- Konu Sahibi akgUvercin
-
canım ben yeni bir bitkisel ürünler buldum tedaviye bununla devem etmek istiyorum umarım faydasını görürsem benim gibi bebek isteyen arkadaşlarımlada paylaşacağım sanada söylerim inşallah güzel haberlerimi:18:
İnş cnm benim bende kullanıyorum bişeyler.tedavi öncesi hazırlık olsun diye.Temmuz sonu başlıycam inş hayırlısıyla
canım öncelikle geçmiş olsun allah şifanı versin inş. ne yaptın ali hocaya gittin m?
eet cnm gittim benim tedavim ağustosda başlıycak inş.. sen ne yaptın?
eet cnm gittim benim tedavim ağustosda başlıycak inş.. sen ne yaptın?
teşekkür ederim canım darısı başına. Evet ali acara tedavi oldum bende prolaktin sorunu yumurtlama sorunu eşimde de kalitesiz sperm vardı. Ben tüp bebek istedim. Fakat ali acar erken olduğunu normal yolla aşlabileceğini söyledi. Yaklaşık 6 ay önce tedaviye başladık. Eşimi de arkadaşına yönlendirdi. Yumurtlama tedavisini doktorun söylediği zaman değil eşim tedavi olurken yapmışım o da boşuna bir tedavi oldu. Ardından kist oldu ve onu atmak için 2 ay bekliycez sonra iğne tedavisine geçicez 2 ay sonra adetinde gel dedi o arada da umreye gitmiştim . Geldim adetimi bekledim olmadı meğer hamileymişim.
Merhaba gittinizmi siz? Bende ona gitmeyi düşünüyorum nasipsr. Muayene ücreti ne kadar acabaMerhaba doktor Ali acar şuan tüp bebeği ne kadara yapıyor bilginiz var mı ? Saatlerce bekletiyor diye yorumlar okudum biraz korktum doğrusu başka şehirden gelicem ne yapsam bilemedim çok bilgili bir doktor dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?