Sevgili K.k. kızları,
Son 10 yıldır burun operasyonum için doktor aradım durdum.Yaklaşık 12 yıl önce burnumdan küçük bir operasyon geçirdim.İstediğim gibi olmadı.Ve ben bununla yaşamaya alıştım sanıyordum.
Her gün aynanın karşısında burun ucumu elımle kaldırmış olarak yakaladım kendimi:)Ama cesaret edipte hiç bir hekime evet diyemedim.Bir çok görüşmem oldu fikir aldım ama kalbime inandıramadım.
Taki Muhammed Dilber'in hasta fotolarını görünceye dek.Herkes çok memnundu.Ve son derece başarı burunlardı.Kızlardaki Muhteşem değişim iştahımı kabarttı ve randevu alıp doktor görüşmesine gittim.
Karşılaştığım tabloyu yazsam sayfalar yetmez.
Kişisel izlenimlerim şöyle.Doktor bey oldukça nazik,ilgili ve işinin ehli.Bunu hissettiriyor.Olabilecekleri halk diline indirgeyerek anlatıyor izah ediyor.Bu güne dek yaptığı her operasyonun arkasında duruyor.Ve işine aşık biri.
Durum böyle oluncada ikna olup el sıkışmak kaldı banada.Bunca zamandan sonra yüzümün tamda ortasındaki organımı teslim edecek bir doktor bulmanın keyfiyle ve güveniyle günümü aldım çıktım.
8 şubatta ameliyatım var.Tüm sürecimi ve gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim.
mrb. bu sitede yeni olduğum için kimnle nasl irtibata geçilyor bilmiyorm ama operasyon geçiren arkadaşlardan yardm istyorm dogru seçm