Alex...

BirkadinBirerkekBirmelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
436
545
103
Kayseri
Merhaba arkadaşlar yılbaşında eşim bembeyaz minik bir erkek köpek getirdi bana.Arkadaşı yetiştirip satıyor eşim çok sever bize değişiklik olsun diye eve getirdi çocuğumuzda yok bize renk oldu bugüne kadar kaldı başta istemedim çok tüyü dökülüyordu birazda korktum ısırırmı diye.Ama nasıl akıllı nasıl eğitimli çoğu insandan daha iyi anlıyor söylenenleri tuvaleti gelse kapının önüne çöküp bekliyor kesinlikle havlamıyor evde gelip koynumuza sokuluyor tek istediği okşanmak elini çektiğin anda Patisiyle dürtüyor sev beni der gibi. Eşim bugün geri götürdü onu sorun şu ki gidince bir boşluğa düştüm 3 günde nasıl alışmışım deli gibi özledim tamamen bizimle olmasını istiyorum evde köpek besleyen arkadaşlar bir yere giderken yada biri gelince napıyorsunuz. Alıp sonra olmuyor diyip bırakmak istemiyorum. Evcil hayvanıyla aynı evi paylaşanlardan karar vermem için destek bekliyorum. Alex gelsin mi daha fazla alışmadan yerinde mi kalsın ?

Hayvan yetiştirip satan insanlardan hayvan almayın bence. Eğer köpek sahiplenmek isterseniz sokaktan ya da barınaktan bir can kurtarsanız çok daha iyi olmaz mı?

Evcil hayvan büyük sorumluluk. Almadan önce iyi düşünün. Tatile gittiğinizde köpek nerede kalacak, kim bakacak gibi düşünmeniz gereken şeyler var. Tüy dökmesi rahatsız eder mi, her gün köpeği çıkarıp gezdirebilecek misiniz? Bunları düşünün.

Evde horul horul uyuyan kedi-köpeğin verdiği huzuru başka hiçbir şey vermiyor tabii ki :KK36:

Sonuç olarak biz Alex’ten ayrılamadık ve Alex de petshopta durmamış biz olmadan tasmasını falan koparıp kaçmak istemiş arkadaş para pul istemiyorum size çok alışmış durmuyor gelin götürün yoksa rahatsız oluyorlar şikayet edecekler dedi gittik aldık bi iki gün durdu geri götürdük yine yıktı ortalığı tekrar aldık yeniden geldiği için çok mutlu türlü maskaralıklar yapıyor her lafı anlaması kimseyi korkutmadan her ortamda herkese kendini sevdirmesi söyleneni anında yapması bizi ona çok bagladı o da sevgimizden ilgimizden geçemedi şimdilik güzel bir aile olduk inşallah yeni hayatımıza çabucak alışırız bi yere giderken onsuz gidemem sanırım biz olmadan imkansız durmuyor bir yerde

Alexi birakmamaniza çok sevindim ama eşiniz olacak insana da okkalı bir küfür etmedim değil.
Eşiniz gibi insanlar öncesini sonrasını tartmadan, iki günlük heves için sanki oyuncak bebek sahiplenir gibi alıyorlar, sonra saçma sapan bahanelerle hayvan tam kendisine bağlanmışken geri bırakıyorlar!
Haysev'in bir sloganı var: pet diye alıyorlar pat diye birakiyorlar
Umarım bu sizin son birakisiniz olur. Hamilelik- bebek sürecinde ilgilenemiyorum deyip tekrar salmazsiniz. Eğer eşiniz böyle bir istekle gelirse siz de: 'yarın bir gun elden ayaktan dustugumuzde , çocuğumuz bizi kapı önüne koyar, ilgilenmezse sakın sorma neden ben diye. İşte bu köpeğin ahından' gibi cümleler kurup engel olursunuz
Ayrıca ben olsam o hayvan taciri arkadaşı da şikayet ederdim- hayvan ticareti yapmak yasaktır çünkü
İmza: cins cins hayvanların heves ile alınıp 'onun için daha iyi' yalaniyla bırakıldığı bir barınağin gönüllüsü

Heves için değil arkadaşlar arkadası yılbaşı için biryere gidiyordu alex diğerlerine göre küçüktü tuvalet yemek konusunda destek gerekiyordu birkaç gün bakmasını rica etmiş eşimden onun için getirmişti ben konu çok uzamasın diye bunları yazmamıştım

Heves için değil arkadaşlar arkadası yılbaşı için biryere gidiyordu alex diğerlerine göre küçüktü tuvalet yemek konusunda destek gerekiyordu birkaç gün bakmasını rica etmiş eşimden onun için getirmişti ben konu çok uzamasın diye bunları yazmamıştım

Alex bütün ömrünü sizinle mutlu bir biçimde geçirir umarııım :KK200:

Birbirinize hemen alışırsınız sonra hiç ayrılmak istemezsiniz :KK68:

Benimde bir kızım var biri gelince bazen odasına koyuyorum çünkü çok yaramaz Onun haricinde sürekli peşimde zaten olmayınca kendimi eksik hissediyorum okadar alıştım ki hayattaki tek gerçeğim diyebilirim

Merhaba arkadaşlar yılbaşında eşim bembeyaz minik bir erkek köpek getirdi bana.Arkadaşı yetiştirip satıyor eşim çok sever bize değişiklik olsun diye eve getirdi çocuğumuzda yok bize renk oldu bugüne kadar kaldı başta istemedim çok tüyü dökülüyordu birazda korktum ısırırmı diye.Ama nasıl akıllı nasıl eğitimli çoğu insandan daha iyi anlıyor söylenenleri tuvaleti gelse kapının önüne çöküp bekliyor kesinlikle havlamıyor evde gelip koynumuza sokuluyor tek istediği okşanmak elini çektiğin anda Patisiyle dürtüyor sev beni der gibi. Eşim bugün geri götürdü onu sorun şu ki gidince bir boşluğa düştüm 3 günde nasıl alışmışım deli gibi özledim tamamen bizimle olmasını istiyorum evde köpek besleyen arkadaşlar bir yere giderken yada biri gelince napıyorsunuz. Alıp sonra olmuyor diyip bırakmak istemiyorum. Evcil hayvanıyla aynı evi paylaşanlardan karar vermem için destek bekliyorum. Alex gelsin mi daha fazla alışmadan yerinde mi kalsın ?
eşiniz neden götürdü? hayatınızı ona göre şekillendirmeye başlıyorsunuz. evinizin düzeninde o da oluyor mesela eve alıcağınız eşyalar süs eşyaları bitkiler vb. yerde duran şamdanlarım çatı arasına kalktı,evdeki bitkiler eşe dosta hediye edildi.ortalığı dağınık bırakma özgürlüğüm ortadan kalktı vb. tatil planlarınızda da. pet kabul eden oteller seçiyorsunuz yada çok güvendiğiniz bir akraba tanıdığa da bırakabilirisiniz kısa süreli tatillerinizde.(ben her koşulda yanımda götürmeyi tercih ederim çünkü o hatayı bir kere yaptım tatillim zehir oldu. aklım hep ondaydı yemek yedimi su içtimi ağlıyor mu? bağırıyor mu derken aklımı onunla bıraktığım ruhsuz bir tatil geçirdim) birinin gelmesi konusunda da gelen gelsin sonuçta o ev gelenin değil köpeğinizin,sizin ve eşinizin evi oluyor bu yüzden birşey yapmıyorsunuz.

Back
X