- 16 Ekim 2025
- 5
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi LarkeTanner
Ben çocukluğumdan bu yana alerjiyle yaşayan bir insanım. Burnum sürekli tıkalı ve akıyor hatta nefes darlığı ve öksürük şikayetleriyle gece uyanıyordum. İki ayda bir alerji ataklarından acile gidip kortizonlu iğne oluyordum. Artık dayanamayıp bunun çaresini aramaya başladım. İzmir'de Sayın Ayşe Aktaş hocam ile karşılaştım. İlk gittiğim gün çok kötüydüm hoca astım atağı geçirdiğimi söyledi. Atak tedavisinden sonra alerji testine gittim. Kollarıma alerji testi yapıldı (Devlette ne kadar uğraştıysam yaptıramadım!!!). Alerji testinde bir çok şeye alerjim çıktı: Ev tozlarına, zeytine ve ot polenlerine. Hoca bana alerji aşısı önerdi. En az 3 sene aşı olman gerek dedi. Bu hastalıktan o kadar yılmıştım ki artık son bir umut hocamızın tedavisine katıldım. Şu an üç senem bitti. O kadar ilerleme kat ettim ki anlatamam yüzüm gözüm açıldı. Nefes almak bu kadar zahmetli bir işmiş meğerse. Şimdi alerji tedavimi beş yıla tamamlayacağım. Bu illet hastalığı hayatımın her köşesinden çıkarmak istiyorum. Canı gönülden dilerim ki bu dertten muzdarip olan herkesi Allah'ım Ayşe hocamla tanıştırsın. Çok iyi bir insan. Bu kadar yıl gidip geldim her seferinde benimle ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ederim.