ailen ne der peki bu işeMerhaba, ben güzel bir işi olan kendi halinde biriyim yakın akraba olduğum bir insandan nişan yapmaya hazırlanırken ayrıldım şimdi mutlu musun derseniz değilim dedim ya yakın akraba sürekli ailesiyle birlikteyiz sürekli onları görüyorum unutmam imkansız ve bu canımı acıtıyor ama unutmam ve hayatıma devam etmem gerektiğini de biliyorum. Uzun bir sure sonra ilk defa biri icin kalbim farkli atiyor ama cocuk alevi (utanıyorum boyle ayrim yapmak hosuma gitmiyor ama beni ve sunni olarak aile yapimi tahmin edebilirsiniz diye dusunuyorum.)sizlere sormak istediğim ise ben sunni bir aile kızıyım ve tanışmak istediğim çocuk ise alevi.alevi birisiyle evlilik yapan arkadaşlar olumlu olumsuz yönlerini yazarsanız çok sevinirim sizler neler yaşadınız bana yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Ailen aşırı mufazakarsa işin zor canımMerhaba, ben güzel bir işi olan kendi halinde biriyim yakın akraba olduğum bir insandan nişan yapmaya hazırlanırken ayrıldım şimdi mutlu musun derseniz değilim dedim ya yakın akraba sürekli ailesiyle birlikteyiz sürekli onları görüyorum unutmam imkansız ve bu canımı acıtıyor ama unutmam ve hayatıma devam etmem gerektiğini de biliyorum. Uzun bir sure sonra ilk defa biri icin kalbim farkli atiyor ama cocuk alevi (utanıyorum boyle ayrim yapmak hosuma gitmiyor ama beni ve sunni olarak aile yapimi tahmin edebilirsiniz diye dusunuyorum.)sizlere sormak istediğim ise ben sunni bir aile kızıyım ve tanışmak istediğim çocuk ise alevi.alevi birisiyle evlilik yapan arkadaşlar olumlu olumsuz yönlerini yazarsanız çok sevinirim sizler neler yaşadınız bana yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Merhaba, ben güzel bir işi olan kendi halinde biriyim yakın akraba olduğum bir insandan nişan yapmaya hazırlanırken ayrıldım şimdi mutlu musun derseniz değilim dedim ya yakın akraba sürekli ailesiyle birlikteyiz sürekli onları görüyorum unutmam imkansız ve bu canımı acıtıyor ama unutmam ve hayatıma devam etmem gerektiğini de biliyorum. Uzun bir sure sonra ilk defa biri icin kalbim farkli atiyor ama cocuk alevi (utanıyorum boyle ayrim yapmak hosuma gitmiyor ama beni ve sunni olarak aile yapimi tahmin edebilirsiniz diye dusunuyorum.)sizlere sormak istediğim ise ben sunni bir aile kızıyım ve tanışmak istediğim çocuk ise alevi.alevi birisiyle evlilik yapan arkadaşlar olumlu olumsuz yönlerini yazarsanız çok sevinirim sizler neler yaşadınız bana yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Değil aslında ama bilemiyorum ne olur ilerdeAilen aşırı mufazakarsa işin zor canım
Teşekkürler tanımak gerekiyoryakın bı arkadasım var.benden daha cok dınıne baglı ...alevıyle asla evlenmez dıye dusunuyordu ( k) ..ancak kader ksımet esı alevı...ama mesela esı orucunu asla bırakmaz....esını cok kıskanır felan ( genelde alevıler daha rahat olur ondan yazdım )
ee mesela benım esım alevı degıl ama o arkadasla kıyaslandıgında o benım esımden daha dındar..esım omrunde oruc tuttumu acaba.....
yanı demem okı dını acıdan soruyorsanız hıç bellı olmaz bu ısler....ayrıcada her acıdan onemlı olan ınsanlık....
Değil aslında ama bilemiyorum ne olur ilerde
Biz esimle tam tersiMerhaba, ben güzel bir işi olan kendi halinde biriyim yakın akraba olduğum bir insandan nişan yapmaya hazırlanırken ayrıldım şimdi mutlu musun derseniz değilim dedim ya yakın akraba sürekli ailesiyle birlikteyiz sürekli onları görüyorum unutmam imkansız ve bu canımı acıtıyor ama unutmam ve hayatıma devam etmem gerektiğini de biliyorum. Uzun bir sure sonra ilk defa biri icin kalbim farkli atiyor ama cocuk alevi (utanıyorum boyle ayrim yapmak hosuma gitmiyor ama beni ve sunni olarak aile yapimi tahmin edebilirsiniz diye dusunuyorum.)sizlere sormak istediğim ise ben sunni bir aile kızıyım ve tanışmak istediğim çocuk ise alevi.alevi birisiyle evlilik yapan arkadaşlar olumlu olumsuz yönlerini yazarsanız çok sevinirim sizler neler yaşadınız bana yardım ederseniz çok mutlu olurum.
benim ıkı kuzenimin de eşleri alevi gayet mutlular
ama aile yapınızı bilmiyorum ne der nasıl karşılar
ben sevmiyorum böyle ayrımları
ama malesef aileler sıkıntı cıkarınca da sorun
Bende hoşlanmiyorum dedim ya benim en yakın arkadaşlarım alevi ama çevreden olumsuz şeyler duydum ama iyi geldi bunu yazmanız
Benim kimseyi rencide etme gibi bir isteğim asla olmaz kırmak istemem kimseyi evet yanlış cümle olabilir ama kalp kırmak asla istemem yapmam böyle bişey"Alevi biriyle evlilik yapanlar olumlu ve olumsuz yönlerini yazabilir mi" iğrenç bi tabir olmuş öncelikle. "Farkli mezhep evlilikleri yapanlar" deseydiniz daha şık olurdu.
Bu konudan binlerce örnek var bu sitede. Uzatmaya gerek yok. Aileniz ve sevgilinizin ailesi bunu sorum edecek insanlar değilse, tabi ki sıkıntı olmaz.
Ama ailelerden biri bile bu konuda kesin yargilara, kati bir tutuma sahipse, yol yakinken vazgeçin bu sevdadan. Farkli mezheplerden evliliklere karşi olan birini ASLA ikna edemezsiniz. Ve çok üzülürsünüz.
Haklisiniz tesekkurleryani evlenip mutlu olan da var, tam tersi mutsuz olup ayrılan da var, biz burdan teşhis koyamayız çünkü senin ve hoşlandığın adamın karakterini, bilgisini, görgüsünü, kültürünü bilmiyoruz
önemli olan sizin karakterlerinizin ve de kafa yapılarınızın uyuşması...
ailen ne der peki bu işe[/QUOTE
Hiç böyle bir konu olmadı ailemde bilmiyorum nasıl karsilarlar ben inanırSam guvenirsem olabilir kirmazlar beni diye düşünüyorumailen ne der peki bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?