Alevi öğrenciye kelime-i şahadet getirten öğretmen görevden alındı

Kimse gule oynaya din degistirmez.
Bu ne şimdi,anlamadım?
zorlamı din değiştirmişler,açıklarmısın,kimmiş onlar,kim kimi zorlamış?
tam konu bitiyor,yeniden alevlendirip ortaya bir şey atıyorsun.
herkes için konuşma istersen,görende herkes zorla dine giriyor sanacak!

Rabbimize binlerce şükür müslümanım dinim islam.kitabımız kuran peygamberimiz Hz.Muhammed namazımıda kılıyorum kuranda okuyorum abdestimiz hiç aksamaz orucumuzuda tutarız aleviyim aynı zamanda biri bana çıkıpta sen alevisin onu yapmazsın bunu yapmazsın diyecek olsa dine inanca dair gerekirse bilgimle hocası olurum.ne yani bazı insanlar inanmaz kılmaz namazı tutmaz orucu okumaz kitabı sanki inanclı olduğunu iddia eden yada öyle bir aileden gelen herkes görevlerini yerine getiriyormu Allah aşkına neler görüyoruz neler bu insanların alevilerle derdi nedir anlamadım bizler inançlı insanlarız Allah korkumuz var at gözlüklerinizi çıkarında öyle bakın cahil insanlar gibi kulaktan kulağa duyduklarınızla yadırgamayın kimseyi nedir bu kin hayırdır...sırf alevi öğrencileri ayağa kaldırıp onları sanki dinsizmiş gibi hiç bir şey bilmiyormuş gibi yadırgayıp ötekileştirmeye çalışarak küçüçük çocukların bile aralarına mesafe koymakla eline ne geçecek acaba...senin zihrin düşüncelerin pis zikrin pis böyle konuşmayı sevmem ama haketmişsin öğretmenliğe layık değilmişsin..
kesinlikle..böyle öğretmenler ayıklansa tek tek..din öğretmenin görevi çocukları inandırmak değil,inançlarına saygı duymak,din tarihini vs..anlatmaktır..

Bu ne şimdi,anlamadım?
zorlamı din değiştirmişler,açıklarmısın,kimmiş onlar,kim kimi zorlamış?
tam konu bitiyor,yeniden alevlendirip ortaya bir şey atıyorsun.
herkes için konuşma istersen,görende herkes zorla dine giriyor sanacak!

O arkadasin zirvalarina katilmiyorum ebedi. Kendisi gercek musluman..onun disinda herkes zorla musluman olmus kendi dedesi hemen kabul etmis mi yani. Ne sacmaliyo ben anlamadim?. Toplumlarin bir dinden farkli bir dine gecisi tarih boyunca sancili olmustur ki zaten. Yani bunu birileri zorla musluman olmus o yuzden daha az musluman otekileri kolayca kabul etmis daha cok musluman gbi genellemek cirkeflik. Kim nasil kabul etmis tarihciler bilir. Ondan bundan duydugu genellemelerle ahkam kesmek yanlis. Dedemin dedesnn islami kabul ederken gosterdgi reaksiyona gore mi benim dindarligim degiscek mesela? Bu cumleler cok sacma. Toplumlar din degistirirken bireyler cok zorluk yasamislardir zaten bunu demek istiyorum. Ahh yasasin islam geldi yillardir bu dini bekliyodum demedi kimse.

O arkadasin zirvalarina katilmiyorum ebedi. Kendisi gercek musluman..onun disinda herkes zorla musluman olmus kendi dedesi hemen kabul etmis mi yani. Ne sacmaliyo ben anlamadim?. Toplumlarin bir dinden farkli bir dine gecisi tarih boyunca sancili olmustur ki zaten. Yani bunu birileri zorla musluman olmus o yuzden daha az musluman otekileri kolayca kabul etmis daha cok musluman gbi genellemek cirkeflik. Kim nasil kabul etmis tarihciler bilir. Ondan bundan duydugu genellemelerle ahkam kesmek yanlis. Dedemin dedesnn islami kabul ederken gosterdgi reaksiyona gore mi benim dindarligim degiscek mesela? Bu cumleler cok sacma. Toplumlar din degistirirken bireyler cok zorluk yasamislardir zaten bunu demek istiyorum. Ahh yasasin islam geldi yillardir bu dini bekliyodum demedi kimse.
bunları o arkadaşı alıntılayarak neden yazmıyorsun,hemen hemen aynı düşüncedeyiz,zaten.
sen kimse güle oynaya dinini değiştirmez diyorsun
ama bizim dinimizde gayrımüslümlere zorlama yoktur
peygamberimiz zamanındada,osmanlı zamanındada kimse zorla Müslüman olmamıştır.

bunları o arkadaşı alıntılayarak neden yazmıyorsun,hemen hemen aynı düşüncedeyiz,zaten.
sen kimse güle oynaya dinini değiştirmez diyorsun
ama bizim dinimizde gayrımüslümlere zorlama yoktur
peygamberimiz zamanındada,osmanlı zamanındada kimse zorla Müslüman olmamıştır.

Ben onu bi kere alintiladim. Bana cevap verdi zaten. Ben kavga etmem ki.

Ben onu bi kere alintiladim. Bana cevap verdi zaten. Ben kavga etmem ki.
ay niye kavga edesin,onun hakkında düşüncelerini bana değil,ona açıklamalısın bence
ayrıyaten sen onu hiç alıntılamdın ki,direk onun hakkında bana yorum yaptın
o seni alıntılamış,sende usulünce kendi düşüncelerini söyleyebilirsin pekala.

ay niye kavga edesin,onun hakkında düşüncelerini bana değil,ona açıklamalısın bence
ayrıyaten sen onu hiç alıntılamdın ki,direk onun hakkında bana yorum yaptın
o seni alıntılamış,sende usulünce kendi düşüncelerini söyleyebilirsin pekala.

Sen beni o konu hakkinda alintilayinca sana acikladim. Alintilamamisim bile bak. Ugrasamam ben oyle. Ortaya fikrimi yazmisim iste. Sen seversin oyle atismayi ;)

Sen beni o konu hakkinda alintilayinca sana acikladim. Alintilamamisim bile bak. Ugrasamam ben oyle. Ortaya fikrimi yazmisim iste. Sen seversin oyle atismayi :KK66:
sen bana lafmı çaktırıyorsun :)
Şimdi hiç atışmamış oldun yani,alıntılamadığın için öylemi
valla bravo üstünden suçu nasılda attın :)))
sen daha onu alıntılamadığını bile hatırlamıyorsun :)
o zaman sen niye beni dünden beri alıntılayıp atışıyorsun
sen inanıyormusun,bu dediğine,hoşuma gitmeyen bir şey olursa
fikrimi tabiki söylicem,sen onla uğraşamıcan,kusura bakma şimdi bende senle uğraşamıcam :)
valla değişik,bir tipsin,önce normalmiş gibi konuşuyorsun,sonlara doğru kendini belli ediyorsun vesselam :KK66:

Back
X