ah canim herkes yasadigini bilir gelisim geriligi cok da onemli bir sorun hamilelikte ama yine de kiyma bu sefer iyi olucak diye iyi seyleri cagir, Allah yardim edicektir. bak ilk hamileligim 12. haftada bitti geriden geldi bebegim hep zaten 2 yilda hamile kalabilmistim simdi tup bebekte kimyasal gebelik yasadim yine kismet olmadi. her hamilelik riskli ayrica hamileligin belki de dogal olrak en basta bitecek simdiden kimse bilemez. ama 9 ay tasiyip kaybetmissin Allah sabir versin sen de kimbilir ne acilar yasadinki bunu dusunuyorsun ama yine de yapma bak bebegini kaybettin ustune kizini Allah lutuf etmis, bu da oyle, kocaman bir aile olacaksiniz. korkma korktuklarimiz basimiza gelir iyi gidicek de, Allah'a sigin. belki de anlayamiyorum tam o yuzden kusura bakma yanlis bir sey yazdiysam uc yildir anne olmaya calisiyorum ondandir
( Allah en hayirlisini nasip etsin cok iyi dusun korkularinin icine vesvele verip hata yapmana izin verme. Allah yardimcin olsun cok uzuldugun cok belli cok zor bir karar....ama icinde canlinin yasamaya hakki var........