Kızlar gecenin bu saatinde uyuyamadığım için yazıyorum kusura bakmayın daha önceleri de biraz bahsetmiştim biz eşimle 8 senelik ilişki sonrası evlendik 2 yıldır evliyiz eşimle öok baskın karakterler olduğumuz için sürekli kavga ederiz artık yetti dayanamıyorum her gün küslük bir gğn barışsak 10 gün küs.. en son yine sıradan bişeyden kavga ettik ama kesinlikle haksız olduğu bir konu idi ama okadar baskın ve inatçı ki haksız olsa bile özür dilemez oldu artık..ve ben de özür dilemesini bekledim yapmadı 5 gün boyunca ve sonra ailesi geldi ailesine karşı asla kusur etmem severler de beni ama eşimin bu son olayından sonra gerçekten konuşmak istemediğim için muhatap olmadım dialoga girmedim kendisi ile ve en son dayanamayıp konuyu açtığımda sen cevabını verdin misliyle ailemin önünde beni yok sayarak dedi ama dediğim gibi ailesine karşı hiç kusur etmem gerçekten elimden soğuduğunda için rol de yapamadım yapamıyorum da artık.. madem öyle soğuk davranmamdan rahatsız oldun ailen gelmeden gönlümü alsaydın dedim ben de..ben sürekli tartışmaktan çoook yoruldum bir akıl verin ne yapayım