Alev Alev ATV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
ERLER FİLM, 1984 yapımı ‘Alev Alev’ filmini, dizi yapacak.

Ünlü yönetmen Halit Refiğ’in çektiği Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Cüneyt Arkın ve Çiğdem Tunç’un oynadığı filmin dizi versiyonunda İlker İnanoğlu, Hande Soral, Rojda Demirer ve Berk Oktay rol alacak. İlk adı ‘Bodrum’da Aşk’ olan dizinin çekimleri için Bodrum’da hikayeye uygun balıkçı kasabası bulunamadı. O yüzden şu günlerde dizinin adının ve çekim mekanının değiştirilmesi gündemde. Dizide İlker İnanoğlu ve Hande Soral zengin bir ailenin çocuklarını, Berk Oktay ise Rojda Demirer ile nişanlı kaptanı oynayacak. Dizi, yeni sezonda atv’de ekrana gelecek.

EFSANE yönetmen Halit Refiğ'in 1984'te çektiği 'Alev Alev' filminin dizi versiyonu için hazırlıklar sürüyor.

Erler Film'in çekeceği dizinin ilk ismi 'Bodrum'da Aşk'tı.Ancak Bodrum'da hikayeye uygun sahil kasabası bulunamayınca çekimler İzmir Sığacık'a kaydırıldı.Böylece dizinin adı 'Egeli Aşıklar' oldu.

Eylül ayında atv'de ekrana gelecek olan dizide İlker İnanoğlu Cüneyt Arkın'ın, Rojda Demirer Gülşen Bubikoğlu'nun, Berk Oktay Tarık Akan'ın ve Hande Soral'da Çiğdem Tunç'un rollerini üstlenecek.

İnanoğlu ile Soral zengin bir ailenin çocukları, Berk Oktay yatlarda çalışan bir kaptanı, Demirer ise Oktay'ın nişanlısı rolleriyle seyirci karşısına çıkacak.

[video=youtube;890hTAFlPOc]http://www.youtube.com/watch?v=890hTAFlPOc&feature=player_embedded[/video]

tahmin etmek zor değil aslında evlenmeden birlikte oldular,kız %90 hamile olacak sonra esas oğlan teknede hande soralla yatıyordu fragmanda esas kız öğrenir ayrılırlar oğlan handeye düşer handenin dayısıda bizim aleve tutulue gelde izle sonra ben tekrar izlemeyiz düşünmüyorum kızlar :31:

hande soralin sesi kaba geldi bana kendi sesi degil sanki daha izlemedim hic ama fragmanlarda dikkatimi cekti:25:

boyle diziler insanin psikolojisini bozuyo ya. süpheci oluyo :37:
yok ya izlemiicem

Dizi guzelmis ya İNSALLAH reytinge kurban gitmez:ssz:

gulsen bubikoglu cuneyt arkinin filmi vardi ayni senaryo izlemistim....
sonra Alev umranin dayisiyla evleniyor intikam aliyor murattan

Son düzenleme:
Senaryo klasik olmasina ragmen dizide bi samimiyet var,oyuncularin iyi oynamasiyla alakali olabilir.
Az bütceli projeler de tutabilir pekala..

Aynen, kiz yapiskan ve güzel olduktan sonra ikna edemecegi erkek yok düsüncesi olusuyor.
Erkegin nefsine güven olmaz

iste bende bu yüzden izlemiyorum :1: zaten uzaktayiz sevgilimle bide boyle seyleri izleyince iyice paranoyak oluyorum :D ne gerek var simdi cnm

yeni bölümü az önce bitti ya ben ciddid ciddi izliyorum ve begendimde cidden hoşuma gitti:) hande soral şımarıgın öldüresim var muratıda tabi :Q

Back
X