Tüp Bebek Merkezleri ali acar

İnş cnm benim bende kullanıyorum bişeyler.tedavi öncesi hazırlık olsun diye.Temmuz sonu başlıycam inş hayırlısıyla

İnş cnm benim bende kullanıyorum bişeyler.tedavi öncesi hazırlık olsun diye.Temmuz sonu başlıycam inş hayırlısıyla

canım öncelikle geçmiş olsun allah şifanı versin inş. ne yaptın ali hocaya gittin m?

Meraba kizlar bende polikistik over var ali acari oneriyorlar benim durumumda olan varmi mutlu haber alan varmi birde dk nasil randevu alcaz zor aliniyor diyolar

Merhaba arkadaşlar.
Sizinle polikistik over tanısı ile ilgili bilgi ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Ben yaklaşık 2 sene kadar Polikistik Over tanısı ile tedavi gördüm ve tedaviler hiç bir işe yaramadı. Bir kaç doktora gittim ve hepsi de aynı fikirde idi, buna rağmen sonuç hüsran. Bu doktorların hepsine tavsiyeler ile gittim ve normalden daha fazla ücretler ödedim bebek sahibi olabilmek ümidi ile.
Konun parayla pek alakası yok aslında. Doktor ünlü tanınan bilinen doktor olunca maalesef ki sana ayırdığı zaman da kısıtlı oluyor. Çok fazla hastası olduğu için herkese yetişmeye çalışıyorlar ve çok fazla şey gözden kaçıyor bence. Mesela hiç biri benden AMH testi istemedi. Ve hiç biri Rahim filmi istemedi.
Benim tavsiyem;
diğer hormon testlerinden ziyade 30 yaşını aştıktan sonra yapılması gereken en önemli 2 şey;
1-Rahim filmi çektirmek (acısız da çekiliyor artık. Digital HSG diyrolar adına)
2-AMH testi yaptırıp rezerv, kalite ve menopoz durumuna baktırmak.
Bir çok hastaya Polikistik Over teşhisi konuyor bunlara bakılmadan. Ben de onlardan biriyim ve 2 yıl kaybım var maalesef.
Siz de aynı yanlışlar yüzünden umutsuzluğa düşmeyin.
Mesela bende gebeliğe ciddi derecede engel olacak 2 adet 3-4mm çaplarında Polipler çıktı. Konumları ve büyüklükkeri gebeliik şansımı nerdeyse sıfıra indiriyormuş. Ayrıca rahmim de kalp şeklinde ve kavite epeyce derinmiş. Sonuç olarak bir tüp bebek merkezinde doğru teşhis kondu ve şimdi tedavi sürecine başladım. Yaşadıklarımın kimseye ( 2 yıllık kayıp ve umutsuzluk üzüntü) faydası olmadığı gibi saçma sapan bi sürü teste ödediğim paralar da cabası. Polikistik Over teşhisinden önce mutlaka ama mutlaka bu 2 önemli adım kontrol edilmeli. Arkadaşlar bilinçli olalım. Ben kaç tane FSH, Prolaktin, TSH vs vs testleri yaptırdım. Şekerden Demir bağlamaya ne varsa geçirdiler. Tamam onları da öğrenmiş oldum ama çektiğim üzüntüye değmedi elbet. Doktorunuz atlasa bile siz mutlaka bunları yaptırın derim.
Minyon, polip, rahim şekil bozuklukları, tüplerdeki tıkanıklıklar vb bi sürü soruna Polikistik teşhisi konuyor.
Sevgiyle

Merhabalar hanimlar bnde ali acarin hastasiydim iki kere gittim gercekten bilgili bi dr ama paramla rezil olmam yanima kaldi sadece... 200 tl her muayne ve buna ragmen yaninda calisan fatma hanimda ne bi guler yuz ne bi anlayis yok orasi ozel sonucta tlfnlara bakmiyorlar randevu almak imkansiz ve bizi dr cagirmisti bidahaki aybu tarihte gelin diye bnm esim cok yogun calisiyo surekli mesai o nedenle ne zmn gidecegimiz belli degildi ve esim iki snr musaidim dedi bnde dr a ve fatma hanima ulasmaya calistim ama nafile ewime de cok uzak gidip randevu alsam ztn fzl bilmiyorum konyayi neyse esim gidelim dedi soyleyelim dr cagirdi bizi diye nasilsa ozel dedi tm dedim gittim ve o kadar.dil dokmeme ragmen fatma hanim nuh dedi peygamber demedi bnm esim bi ay izin alamaz ve bn bi ay bosa vakit geciririm tedaviye baslamam lazim diyorum burda olsen seni iceri almam diyor sinirlerimi bozdu bnm tavsiyem baska drlarda var bi tek ali acar degil iyi arastirin dr onemli oraya gidip sitres kupu olmayin derim bn

Özel acibadem atakent Hastahanesi (halkali) SGK anlaşması var. Ben muayene ye 120 lira ödüyorum. Böyle stres de yasamiyorum.
Bir arkadaşım pcos tedavisi gördü şimdi 1,5 yaşında oğlu var.
Yani demek istediğim Parana rezil olmayacağın yerler de var. Daha ekonomik ya da daha pahali da var. Bu süreçte stres çok önemli bir etken. Kesinlikle motivasyon moral düşürücü yer tercih etmeyin

arkadaşım merhaba;
epey bi aradan sonra yazıyorum bebeğini kucağına almışsındır muhetemelen aynı senin gibi bir tedavi sürecindeyiz şuan ali acarda eşim tedavi oluyo klomen kullanıyo şuan ve sertleşme problemi yaşıyoruz.ali hocaya ulaşamadığımız için soramıyoruz birtürlü lütfen görürüsen cevaplar mısın.

Polikistik over e ne gibi bir tedavi uygulanıyor bende de var her iki yumurtalıkta adetlerim düzenli kilom da yok ama ileri pcos varmış amh ya bakıp anladılar tüp de yaptirdim tutmadı şimdi Ali Acar a gitmeyi düşünüyorum pcos için nasıl bir yol izliyor bilen var mı uzun zamandır girilmemiş sayfaya ama inş cvp yazan biri olur

Yıllar olmuş ama anca buraya yazabiliyorum yeni tarihlerde okudum ve gerçekten çok ama çok üzüldüm bazı arkadaşlar o kadar kötü yorum yapmış ki arkadaşlar ben Ali Acar ın hastasıyım ve o kadar iyi bi doktor görmedim hem mütevazı hem işin de iyi siz saçma konuşan insanlara bakmayın lütfen benim 1 tüpbebgim de tutundu evlatlarım aklınıza takılmasın işini özenle yapıyo hocam .haa bu arada insanlara iftira atmak bu kadar basit mi yaa yok sekreter Fatma abla parayı fazla alıyomuş taaa cebe atıyomuşta sizin hiç mi ALLAH tan korkunuz yok yaa Fatma abla kadar güzel kalbli insan yok ve Fatma abla bunu yapcak en son insan biraz insanları kötülerken rabbimden korkun....

Son düzenleme:
Merhaba doktor Ali acar şuan tüp bebeği ne kadara yapıyor bilginiz var mı ? Saatlerce bekletiyor diye yorumlar okudum biraz korktum doğrusu başka şehirden gelicem ne yapsam bilemedim çok bilgili bir doktor dediler

Merhaba doktor Ali acar şuan tüp bebeği ne kadara yapıyor bilginiz var mı ? Saatlerce bekletiyor diye yorumlar okudum biraz korktum doğrusu başka şehirden gelicem ne yapsam bilemedim çok bilgili bir doktor dediler
Merhaba gittinizmi siz? Bende ona gitmeyi düşünüyorum nasipsr. Muayene ücreti ne kadar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…