Alerjisi Olup Köpek Besleyen Var mı?

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
Selam kızlar.

Hep evde köpek beslemek istemiştim ama maalesef köpeklere alerjim var. Ne zaman bir köpekle temas etsem burun akıntısı, öksrük ve solunum sıkıntısı yaşıyorum..

Alerjisi olup köpek besleyenleri duydum ama merak ettiğim uzun vadede sorunla karşılaşıldı mı? Malum uzun süre beraber olacağız...

ben besledim hala da 2 kedim var aslında tüylü tüm hayvanlara alerjim var aynı zamanda alerjik dermatitim
toz polen kedi köpek aklına ne gelirse alerjim var ama hayvanlara inanılmaz düşkünüm, senelerce baktığım için vücudum bağışıklık kazandı ama başta kolay olmuyo, çok daraldığım yerde alerset kullandım şimdi bi sorunum yok.

Ben ilaçsız idare edecek gibi değilim maalesef. Sabaha kadar uyuyamıyorum öksürmekten.

ben köpek besliyorum ve hayvanlara alerjim var.çok araştırdım ve veterinerlede konuştum.yorkshıre ın alerji yapmadığını öğrendim.alerjim yüzünden özellikle bu cinsi tercih ettim.bu cins köpeklerin tüyleri yok denecek kadar az dökülüyor ,ben koltukta kıyafetlerdeki tüylerdende çok tiksinirim bu anlamda da çok rahatım.garanti edemem tabiki ne derece alerjin var bilmiyorum ama alerji yapmıyor çok rahatım ve memnunum.

Benimde var canım alerjim..
Uzun bir süre, hatta çok uzun bir süre baktım.. :)
Bilhassa bahar ayları şu martın sonu gibi, çok ama çok zorlandım, aşırı derecede tüy dökülüyordu benim yavrum cockerdı kendisi bildiğin tüy yumağı.
Hapşurmalar, burun akıntısı bazen tıkanmalar yaşadım.
Ama biz beraber uyuyorduk.
Çok hapşurduğum dönemlerde yavrumu banyoya sokup yıkıyordum; beraber hapşuruyorduk sonra. Bir görsen bin alerjiye bedel o an.. iki koltukta karşıklıklı oturuyorsunuz, ikinizde çarşafa sarınmışsınız ve ikinizde hapşuruyorsunuz.. Aman yerim alerjisini diyor insan onun sevgisiyle.

Diğer arkadaşın dediği gibi, zamanla azalıyor bitiyor, sevgi mi ağır basıyor yoksa bağışıklık mı bilmem ama azaldığı doğru.

Yani basit alerji hapşurma, burun tıkanıklığı sorun olmaz ama öksürük ve nefes darlığı korkutuyor beni. Hani alırsam ve ileri düzeyde sıkıntı yaşarsam ne yardan geçerim ne serden.
Ben en iyisi bir süre barınaklara gideyim, hem severim hem de ne durumda olacağımı görmüş olurum...

Ben ilaçsız idare edecek gibi değilim maalesef. Sabaha kadar uyuyamıyorum öksürmekten.

bende astım hastasıyım ama evde 2 tane kuşum var.kuş köpek gibi değil demeyin aynı tüyü onlarda döküyor ama ben bi sıkıntı yaşamadım bazen hapşırık krizine giriyorum allerset içince geçiyor ama sen öksürmekten uyku uyuyamıyormuşsun o duyguyu çok iyi bilirim ki öksürmekten kasık fıtığım bile çıkmıştı düşün yani bunu niye söyledim köpek bakmak istiyorsun ama temas etsen bile burnun akıyormuş ki evde besliceksin hep yanında olucak e alıp seviceksin vs vs...yani senin sağlığından daha önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…