Dyson süpürgeyi 4 kere degistiren benMerhaba, benim de derdim bugün bu. Avize almıştık 2.700 e ışığı çok veriyor oluşundan rahatsız olup değişim istedim. 250 lira daha verip başka model aldım ama bu ışık da kör ışık çıktı, resmen gözüm görmüyor, midem bulanıyor, başım ağrıyor.
Şimdi ben bu ürünü değiştirebilir miyim eskisi ile? Yoksa değişimin de bir sayısı mı var? 250 lirayı da istemeyeceğim sonuçta gelip gittiler diye.
İnternetten alsam sorun olmazdı da esnaftan alınca sorun çıkarırlar mı diye endişeliyimDyson süpürgeyi 4 kere degistiren benbir memnuniyetsizlik var netice de yardımcı olurlar degistirmenizde sıkıntı olmaz diye düsünüyorum.
Dyson süpürge almayı da düşünüyorum, siz hangi modeli aldınız? Ve diğerlerini neden değiştirdiniz?Dyson süpürgeyi 4 kere degistiren benbir memnuniyetsizlik var netice de yardımcı olurlar degistirmenizde sıkıntı olmaz diye düsünüyorum.
Sorun olacağını sanmıyorumMerhaba, benim de derdim bugün bu. Avize almıştık 2.700 e ışığı çok veriyor oluşundan rahatsız olup değişim istedim. 250 lira daha verip başka model aldım ama bu ışık da kör ışık çıktı, resmen gözüm görmüyor, midem bulanıyor, başım ağrıyor.
Şimdi ben bu ürünü değiştirebilir miyim eskisi ile? Yoksa değişimin de bir sayısı mı var? 250 lirayı da istemeyeceğim sonuçta gelip gittiler diye. İnternetten almadım bu arada
En son hangi modelde karar kaldınız? Anlatildigi kadar var mi?Dyson süpürgeyi 4 kere degistiren benbir memnuniyetsizlik var netice de yardımcı olurlar degistirmenizde sıkıntı olmaz diye düsünüyorum.
Led liBence degostirmezler ampul ile cozulecekse ampul ile degistirseniz
Gerci ampulli mu ledli mi bilmiyorim ama
Bence bir sorun cıkarıcaklarını sanmıyorum değişimi tekrar kabul ederler sonuçta memnun değilsiniz değişmeleri lazımMerhaba, benim de derdim bugün bu. Avize almıştık 2.700 e ışığı çok veriyor oluşundan rahatsız olup değişim istedim. 250 lira daha verip başka model aldım ama bu ışık da kör ışık çıktı, resmen gözüm görmüyor, midem bulanıyor, başım ağrıyor.
Şimdi ben bu ürünü değiştirebilir miyim eskisi ile? Yoksa değişimin de bir sayısı mı var? 250 lirayı da istemeyeceğim sonuçta gelip gittiler diye. İnternetten almadım bu arada
Merhaba, benim de derdim bugün bu. Avize almıştık 2.700 e ışığı çok veriyor oluşundan rahatsız olup değişim istedim. 250 lira daha verip başka model aldım ama bu ışık da kör ışık çıktı, resmen gözüm görmüyor, midem bulanıyor, başım ağrıyor.
Onlarin momtaji bile cok paraLed li
İşte esnafın insafından dolayı hiç girmezdim bu işe internetten alır geçerdim internetten ama görüp alayım dedim ilk kezOnline alsaydınız değiştirebilirdiniz ama şimdi durum esnafın insafına kalmış. işçilik ücretini karşılayacağınızı ve 250tlyi de almayacağınızı söylerseniz gelirler bence.
v11 absolut kullanıyorum cok memnunum.Açıkcası süpürge konusunda takıntılı biriyimdir ve iyiki almisim diyorum.Tavsiye ederim.En son hangi modelde karar kaldınız? Anlatildigi kadar var mi?
Once v10 modelini aldim.Haznesi kücük geldigi icin 1 ay sonunda degistirip v11 aldim.V11 de tetik sıkıntısı oldugundan onuda degistirip yeniden v11 aldimDyson süpürge almayı da düşünüyorum, siz hangi modeli aldınız? Ve diğerlerini neden değiştirdiniz?
internetten 1 kere değiştirirler hatta iade alırlar asıl esnaf anlayış gösterir 2 kere değişimeİnternetten alsam sorun olmazdı da esnaftan alınca sorun çıkarırlar mı diye endişeliyim
Umarım öyle olurinternetten 1 kere değiştirirler hatta iade alırlar asıl esnaf anlayış gösterir 2 kere değişime
Yatak ve koltuklar icin cok istiyorum ama doviz kuru yuzunden agzimin suyu akarak bakiyorum.v11 absolut kullanıyorum cok memnunum.Açıkcası süpürge konusunda takıntılı biriyimdir ve iyiki almisim diyorum.Tavsiye ederim.
ben kablolusunu aldım bir kaç ay önce.bugüne dek süpürge kullanmamışım dedimYatak ve koltuklar icin cok istiyorum ama doviz kuru yuzunden agzimin suyu akarak bakiyorum.diger modelleri neden begenmediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?