Himm öyle mı diyorsunuz...Alf Türk Malı diye satılıyor piyasada ama bilinki tüm parçaları çinden gelme burada montajlanıp yapılıyor ve Made İn Turkey oluyor..Diğer ürünler hem isim yapmış hem geniş servis ağı olması sebebi ile tercih edilmeli bence Alf servis garanti dışı çok cihazı yapmaz sebebide her yaptığı üründen prim almasıdır..Tabiki bu her üründe öyle ama şikayet.var yazdığınızda hemen size dönüş yapılır ama Alf kendi forum sitesine 3 yıldır cevap bekleyen sorular var..Bu kadar bilgiyi nereden biliyorsunuz diyenler içinde 6 sene çalıştım o firmada ve asıl adları UFO bu Alf daha alt kesimlere hitap etmek için piyasaya sürülen çin mallarıdır..
öncelikle hayırlı olsun canım güle güle kullan..
bende araştırma içindeyim fakirin yeni ürünü JAWS ve alf MULTİ arasıda gidip geliyorum..
benim için parke temizliği vede banyo tuvalet temizliği çok önemli.bizim buralarda kireç ve kömür tozundan kurtulmak çok zor..banyonu temizleyince fikirlerini bekliyorum..
duşakabin fayans vs nasl temizledi memnun kaldın mı???
Okuduğunuzu ne dereceanlayabilidiniz bende onu anlamışdeğilim...
Ben ürünle ilgili olan sıkıntılarımı yazdım ve acaba bendekindemisorun vardı die yazdım Dikkatli okuduktan sonra yorum yazarsanız sevinirim!!!!!!!!
öncelikle hayırlı olsun canım güle güle kullan..
bende araştırma içindeyim fakirin yeni ürünü JAWS ve alf MULTİ arasıda gidip geliyorum..
benim için parke temizliği vede banyo tuvalet temizliği çok önemli.bizim buralarda kireç ve kömür tozundan kurtulmak çok zor..banyonu temizleyince fikirlerini bekliyorum..
duşakabin fayans vs nasl temizledi memnun kaldın mı???
evet uzunn araştırmalarım sonucu en sonunda fakir JAWS buharlı temizlik makinemin sparişini bugün verdim..
elime geçer geçmez kullanacağım vede sonuçları sizinle paylaşacağm kızlar.
inşallah memnun kalırım..
merhaba kızlar, eşim bana süpriz yapmış ve akşam kargo ile alf multi ile tanıştım, eeee tabi gelir gelmez kolları sıvadım,3.5 aylık kızım var ve hijyene önem veriyorum. neyse ilk önce derz aralarını denedim ve gerçekten de kirleri söktü , dahası fayanslarım ışıl ışıl oldu, derz aralarını sertfırça ile temizledim daha sonra bez aparatı ile sildim gerçekten de zemin değişti, daha sonra halılarımı süpürüp hemen buharlı temizliğe geçtim ve burada da sonuç sevindirici, halılarım parladı. ıslak bırakmadı, parkeleri sildim sulu filan bırakmadı. banyo duvarlarını da temizledim yine ışıltı ile son buldu,en son su bitsin diye salon kapımı sildim ben kendimi temiz sanıyorudum ama iki bezimde de kir manzarası ile karşılşatım, eşim de gördükısacası ben çok memnun kaldım ve tavsiye de ediyorum bu fiyata bu ürün başarılı ...alamayı düşünenelere tavsiye ediyorum....
merhaba kızlar, eşim bana süpriz yapmış ve akşam kargo ile alf multi ile tanıştım, eeee tabi gelir gelmez kolları sıvadım,3.5 aylık kızım var ve hijyene önem veriyorum. neyse ilk önce derz aralarını denedim ve gerçekten de kirleri söktü , dahası fayanslarım ışıl ışıl oldu, derz aralarını sertfırça ile temizledim daha sonra bez aparatı ile sildim gerçekten de zemin değişti, daha sonra halılarımı süpürüp hemen buharlı temizliğe geçtim ve burada da sonuç sevindirici, halılarım parladı. ıslak bırakmadı, parkeleri sildim sulu filan bırakmadı. banyo duvarlarını da temizledim yine ışıltı ile son buldu,en son su bitsin diye salon kapımı sildim ben kendimi temiz sanıyorudum ama iki bezimde de kir manzarası ile karşılşatım, eşim de gördükısacası ben çok memnun kaldım ve tavsiye de ediyorum bu fiyata bu ürün başarılı ...alamayı düşünenelere tavsiye ediyorum....
evet lütfen paylaşın. ben de multi yi ciddi ciddi düşünürken şimdi jaws ı gördüm. servisi vs. daha cazipse ve kullanıcılar da memnunsa jaws da alabilirim diyorum
taamam canım gelsin hemen kullanacağım..ilk işim banyoya girmek olacak
:13:
evet buraları önce temizleyipmi alf kullanıyorsunuz acaba
mesela banyo fayanslarını ve zeminini nasıl temizlediniz?
Arkadaşım birde bu ürünün fiyatı nedir bilgilendirirsen sevinirim
canım ben alf ve fakir jaws arasında kaldm...ama annemin arkadaşı jaws alıp memnun kaldğını söyleyince fakir almaya karar verdim..
Makinem henüz gelmedi kargoya verilmiş yasrın elime geçer sanırım..
Bir de tabi önce makineyle zemini temizlemek gerekiyor sanrım..sonra buharla silmek gerekiyor..
hmm yani yeri silmeye gerek var öylemi
benim derdim yer silmemek çünkü vileda kullanmıyorum
peki fakirin fiyatı nedir?koltukta halıda camda dolaptada kullanılabiliyormuymuş?
canım yeri zaten bu aldığımız makineyle siliiyoruz ya sadece süpürmemiz gerekiyor öncesinde...
fakirin fiyatı 300 tl..
fayans-parke-dolap-cam-koltukları sildiğini ve memnun olduğunu söyledi bana..
merakla bekliyorm bende..inşallah bende memnun kalırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?