Alerjilerim cildirdi yardim lutfen

deryaprs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
68
4
86
38
Fransa
Arkadaslar 3 aylik hamileyim.polenlere karsi cok feci alerjim var.normalde kortizon kullaniyordum rahat geciriyordum.ama hamile oldugum icin doktor bi Ilac verdi ama hic bir ise yaramiyor.surekli hapsuruyorum bazen kriz geliyor ust uste hapsuruyorum.burnum tikali gozlerim sis.asiri hapsirik olunca korkuyorum bir sey olacak bebegime diye.lutfen bana yardim edebilecek birisi varsa yazssin.bir cozum onerisi lutfennnnnn

Arkadaslar 3 aylik hamileyim.polenlere karsi cok feci alerjim var.normalde kortizon kullaniyordum rahat geciriyordum.ama hamile oldugum icin doktor bi Ilac verdi ama hic bir ise yaramiyor.surekli hapsuruyorum bazen kriz geliyor ust uste hapsuruyorum.burnum tikali gozlerim sis.asiri hapsirik olunca korkuyorum bir sey olacak bebegime diye.lutfen bana yardim edebilecek birisi varsa yazssin.bir cozum onerisi lutfennnnnn

aynı benim durumumdasın cnm :5: bu aylar böyle malesef allerji için çeşitli ilaçlar var lev ile başlayanı kullanıyordum rup ile başlayandan devam ettim ve bayağı rahatlattı beni istersen doktoruna tekrar danış ve ilacın etkisizliğinden ve rahatsızlığından bahset illa ki ilacını değiştirecektir ...
bu aylarda fazla dışarı çıkmamaya da özen göster cnm ve doktorum soğanın faydalı olacağından bahsetmişti bana kısaca anlatayım ; uç bardak içme suyu hazırlıyoruz soğanın en orta kısmı yani cücüğünü ilk suya batırıyoruz ikinciye de batırıp üçüncüye batırıyoruz ve bi müddet bekletiyoruz 3. batırdığımız suyu içiyoruz ... bunun faydalı olduğunu hastalarından çok olumlu sonuç aldığını ifade etmişti doktorum aklında bulunsun, denemekte fayda var ...
geçmiş olsun ...

Canim bu sogan olayi enteresan deniycem.ben fransada yasiyorum soyledigin ilaclarin burda oldugunu sanmiyorum.ama yarin ilk olarak alerji doktorumu aramak olacak mahfoldum ya hamileligimin keyfini bile yasayamadim

Back
X