bende karcher ve fakir 2 in 1 professinel steam mop arasında kaldım.. diğer bir önceki model olan steam moptansa farkı halıyı daha güzel temizlemesiymiş... hatta sadece yerlerse sizin için önemli olan professionelde gerek yok buda sizin işinizi görür dedi satıcı...
benim aslında isteklerim şu şekilde
organik deterjan konursa daha iyi olur bazen bir deterjan kokusu temizlik kokusu olsun isteyebilirim evde...
süpürge işlemide aynı makine yapsa (robot ve yüksek fiyatlı olanlardan istemiyorum ama pratik olmalı)
yerlerde ıslaklık,leke,iz bırakırsa mahvolurum asıl alma nedenim zaten taşlarımı ve parkelerimi silmek, ev silmeyi sevmiyorum
karcher,fakir,alf kaliteli olan hangisi ise fiyatı 500 e kadar çıkarabilirim daha fazla veremem...
bir yorumdada pis suyu çekmesi çok önemli bu özelliği olanı tercih edin demiş fakirde ve karcherde varmı bu özellik onuda bilmiyorum satıcı bana bugün karcher sc 3.000 buharlı temizlik makinesini önerdi fakir steam moptan daha ziyade bu daha iyi dedi orda fakir 2 in 1 professinel yoktu onunla kıyaslayamadık tabi bu farkirin daha yeni modeli sonuçta...
bu kadar uğraştım baktım birde makine kötü çıkarsa sinir olurum eşimde istedin aldıkta şimdide kullanmıyorsun diyerek beni dahada sinir eder

(((