ALES açıklanmış puanlar :)

İstediğim bölümlerin şartlarında hep en az 55 yazıyor ama... ben de umutlanmıştım

orası belli olmaz siz başvurun istediğiniz yerlere, başvuran kişilere göre değişiyor ben 2010 da 72 ales le girmiştim

Ay ben de sonbaharda girecegim 80 ustu almam sart heyecan basti

Bu işin sırrı zamanı iyi kullanabilmek. Iste ben orda hata yaptım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar formasyon almak isteyen bir kuzenim var. Alesten 70 almis. Not ortalamasi da 2,58 mi 2,54 mu ne, tam bilmiyorum. Bolumu edebiyat. Sizce 30 bin kisilik alimdan bu donem girer mi?

İstediğim bölümlerin şartlarında hep en az 55 yazıyor ama... ben de umutlanmıştım

kk proluk da nasil yakismis arkadasima tututu masallah.

canim sen moralini hic bozma. bir basvurup denemeden hangi bolume kac puan gerekli bilemeyiz simdiden. ki sen bak sorularin bir kismini bos biraktigin ve hic calismadan, cok stresli yogun bir zamanda girmis olmana ragmen 68 aldin. biraz deneme cozsen, soru cozmede hiz kazansan, 80 ustune cikman bence cok kolay. hic umutsuzluga dusme o yuzden :)

Ben de 76 almısim ama bu bile iyi çünkü hayatimadaki en berbat sinavdi okuyamadim sorulari var mı boyle bir sey ki aksamı da rahatsizlandim hop acile öncekinden 82 almıştım formasyonda onu kullanacağım ama yine olmaz dershanelerde devam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…