Aledax'ın burun estetiği.Dr.Muhammed Dilber

Arkadaslarmm vallahi sizlamalar oluyor ilk basta kanamada oldu simdi gecti..ama o topuk agrisi fenaydi yaa ameliyata girerken bi silikon uzerne oturtular ayaklarimi ciktiktan sinra topuk agrisindan oldum..neyse simdi su tamponlar cikinca neler olcak merak ediyorum insallah bari bu acimasinn yaa ;))

Arkadaslarmm vallahi sizlamalar oluyor ilk basta kanamada oldu simdi gecti..ama o topuk agrisi fenaydi yaa ameliyata girerken bi silikon uzerne oturtular ayaklarimi ciktiktan sinra topuk agrisindan oldum..neyse simdi su tamponlar cikinca neler olcak merak ediyorum insallah bari bu acimasinn yaa ;))

Trekcim canım yaaa.Ağrı kesicilerini kullan mutlaka.

Bu topuk ağrısını 2 dir duyuyorum.Ne alaka demeden edemedim.Biri daha yazmıştı.Çok ilginç.Biz böyle birşey yaşamadık.

Kan gelmesi olağan bir durum.Bizde hala azda olsa gelıyor.Tamponda acı ağrı yok.Zor kısmı atlattın.az kaldı sık dişini:)

Canım eğer ayaktaki topuk ağrısını diyorsanız ben Women's Health diye bi dergide ayaklarımızdaki her bir noktanın vücudumuzdaki bir noktaya bağlı olduğunu ve ayaklara yapılan masajla vücudun o kısımlarının ağrılarının azaltıldığını okumuştum. Örneğin ayağın iç orta kısmı karnımıza denk geliyordu ve karın ağrısı için oraya yapılan özel bir masaj gösteriyorlardı örnek olarak... Eğer bulursam o dergiyi buraya koyarım resimleri. Bununla bağlantılı olabilir dediğiniz şey.

Trekcim canım yaaa.Ağrı kesicilerini kullan mutlaka.

Bu topuk ağrısını 2 dir duyuyorum.Ne alaka demeden edemedim.Biri daha yazmıştı.Çok ilginç.Biz böyle birşey yaşamadık.

Kan gelmesi olağan bir durum.Bizde hala azda olsa gelıyor.Tamponda acı ağrı yok.Zor kısmı atlattın.az kaldı sık dişini:)

Evet bende duydugumda sasirmistim ama cok dogruymus.okcem yani topugumun her 2side 2 3 saat sizladi.boyle 2tane silikonlu bi tabana yerlestrdiler omu agritti ney bilmiyorum ama dogruymus yani:(
Su tamponda alinsin btsinde bi kurtulayimmmm

Cips kola:)Aynı anda:)bende refleksilojiye göre burun topuğa denk gelmiyor diyecektımki aynı anda eklemişiz.

Evet bende duydugumda sasirmistim ama cok dogruymus.okcem yani topugumun her 2side 2 3 saat sizladi.boyle 2tane silikonlu bi tabana yerlestrdiler omu agritti ney bilmiyorum ama dogruymus yani:(
Su tamponda alinsin btsinde bi kurtulayimmmm

Bak harita ekledık.Ordada burun başparmak bölgesinde.Çok ilginç bu topuk ağrısı ARAŞTIRCAĞIM.

Amelıyat masasındakı basıdan mı acaba.eller ayaklar bağlanıyor malum:)

trek,geçmiş olsun .Nasılsın şu an da ? Korktuğun gibimiydi?

Sağlıcakla kal,

trek,geçmiş olsun .Nasılsın şu an da ? Korktuğun gibimiydi?

Sağlıcakla kal,

Ecemalicim selam
Sanirim korktugu gbymis yani kolay sayilmazdi...Sizlamalar oldu baya ama baya kemik almis doktor benden..sabah tampon cikicak bakalm insallah o acimazda atlatirim oyle boyle gecti gitti bakalm ;))

Bak harita ekledık.Ordada burun başparmak bölgesinde.Çok ilginç bu topuk ağrısı ARAŞTIRCAĞIM.

Amelıyat masasındakı basıdan mı acaba.eller ayaklar bağlanıyor malum:)

Elimin bitanesini ic camasirimin icine soktu digeri zaten damar yolu icin masaya baglanmistii..;)

Elimin bitanesini ic camasirimin icine soktu digeri zaten damar yolu icin masaya baglanmistii..;)

Çamaşırın içine ha.Buda ilginç:)Sen beylikdüzündekı hastanedemı oldun tatlım.

Şu topuk ağrısını sorasana yarın doktora.Bizide aydınlat.Tamponlar çıktımı yolu yarıladın demektir.

Çamaşırın içine ha.Buda ilginç:)Sen beylikdüzündekı hastanedemı oldun tatlım.

Şu topuk ağrısını sorasana yarın doktora.Bizide aydınlat.Tamponlar çıktımı yolu yarıladın demektir.

Topuk agrisini sorucam tamam canim. Buarada ben camlicadakinde oldum
Bakalm tamponlar ciksinda bi burnumdqn nefes alayim ya insallah cok acimaAzz cekerken kocamanda biseydr kesin

trek,tampon çıkartılma durumu bende de çok büyük bir sıkıntıydı.İnan çıkarıkacağı gün ağzımı bıçak açmıyordu çok korkuyordum.Ancak korktuğum gibi olmadı,hiç hissetmiyorsun demem doğru olmaz elbette hissediyorsun ama bunun adı acı değil,garip bir his,burnunun içinde kaygan boyutları birazcık büyük olan birşey çıkıyor.Ama sonra öyle rahatlıyorsun ki anlatamam,
boşver çoğu gitmiş azı kalmış sıkma canını,stres yapma,

trek,tampon çıkartılma durumu bende de çok büyük bir sıkıntıydı.İnan çıkarıkacağı gün ağzımı bıçak açmıyordu çok korkuyordum.Ancak korktuğum gibi olmadı,hiç hissetmiyorsun demem doğru olmaz elbette hissediyorsun ama bunun adı acı değil,garip bir his,burnunun içinde kaygan boyutları birazcık büyük olan birşey çıkıyor.Ama sonra öyle rahatlıyorsun ki anlatamam,
boşver çoğu gitmiş azı kalmış sıkma canını,stres yapma,

Evvvettt arkidislarim tampon ckarma olayinida halletttik. Hic ama hic acimadi icide islakmis burnumun saniyesinde akti cikti valla ohh dedim hatta.sonra bi hava gbi bisi verdi burnuma icini temzledi sanirim.
Ama suan kocaman apacik delikleri var boyle kalmayacakbl dimiii :(( ona canm skildi sankii

Evvvettt arkidislarim tampon ckarma olayinida halletttik. Hic ama hic acimadi icide islakmis burnumun saniyesinde akti cikti valla ohh dedim hatta.sonra bi hava gbi bisi verdi burnuma icini temzledi sanirim.
Ama suan kocaman apacik delikleri var boyle kalmayacakbl dimiii :(( ona canm skildi sankii
İyi sevindim rahatlamana,burnun ,deliklerin zamanla küçülecek ,sen hiç merak etme:) o kadar yeni ki daha..

Simdi tek derdim dikislerrrr o nasil oluyor kii :(

Merhaba Trek.

Sıralamayı ezberlemedin mi sen daha.Tampon..atel..bantlar.dikişler....bir aksılık yoksa aşağı yukarı işleyiş budur:)

Bundan sonraki hiç bir işlemde acı agrı yok.SADECE sabretmek beklmek var.Şişlerin inmesini ve burnun şekle girmesini bekleyeceğiz hep beraberce.

Burda senden çokkk var.Şişlerr gitsin diye bekleşen.Yalnız değilsin.Karış aralarına.:)

Resım eklersen sevnırız.Hastenen beylikdüzündemıydı..

Biz senı unutmadık.2 satır yazıp gidiyorsun.ANLat rahatla dinleyelim trekcim:)

Back
X