Tüp Bebek Merkezleri ali acar

evet cnm ben yaptırdım memnun kaldım düşük oldu benim bende eylül gibi tekrar başlıycam kısmetse konyadamısın
konya beysehirdeyim, ilk tüp bebeğim benim inşallah tutar ikimizinde... özel hastanede mi yapıyor ali acar, bi kez görüşme şansımız oldu ondada eylülde gel dedi 3 aylık ilaç verdi yolladı . şimdi bişey bilmeyince insan rahat edemiyo biliyomusun. senin ne kadar tutmuştu rapor çıkarttın mı... maddiyat şuan önemli benim için çok borçlandık

Cnm rapor çıkarıyor Ali acar ama ilaçlar için geçerli oluyor özel selçukluda yapıyor yaklaşık 4000 lira tutuyor ne ilacı verdi sana sorun neymiş

Konya'da çoooook meşhur bir merkezde tüp bebek yaptırdım 3 kere sonuç alamadım. Ankara düşünüyordum ama kafama takıldı şimdi Gerçekten tavsiye eder misiniz?

Cnm rapor çıkarıyor Ali acar ama ilaçlar için geçerli oluyor özel selçukluda yapıyor yaklaşık 4000 lira tutuyor ne ilacı verdi sana sorun neymiş

4000 tl rapor çıkınca çok yüksek bir mebla zaten her yer raporsuz aşağı yukarı o fiyat.. Bahçecide raporlu 2000, başkentten 1500 birçok yerde böyle rapor alınca. Ben onlardaki mantığı anlamadım hastane şartlarında çok rahat rapor veriyorlar ama sanki raporun sadece ilaca faydası var gibi
Bende konyalıyım ali acar dahil çoğuna gitmişliğim var muayeneye ama hastane tekniğiyle ilgili bilgiye sahip değilim.. İmsi var mı mesela bilmiyorum

bayramdan sonra bende ali acarda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bende bi kez görüştüm ve ilaçlara rapor çıkaracağını söyledi ve 3 bin lira istedi tüp bebek için ve işlmelere başlamadan 1 ay önce kan sulandırıcı iğne kullanmamı istedi.

Konya'da çoooook meşhur bir merkezde tüp bebek yaptırdım 3 kere sonuç alamadım. Ankara düşünüyordum ama kafama takıldı şimdi Gerçekten tavsiye eder misiniz?
eufertilimi kastettin?bende ilk tüp bebek denememi orda yaptırdım ve kimyasal gebelik negatif yani.Şimdi Ali acarı düşünüyorum bakalım hayırlısı 2. denemem olacak.
sizde sorun neydi?
evet cnm ben yaptırdım memnun kaldım düşük oldu benim bende eylül gibi tekrar başlıycam kısmetse konyadamısın

sizin sorununuz neydi?ya bide nasıl aşamalardan geçtin ilgi alaka falan nasıldı yumurta toplama,transfer vs.işte hepsini baştan sona yazarmısın neler kullandın?bide claxsen yani iğnel sende kullandınmı?çok sordum ama malum insan iyice araştırmak istiyor:)

Konya'da rapor çıkartmak için hangi hastaneye başvurmalıyım. Selçuk tıp fakültesi hastanesi veriyor mu?

eufertilimi kastettin?bende ilk tüp bebek denememi orda yaptırdım ve kimyasal gebelik negatif yani.Şimdi Ali acarı düşünüyorum bakalım hayırlısı 2. denemem olacak.
sizde sorun neydi?

Evet Benim tüplerim kapalı başka da bir problem yok çok şükür ama olmadı. Doktoru suçlamam tabii ki Rabb'im nasip etmedi; ama son denemem berbattı. Transfer bile olmadı. Ben Ankara veya İstanbul'u düşünüyorum. Kısmet bakalım.Sizin problem ne?

bende size bu konuda yardımcı olmak istedim tüpleri kapalı olan bayanlar acı adaçayı yagı var onu iç çamaşırına akıtıyor eger o yağın kokusu ağızdan gelirse tüplerin açılıyor cnm ama unutma hayat imtihan dünyası ben denedim gerçekten yağın kokusunu hissettim dene deri 10 milyonluk bir şey isteyen bütün kllarına nasip etsin mevlam

Teşekkür ederim. Sizin tüpleriniz açıldı mı? Laparaskopi yaptırdım yine açılmadı; ama deneyeyim. Şifa Allah'tan...

Teşekkür ederim. Sizin tüpleriniz açıldı mı? Laparaskopi yaptırdım yine açılmadı; ama deneyeyim. Şifa Allah'tan...

bende 2 yıllık evliyim bbek istiyorum olmadı yumurtalıklarım bazen çatlıyo bazen çatlamıyor rahim flmi çektirmedim kapalı değil ama dediğim gibi kokusu geldi ağzıma onun uçucu özelliğiyle açılıyormuş

cnm dr 3000 tl istiyor bunu Selçuklu hastanesine veriyorsun kendisi almıyor zaten raporu sadece ilaç için çıkarıyor hastaneye bir katkısı yok bende ilk denememi gen arta yaptırdım dr um yine başka hastanedendi ordada rapor kabul etmemişlerdi biçok yerde raporlu daha uygun oluyor fiyat zaten hastaneyle sadece tahlil için gidiyorsun birde rapor için...

evet cnm çok haklısın insan bilgi sahibi olmak istiyor bende bu konuyu o yüzden açmıştım çok kararsızdım geçen sene
ali acara gitme sebebim amaliyat durumu olabilir diyeydi benim rahimde yapışıklık var o konuda gerçekten çok güvenilir bir dr film çektik sıkıntı yok sonra tedavime ona devam ettim çokda soru işaretleri vardı aklımda
bizde aslında olmaması için pek sebep yok tek problem önceden geçirdiğim yapışıklık durumu onun dışında problem yok gibi
eğer konyadaysan uzun protokol yapıyor adetin 21. günü lucrine başlıyosun adet olunca gonal f e transfer de yumurta toplamada Selçukluda oluyor ben ilk tedavimi ankarada olmuştum gen artta karşılaştırınca burdan daha memnunum ali acara gerçekten güveniyorum sadece özel ilgi beklemeyin malum çok kalabalık ama işini titiz yapıyor yumurta toplamada istersen narkoz veriyorlar o biraz sıkıntı yapmıştı bende ayrı 150 lira veriyorsun embriyoları mümkün olabilidiğince 5. gün transfer etmeye çalışıyorlar birde transfer sonrası akşam 5 e 6 ya kadar yatırıyorlar sonrası jel veriyor iğne veriyor
tabi bu işler kısmet işi dr hastane bir yere kadar ben bayramdan sonra yine ona yaptıracağım inş hepimizin yüzü güler
bu konuda insan kime güveneceğini bilemiyor şimdilik ben sıkıntı yaşamadım inş sende yaşamazsın

Konya'da rapor çıkartmak için hangi hastaneye başvurmalıyım. Selçuk tıp fakültesi hastanesi veriyor mu?

cnm meram tıp veriyor ama Selçuklu tıpı bilmiyorum

Mrb hanımlar bende 10aydir ali acar hastasiyim pkoluyum 4ay hap 3ay igne tedavisinden sonra bir defa asilama oldum asilamadan sonra bir ay ara verelim dedi dr razamazan dolayisiyla iki ay ara vermis oldum ikinci asilamadan sonra bana da tup dio dr ama ben tupun erken oldugunu dusunuyorum daha beysehir ilcesindeyim dr ulasmak konusmak pek mumkun olmuyor biliyorsunuzdur hee birde benim israrla hsg istememe ragmen senin icin gerek yok dedi ali acar ama ben bi daha ki.reglden sonra onuda cektirmek istiyorum

bende 1 yıldır ali acara gidiyorum bendede yaptı aynı tedavileri aşılama hariç belkide karşılaşmışızdır :) dr a ulaşmak çok sıkıntı neden çekmiyor filmi hayret bencede tüp bebekden önce çektirmelisin bende yapışıklık riski var kendi çekelim diyor birde ben geçenlerde metin çapara gittim tamamen ali acarın zıttını söledi baya sıkıntı yaşadım ama ali acar daha güvenilir geldi bana
belki tecrübesine güvenmek gerek ama yinede işi garantiye almak en iisi

canim zaten hangi hastasiyla konustuysam hep ayni ilaclar ayni tedaviler farkli bisey yok....

Dr da gerek yok hsg ye sadece tup yapmadan once istiyoruz dedi prosedur geregi sanirim....ama bana cok sacma geldi eger tuplerimde bi sorun varsa ki ins bisey yoktur simdiye kadar uygulamam tedaviler asilama bosuna yani hic bi anlami yok tedavinin en basinda istemeliydi benim mantigima gore....ama cekilcem yaa kafami kemirio bu durum ne kadar korksamda cekilmeliyim...

Bide randevu almak telde konusmak cok zor ya 3gun aradigimi bilirim...fatma hanimda sinir oluyorum ayrics ortam cok hijyenik degil.kac.kisi calisio her yeri pislik goturuo duzenli bi yer yok valla sadece tecrubeli die gidiyorum ben ..ayyy ne kadar dolmusuuuum

Rapor geçmiyor ozaman Selçuklu hastanesinde, ben geçiyor diye biliyordum... Ozaman sadece ilaç raporu çıkartıyorlar hastaneden,çünkü raporlu 3000 bile çok... Şimdi normalde rapor alırken 2 rapor çıkıyor bir ilaç raporu birde tüp bebek raporu.. Yani siz rapor alırken aile hekimliğine gidip bir suru tahlil yaptırmadınız değil mi??? İlaç raporu 1 günde çıkıyor diğer tüp bebek raporu 2 haftayı bulabiliyor işte aile hekimi tahlil vs istiyor onlar çıkıyor falan yani sizin 2 devlet hakkınız duruyor budurumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…