- 1 Kasım 2015
- 38
- 24
- 18
- 38
- Konu Sahibi bireskizaman
-
yok şimdilik :) Bugün 13. gün. sadece hala burnumu dolu hissediyorum o kadar. O da normaldir diye düşünüyorum. Sizin nasıl geçiyor?hep beraber gözümüz aydin... nasıl geçiyor peki zaman?? sıkıntılı bi durum yoktur umarım:)
sizin geç alınmış tamponlar. benim 5. gün aldı Ali Bey. Herkesin durumu farklı tabi. Okyanus suyunu ben de kullanıyorum. Günde 3 kere de çubukla temizlik. :) aynı duyguyu ben de yaşadım. Hatta 6. gün hafif kolumla çarptım ödüm patladı. Oyun hamuru gibi en ufak bir şey de şekli bozulacakmış gibi geliyor insana :)8. günüm evet benim de... dün tamponlari aldı da biraz rahatladım... hala dokunamıyorum bi tuhaf oluyorum dokununca... ben de şişlik olmadı pek o nedenle burnumun içi boş ama kuru gibi... okyanus suyu ile temizliyorum ama sanki o daha da kurutuyor...
yaaa çubuk ile temizlikten hic bahsetmediler bana nasıl yapıyorsun? merhemle mi suyla mı?sizin geç alınmış tamponlar. benim 5. gün aldı Ali Bey. Herkesin durumu farklı tabi. Okyanus suyunu ben de kullanıyorum. Günde 3 kere de çubukla temizlik. :) aynı duyguyu ben de yaşadım. Hatta 6. gün hafif kolumla çarptım ödüm patladı. Oyun hamuru gibi en ufak bir şey de şekli bozulacakmış gibi geliyor insana :)
Bir göz kremi verdiler. Kulak çubuğunun ucuna onu sürüp içini temizliyorsun. Herkesin durumu farklı. Belki sizde gerek yoktur ondan vermemişlerdir.yaaa çubuk ile temizlikten hic bahsetmediler bana nasıl yapıyorsun? merhemle mi suyla mı?
Teşekkürler :)Geçmiş olsun ikinize de :) ya ben de ona yaptırmayı düşümüyorum ücreti hakkında bilgi verir misiniz ?
fiyat için telefonla arayıp bi rakam alın derim çünkü duruma göre değişiyor sanırım...Geçmiş olsun ikinize de :) ya ben de ona yaptırmayı düşümüyorum ücreti hakkında bilgi verir misiniz ?
herkesten olumlu tepki alıyorum... çok dogal ve güzel diyorlar...Burnun nasil oldu? Guzelmi?
Bende Ali Murat Akkus'ta Augustos ayinda ameliyat olacagim. Ali bey'de ameliyat olan arkadaslar, bi sakincasi yoksa burda veya bana özelden fotograflarinizi yollayabilir misiniz? Cok merak ediyorum sonuclari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?