Yok canim dokulenlerin yerine cikmiyor kalanlara tekrar yapiliyor ve tabi o donem cikmamislar oluyor onlar cikiyor ve onlara yapiliyor , 8 seans dediler diye 8 seans yapmak mecburiyeti yok sen garanti bitmesi icin 4 seans yaptirisin bence daha fazla yaptirmana gerek kalmaz %90 bitdiyse ilk seansta cok sanslisin:teytey:
ha birde hangi lazer senin yaptirdigin lazer yazarsan baska yaptiracak arkadaslara faydali olur canim a.s.
evet cnm tekrar çıkıcak.bende geçen yazdan beri yaptırıyorum henüz tam anlamıyla bitmedi ince ve az şekilde çıkıyolar banada 4 seans demişlerdi ama benim 10 seans falan oldu hala gidiyorum:)
cnm bende favorimi yaptırmak ıstiyorum ama yuz bolgemi yaptrmaktan cok korkuyorum aslında iz kalır gibi endiselerim var
Arkadaşlar.... bişey sormak istiyorum forumlarda okuduğum kadarıyla lazerde dalga boyunu yüksek tutmaları için müdale eden arklar olmuş seans sayıları fazla uzamasın diye ... bunu yapmak doğrumu işi bilene bıraksak karışmasak dahamı iyi acaba sonra yanık , iz gibi durumlar olabilir belki hem onların niyeti iyi değilse ve profesyonel değillerse bnm istediğim şiddette yapıyormuş gibi davranıp gene bildiğini yapar sonuçta farkedemeyiz diye düşünüyorum nedersiniz ????????? benneyaptımki
iz kalmaz cnm yanakların tüylü değilse.. yaptırdım ben unutmuşum sölemeyi orası hemen bitiyo...ama yüz bölgesine yaptırınca hergün yüksek faktörlü güneş kremi sürüyosun güneşlenemiyosun....yaptırıcaksanda eylül ekim gibi başlaman daha iyi tatlım...
aynen canım ya bitsin şu kıllar:)bende kışa genital bacak başlamayı düşünüyorum cnm...genitalden korkuyodum bişi olur hassas bölge diye ama yaptıranlar çok memnun.çok acıyomu cnm genital...
aynen canım ya bitsin şu kıllar:)bende kışa genital bacak başlamayı düşünüyorum cnm...genitalden korkuyodum bişi olur hassas bölge diye ama yaptıranlar çok memnun.çok acıyomu cnm genital...
haklısın cnm acısada yaptırıcam artık...acaba kışı beklemesem bidahaki ay başlasammı genitale...bide cnm ben güzellik uzmanına yaptırıyorum acaba genital için doktoramı yaptırsam....sen doktoramı yaptırıyosun?
haklısın cnm acısada yaptırıcam artık...acaba kışı beklemesem bidahaki ay başlasammı genitale...bide cnm ben güzellik uzmanına yaptırıyorum acaba genital için doktoramı yaptırsam....sen doktoramı yaptırıyosun?
arkadaşlar ben genital yaptırdım mutlaka emla sürün tavsiye ederim boşuna strese girmeyin çünkü acıyo yani bu bi gerçek ama bi iyi tarafı çabuk bitiyo en fazla 10 dk. sürüyo alex. hızlı bii alet neyseki ... fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?