İnsallah en kisa zamanda bende istiyorum. Çünkü yer silmek işkence .
deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var, buharlı temizlik aleti araştırıyorum ama kullanımlarıyla ilgili çok detaylı bilgi bulamadım Alf hero ve alf handy cazip geliyor (dezenfektan falan) ama bunlar kablosuz kullanabiliyormu ya da bildiğiniz kablosuz kullanılabilen varmı mesela arçelik buharika öylemi?
Alf hero halılarda ne kadar başarılı merak ediyorum?Gerçekten güzel temizliyor mu?
Arkadaşlar bende nezamandır alf multiyi araştırıyordum ve aldım ama hayal kırıklığına uğradım yada yazılanlar okadar güzeldiki ben mucize bekledim mutfakta musluğun arkası minik minik fayans aralarıda lekeliydi tuttum değişen hiçbişey yokpeteğe tuttum toz çıkmadı hiç belki o temiz olduğundandır ocağa tuttum yine yok banyoya tuttum fırçasız ama akmadı kirler fırçalamak gerekiyo sanırım duvarda lekeler vardı kimisini çıkardı kimisi kaldı. Birtek camda sevdim çok su bıraktı ama temiz yaptı özelliklede pimapeni bembeyaz yaptı..Açıkcası ben çoookk büyük hayal kırıklığı yaşadım ve iade ettim bilmiyorum benim aldığımdasmı sıkıntı vartdı bide cam aparatı çok su damlattı.. Kullanan arkadaşlar fikir verebilirlermi eğer benim aldığım üründe varsa sıkıntı iade alıp başka alıcam çünki çok beğendim özelliklede o dezenfektan olayını benimde bebeğim var 1 yaşında ve hep yerde cevaplarınızı bekliyorum...ç
canım aldın mı nasıl memnun musun...Multi modelini almayı düşünüyorum.inşallah isime yarar.
arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda ariete 703 aldım.dün tanıtıma geldiler alıverdim gitti sonunda.iyimi yaptım bilmiyorum henüz dip köşe kullanma şansım olmadı.makine internette göründüğünden çok daha küçük o yönden güzel kullanımı kolay gibi.ama çekiş özellii olmadığı için bugün gidip fakirin dikey süpürgesini aldım.ondan çok memnun kaldım acayip çekiyor ama çok ses çıkarıyor.şimdilik bu kadar arieteyi kullanınca görüşlerimi yazacağım.
Alf Multiyi birkaç gün önce aldım, araştırmalarım ve satıcı bayanın yönlendirmeleri sonucu
İyi ki de almışım. Ben çok beğendim.
Bir arkadaş kirleri çıkartmadı iade ettim demiş ama buharı tutarken aynı zamanda o küçük sert detay fırçası ile fırçalamazsanız nasıl çıkartabilir ki?
O kadar mucizevi olsaydı sadece düğmesine basardınız tüm evi hayallerinizdeki gibi temizlerdi yani
Kiracıyım, ocağın üzerinde ankastre aspiratör var, kocaman bir şey. Üzeri tamamen yağla kaplanmış, hiçbir şekilde silmekle geçmiyordu
Alf multinin küçük fırçasını çok az eforla kullanarak 15 dakka içinde falan tüm yağlardan kurtuldum
Daha ne istemeliyim bilmiyorum ki?
Yerleri de gayet güzel siliyor, evim parlıyor gibi geldi bana şahsen. Islaklık falan da hak getire, kalmadı yani, şaşırdım hatta
Dezenfekte olduğunu bilmek ne güzelmiş, viledayla pis pis ordan al oraya sür yok mikropları
Bir camı denemek için sildim, cam aparatı bana çok ergonomik gelmedi ama temiz mi sildi, temiz sildi
Halıları, yatağı döşeği dezenfekte etmenin daha pratik bir yolu da olmadığına göre
Bence çok güzel bir ürün
Evet, tavsiye ederim.
Ha daha pahalıları var, ariete, karcher falan ama ben hiç bir alete çok para bağlamayı sevmem, fayda-maliyet olayı benim için çok önemli
Bu aralıkta bu alet iyi bence
Tabi, bunların hepsi benim fikrim
Duşakabindeki bazı siyahlıkları bu akşam deneyeceğim, bakalım
Uzaktan buhar tutarak tuvalet ve lavaboyu dezenfekte edebilmenin ise düşüncesi bile bana zevk veriyor
Memnuniyetiniz cok hoşuma gitti bizimle paylaştığınız icinde ayrıca teşekkürler.Alf Multiyi birkaç gün önce aldım, araştırmalarım ve satıcı bayanın yönlendirmeleri sonucu
Bir arkadaş kirleri çıkartmadı iade ettim demiş ama buharı tutarken aynı zamanda o küçük sert detay fırçası ile fırçalamazsanız nasıl çıkartabilir ki?
O kadar mucizevi olsaydı sadece düğmesine basardınız tüm evi hayallerinizdeki gibi temizlerdi yani
Kiracıyım, ocağın üzerinde ankastre aspiratör var, kocaman bir şey. Üzeri tamamen yağla kaplanmış, hiçbir şekilde silmekle geçmiyordu
Alf multinin küçük fırçasını çok az eforla kullanarak 15 dakka içinde falan tüm yağlardan kurtuldum
Yerleri de gayet güzel siliyor, evim parlıyor gibi geldi bana şahsen. Islaklık falan da hak getire, kalmadı yani, şaşırdım hatta
Dezenfekte olduğunu bilmek ne güzelmiş, viledayla pis pis ordan al oraya sür yok mikropları
Bir camı denemek için sildim, cam aparatı bana çok ergonomik gelmedi ama temiz mi sildi, temiz sildi
Halıları, yatağı döşeği dezenfekte etmenin daha pratik bir yolu da olmadığına göre
Bence çok güzel bir ürün
Evet, tavsiye ederim.
Ha daha pahalıları var, ariete, karcher falan ama ben hiç bir alete çok para bağlamayı sevmem, fayda-maliyet olayı benim için çok önemli
Uzaktan buhar tutarak tuvalet ve lavaboyu dezenfekte edebilmenin ise düşüncesi bile bana zevk veriyor
Alf Multiyi birkaç gün önce aldım, araştırmalarım ve satıcı bayanın yönlendirmeleri sonucu
Bence çok güzel bir ürün
Evet, tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?