- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi yalnizkus_
bu konuda aşırı anksiyetesi olan birisi büyük ihtimalle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka mı bu? yani yazacak cevap bile bulamadım. bu nasıl bir tavır.Merhaba arkadaşlar malum zor dönemlerden geçiyoruz. Kimimiz evde karantinada kimimiz çalışmaya devam etmek zorunda. Ben de çalışmaya devam edenlerdenim ara verme şansım var ama babam ile abimin çalıştıkları yerler benimkinden daha riskli ve aynı evde yaşayıp sürekli temas kurduğumuz için boş yere işimi kaybetmek istemedim iş yerinde tabiki önlem alıyorum. Kolonya, dezenfektan, mesafe ve sık sık el yıkamayı ihmal etmiyorum. İnşallah daha fazla kayıp vermeden en yakın zamanda atlatırız bu süreci. Hepimize şifalar diliyorum.
Sadede gelecek olursak bir komşumuz var kendisi öğretmen okullar ara verdiği için evde karantinada dışarı hiç çıkmıyor. Çok samimim değiliz kendisiyle apartmanda benden daha samimi oldukları da var ama dün akşam beni aradı ihtiyaçlarını almamı rica etti, tamam dedim. Bugün ise yine aradı ve dedi ki geldiğinde aldıklarını kapıya bırak temas etmeyelim birbirimize paranı da ertesi gün kapıya bırakırım o zaman alırsın. Belki anlayışla karşılamam lazım ama çok kırıldım kendisine önlem aldığımı hatta aldığım önlemleri defalarca anlattım. Hayattan, tüm insanlardan kaçarak enfeksiyonu önlemek mümkün mü ne zamana kadar kaçabilirsin ki? Onun maske ve eldivenle alışverişe çıkması ne kadar riskliyse benimde ihtiyacım olmadığı halde markete girip başkasının alışverişlerini yapmam o kadar riskli. Sizce arayıp alışverişlerini yapamayacağımı söylemeli miyim yoksa abartıyor muyum?
herşeyin bir uslubu var. yarın paranı kapının önünden alırsın ne demek.Abartıyorsun bence. Sen işe falan gidiyorsun sonuçta korunsan da, ama o evden çıkmayan biri olduğu için dışarıyla teması tamamen kesmesi normal. Bunda alınacak bişey yok bence. Burda kimse senin yüzde yüz korunabildiğinden emin olamaz
online siparişler çalışmıyor. Hastane randevusu yakalamaktan daha zor şu an online sipariş verebilmek.
İstegelsin kullanmadım hiç. Migros ve getir full şu an. Geçen haftadan beri takipteyim mümkünatı yok açılmadı sipariş onayı.Biraz once istegelsin kullandim,
Ihtiyacı olan için söylüyorum
Bölgeden bölgeye fark edebilir belki ama
yarın akşam 22.00 ydi en erken teslimat saati.
bencilik net insanlik sizde kalsinMerhaba arkadaşlar malum zor dönemlerden geçiyoruz. Kimimiz evde karantinada kimimiz çalışmaya devam etmek zorunda. Ben de çalışmaya devam edenlerdenim ara verme şansım var ama babam ile abimin çalıştıkları yerler benimkinden daha riskli ve aynı evde yaşayıp sürekli temas kurduğumuz için boş yere işimi kaybetmek istemedim iş yerinde tabiki önlem alıyorum. Kolonya, dezenfektan, mesafe ve sık sık el yıkamayı ihmal etmiyorum. İnşallah daha fazla kayıp vermeden en yakın zamanda atlatırız bu süreci. Hepimize şifalar diliyorum.
Sadede gelecek olursak bir komşumuz var kendisi öğretmen okullar ara verdiği için evde karantinada dışarı hiç çıkmıyor. Çok samimim değiliz kendisiyle apartmanda benden daha samimi oldukları da var ama dün akşam beni aradı ihtiyaçlarını almamı rica etti, tamam dedim. Bugün ise yine aradı ve dedi ki geldiğinde aldıklarını kapıya bırak temas etmeyelim birbirimize paranı da ertesi gün kapıya bırakırım o zaman alırsın. Belki anlayışla karşılamam lazım ama çok kırıldım kendisine önlem aldığımı hatta aldığım önlemleri defalarca anlattım. Hayattan, tüm insanlardan kaçarak enfeksiyonu önlemek mümkün mü ne zamana kadar kaçabilirsin ki? Onun maske ve eldivenle alışverişe çıkması ne kadar riskliyse benimde ihtiyacım olmadığı halde markete girip başkasının alışverişlerini yapmam o kadar riskli. Sizce arayıp alışverişlerini yapamayacağımı söylemeli miyim yoksa abartıyor muyum?
Çalışanlarda evde oturanların market ihtiyaçlarını alarak risklerini artırmak zorunda değil.Abartıyorsun bence. Sen işe falan gidiyorsun sonuçta korunsan da, ama o evden çıkmayan biri olduğu için dışarıyla teması tamamen kesmesi normal. Bunda alınacak bişey yok bence. Burda kimse senin yüzde yüz korunabildiğinden emin olamaz
Tam olarak düşündüğüm buValla getir kullanıyorum orda kurye kapıyı çalıp poşetleri kapıya bırakıp gidiyor. Çoğu firma sosyal teması minimuma indirmişken komşunuzun bu ricası garip degil. Garip olan o evde otururken, hastalığı veya yaş engeli yokken sizin onun alışverişini yapıyor olmaniz.
20li yaşlarda benim gibi
onun yok belki ama benim var aslında alerjikte olsa astım
Söylediğinde sorun yok normali o ama benim market ihtiyacım olmadığı halde bir başkası için markete girecek olmam ve bunun karşılığında küçümseyici ve emrivaki bir tavırla kapıya bırak yarın alırsın kısmı beni kırdı. ,Önce bana sormalıydı çünkü o şekilde kabul edecek miyim, üzerimde yeteri kadar nakit var mı? Direk öyle yap böyle yaparım tarzında konuştu.
Teşekkür ederim bildiririm bir dahakine kendisine
ona kırıldım ben de işte, birde sormadan direk emrivaki konuştu
çok haklıısnız: tam olarak bu.
Yaşlı değil kronik hastalığı var mı bilmiyorum ama benim alerjik astımım var