• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alerji

eymendninnannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
40
Puanlar
13
Hem bütün kabuklu kuruyemişlere hemde süt ürünlerine alerjisi var bu yüzden yediklerim çok sınırlı kilo alımı yavaşladı 3400 doğdu şuan 6 kilo 3 aylık ve iyice tükendiğimi hissediyorum birde aşırı damakları kaşınıyor sürekli ısırma eyleminde memede de elleri ile de ellerimizi verdiğimizde de ek gıdaya erken başlamayı düşünüyorum 4 aylık olur olmaz kilo alımı çok yavaş ilerlediği için

Hem bütün kabuklu kuruyemişlere hemde süt ürünlerine alerjisi var bu yüzden yediklerim çok sınırlı kilo alımı yavaşladı 3400 doğdu şuan 6 kilo 3 aylık ve iyice tükendiğimi hissediyorum birde aşırı damakları kaşınıyor sürekli ısırma eyleminde memede de elleri ile de ellerimizi verdiğimizde de ek gıdaya erken başlamayı düşünüyorum 4 aylık olur olmaz kilo alımı çok yavaş ilerlediği için
Kilosu çok iyi aslında, doktorunuza danışmadan ek gıdaya başlamayın 4 ay çok erken. Henüz bağırsakları hazır olmayabilir. Ya da başlanıcaksa da doktorunuzun dediği şekilde başlarsınız. Alerji mamalarıyla desteklemeyi denediniz mi?

Kilosu gayet iyi. Alerjisi olduğu için Gastroenteroloji doktoru ile ek gıda sürecini görüşebilirsiniz. 4 ay ek gıda için çok erken. Doktor kontrolünde olmadan başlarsanız bağırsakları ile ilgili sorun yaşayabilirsiniz.

Back
X