alf multi çok amaçlı buharlı temizlik makinası ?

Himm öyle mı diyorsunuz...
Diğer konuda da benzer bir yorum okumuştum onu da mı siz yazmıştınız?
Servis cok önemli yani alana kadar olmamalı!
Kaldiki arizalanmayacagi ne malum?
Ya ben ihlas Aqua clean temizlik robotu kullanıyorum ve cok memnunum ama iste banyo wc ve yerler icin bir arayistayim.
Pekii sizin bir öneriniz var mı bu konuda?

fakir yeni bir ürün çıkarmış JAWS buharlı temizleyici annemin arkadaşı almış ve o tavsiye etti ama internette hiç bir yoruma rastlayamadım...

duvarları sildim bir de parkeleri sildim oldukça iyi dedi...banyo vs daha silmemiş..

alf multi ve fakir arasında kararsızdım ama alf çin mal deniyor fakiri biraz daha araştırayım bakalım sanırım ona yöneleceğim..

arkadaşlar ya iyiki varsınız sayenizde ne çok şey öğreniyorum.
şimdi ben görme engelliyim çalışıyorum ve bacaklarımdada ağrı söz konusu.görmediğimden yerlerin temiz olup olmadığınaa emin olamadığım için vileda kullanmıyorum.elimle siliyorum ve bu dizlerimi mahvediyor.yengem fakirin buharlı yer silme makinası çıkmış deyince böyle birşeyden haberim oldu.benim için bu kolaylıktan ziyade tamamen ihtiyaç.konuyu okudum geenel itibariyle alf multi beğeniliyor.bir kişi fakir iyi değil demiş.bende alacağımda kullanan arkadaşlar merak ettiğim bir kaç şey var.ben alf markasını ilk defa duyuyorum çeyiz mağazalarındamı var acaba?kullanımı kolaymı yani görmeyen biri kullanabilirmi?cam silmekten dolap temizlemekten bahsetmişsiniz.bu naasıl oluyor yani bir aparatı var ve camlara tuttunuzmu temizmi oluyor?peki camlarda leeke bırakmıyormu?peki bununla sehba masa kapıda temizlenebiliyormu?zahmet olmazsa şu makinaları şu aparatı var şöyle bişey vs gibi detaylı anlatabilirmisiniz?

Evet diğer yorumda bana aitti..Başka markaları kullanmadım ve ne derece yorum yapmam doğru olur bilmiyorum ben bu markanın teknik servis departmanında çalıştım o yüzden bu bilgilere sahibim..Arkadaşın biri sormuş çeyiz mağazalarında var diye UFO yani diğer adı ile ALF bu tip mağazalara bayilik vermez belli bir kotaya ulaşan bayilerde bayilik verebiliyor bu çeyiz mağazaları onların bayileri yani onlar gidip merkezden ürün alamaz kendi bağlı olduğu bayiden malı çeker dükkanına..Servislerdede her türlü üçkağıt dönüyor bana UFO yu yıllarca sorunsuz kullandım diyen 1 kişi çıkamaz amaç erken bozulup servis ücretinden ve parçasından kazanmaktır..

Son düzenleme:

Canım sağolasın. Dün çoook yorgundum akşam, temizleyemedim banyoyu ama duşakabinin dışında tam duşakabinin camıyla (plastik yani) çerçevesinin birleştiği yerde bayağı siyahlıklar olmuş, dışı olduğu için pislik olamaz ama ne onlar bilmiyorum, onlara tuttum bayağı, beklediğim gibi olmadı, yani söküp atmadı. Ama gücüm yoktu dün hiç, ovalayarak yeniden deneyeceğim.

Anlamayın, hiç sorun değil benim için.
Sevinmeniz de aynı şekilde.

Teşekkür ederim..
Jawsı bilmiyorum. Parkeleri güzel temizlediğini düşünüyorum, benimki normal tozdu ama parkenin üzerinde, hani kömür tozu bilmiyorum nasıl olur ki temizlenmesi zor mu olur. Banyoyu da daha temizleyemedim, temizleyince yazayım

mrb kızlar herkes fayanslarda ve yerde kullanıyor sanırm alfi. bnm asıl merak ettğim halılardaki kullanımı. soğuk yerde yaşadığımız için evimin çoğu yeri halı kaplı. ancak iki halım açık renkli ve sık kullandığım odadalar. dolasısıyla çok da leke oluorlar. alf halılardaki lekelerde ne kadar etkili acaba?

Fayansları denedim arkadaşlar, cam silme aparatıyla siliniyor, kirleri söküyor ama buhar su olarak aşağı doğru akıyor, yani pratik değil sanırım. Böyle. Hoşçakalın.

merhaba kızlar, eşim bana süpriz yapmış ve akşam kargo ile alf multi ile tanıştım, eeee tabi gelir gelmez kolları sıvadım,3.5 aylık kızım var ve hijyene önem veriyorum. neyse ilk önce derz aralarını denedim ve gerçekten de kirleri söktü , dahası fayanslarım ışıl ışıl oldu, derz aralarını sertfırça ile temizledim daha sonra bez aparatı ile sildim gerçekten de zemin değişti, daha sonra halılarımı süpürüp hemen buharlı temizliğe geçtim ve burada da sonuç sevindirici, halılarım parladı. ıslak bırakmadı, parkeleri sildim sulu filan bırakmadı. banyo duvarlarını da temizledim yine ışıltı ile son buldu,en son su bitsin diye salon kapımı sildim ben kendimi temiz sanıyorudum ama iki bezimde de kir manzarası ile karşılşatım, eşim de gördü kısacası ben çok memnun kaldım ve tavsiye de ediyorum bu fiyata bu ürün başarılı ...alamayı düşünenelere tavsiye ediyorum....

evet uzunn araştırmalarım sonucu en sonunda fakir JAWS buharlı temizlik makinemin sparişini bugün verdim..
elime geçer geçmez kullanacağım vede sonuçları sizinle paylaşacağm kızlar.
inşallah memnun kalırım..

Son düzenleme:

evet lütfen paylaşın. ben de multi yi ciddi ciddi düşünürken şimdi jaws ı gördüm. servisi vs. daha cazipse ve kullanıcılar da memnunsa jaws da alabilirim diyorum

canım halıları sadece parlatıyor mu yoksa ufak lekeler de çıkıyor mu?

Merhaba hayirli olsun makineniz,..
Fayanslari, banyo duvarlarini kapilari be camlari buharla temizledikten sonra bir bezle elinizle siliyor musunuz?
Yoksa ucunda ayni anda bez de var onunla tek islemde mi siliniyor?

evet lütfen paylaşın. ben de multi yi ciddi ciddi düşünürken şimdi jaws ı gördüm. servisi vs. daha cazipse ve kullanıcılar da memnunsa jaws da alabilirim diyorum

taamam canım gelsin hemen kullanacağım..ilk işim banyoya girmek olacak
:13:

taamam canım gelsin hemen kullanacağım..ilk işim banyoya girmek olacak
:13:

evet buraları önce temizleyipmi alf kullanıyorsunuz acaba
mesela banyo fayanslarını ve zeminini nasıl temizlediniz?
Arkadaşım birde bu ürünün fiyatı nedir bilgilendirirsen sevinirim

evet buraları önce temizleyipmi alf kullanıyorsunuz acaba
mesela banyo fayanslarını ve zeminini nasıl temizlediniz?
Arkadaşım birde bu ürünün fiyatı nedir bilgilendirirsen sevinirim

canım ben alf ve fakir jaws arasında kaldm...ama annemin arkadaşı jaws alıp memnun kaldğını söyleyince fakir almaya karar verdim..
makinem henüz gelmedi kargoya verilmiş yasrın elime geçer sanırım..

bir de tabi önce makineyle zemini temizlemek gerekiyor sanrım..sonra buharla silmek gerekiyor..

hmm yani yeri silmeye gerek var öylemi
benim derdim yer silmemek çünkü vileda kullanmıyorum
peki fakirin fiyatı nedir?koltukta halıda camda dolaptada kullanılabiliyormuymuş?

hmm yani yeri silmeye gerek var öylemi
benim derdim yer silmemek çünkü vileda kullanmıyorum
peki fakirin fiyatı nedir?koltukta halıda camda dolaptada kullanılabiliyormuymuş?

canım yeri zaten bu aldığımız makineyle siliiyoruz ya sadece süpürmemiz gerekiyor öncesinde...

fakirin fiyatı 300 tl..

fayans-parke-dolap-cam-koltukları sildiğini ve memnun olduğunu söyledi bana..

merakla bekliyorm bende..inşallah bende memnun kalırım..

hmm
çook sağolasın canım ya
bende yorumlarını bekliyorum çalışıyorum ve el ile yer sildiğim için resmen bu iş eziyet oluyor bana
fakir yada diğerini muhakkak alacağım beeende
bekliyorum kullndığın yerlerdeki yorumlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…