıkçası ben beğendim canım.. Bu desen de kötü durmamış.Zaten koltukların model olarak çok güzel ve çok rahat duruyorlar :) Ama fon perde yaptırırsan desenli olmasın içindeki gri yada kahve tonlarından düz bir renk güzel olur.

Son düzenleme:
Açıkçası ben beğendim canım.. Bu desen de kötü durmamış.Zaten koltukların model olarak çok güzel ve çok rahat duruyorlar :) Ama fon perde yaptırırsan desenli olmasın içindeki gri yada kahve tonlarından düz bir renk güzel olur.

tamam canım sağolasın.sen perde ve halı işini hallettin mi peki.

Eklentiler

• $10524108_10152525263286602_1522497216_n.webp
    $10524108_10152525263286602_1522497216_n.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 145
  • $1937829_10152567354444456_1823256115_n.webp
    $1937829_10152567354444456_1823256115_n.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 158
  • $10522519_10152567351254456_489983986_n.webp
    $10522519_10152567351254456_489983986_n.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 129
  • $10536950_10152567349919456_222352026_n.webp
    $10536950_10152567349919456_222352026_n.webp