Ali Murat Akkuş ve rinoplasti...

bireskizaman

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
38
24
18
38
Merhaba arkadaşlar... 29.05.2017 tarihinde burun ameliyatı oldum. Süreç ve doktor hakkinda herkesi bilgilendirmek amaçlı yazıyorum öncelikle tabiki benim yaşadıklarım bana özel, kişilere gore sonuçlar degisebilir...
ameliyat olmaya yaklaşık iki yıl doktor arayışımdan sonra bi arkadasımdan (o da kendisine ameliyat oldu) kendisinin ismini öğrendim ve randevu talep ettim... randevularımı bazen ben iptal ettim bazen doktorun yurtdışına falan gitmesi gerekti...ben doktorla görüştükten bir yıl sonra kendisine ameliyat oldum.
Öncelikle ameliyatlarını acıbadem fulya hastanesinde yapmaktadır ve hastane gerçekten otel gibi :) sizi ameliyat oncesi odanıza götürüyorlar... hazırlık sürecinde elbise, iç çamaşırı ve varis çorapları veriyorlar hazırlanınca damar yolunuz açılıyor daha sonra ali bey gelip nasılsın diye sordu... korkuyorum gerginim dedim. o da ben de korkuyorum deyince çok hoşuma gitti... çünkü bunu benim beni ne kadar ciddiye aldığını ve temkinli olacagını söylemenin bir başka yoluydu biliyordum.
sonrasinda ameliyathaneye girmeden sakinlestirici verdiler o sırada ben küt!!
ameliyat sonrası uyandırma odasında uyandım..o kadar uykum vardı ki...neyse fena uyanmadım ama bulantım falan olmadı odaya çıkardılar tam uyanınca... üşüme falan da olmadı...
daha sonrasında kendimi çok iyi hissediyordum... yune doktor geldi gez dolaş hep yatma dedi :) iki uç defa koridorlarda turladım... ağrı kesici ve antibiyotikler verildi... çok hafif bir sızı vardı burnun ve alnımda onun dışında ne morluk ne ağrı oldu..
2.gun hastaneden çıkmadan once ali bey yine gelip nasılsın dedi... gayet iyiydim.

8. günüm evet benim de... dün tamponlari aldı da biraz rahatladım... hala dokunamıyorum bi tuhaf oluyorum dokununca... ben de şişlik olmadı pek o nedenle burnumun içi boş ama kuru gibi... okyanus suyu ile temizliyorum ama sanki o daha da kurutuyor...

sizin geç alınmış tamponlar. benim 5. gün aldı Ali Bey. Herkesin durumu farklı tabi. Okyanus suyunu ben de kullanıyorum. Günde 3 kere de çubukla temizlik. :) aynı duyguyu ben de yaşadım. Hatta 6. gün hafif kolumla çarptım ödüm patladı. Oyun hamuru gibi en ufak bir şey de şekli bozulacakmış gibi geliyor insana :)

yaaa çubuk ile temizlikten hic bahsetmediler bana nasıl yapıyorsun? merhemle mi suyla mı?

8.gün burnum... 2. gün oluşan şislikler indi...bu ameliyatta en zor gun 2. ve 3. gün o da şişme kaynaklı burundan nefes alamıyorsunuz ve ben de bir uykusuzluk hasıl oldu ki geçmedi günler....pasiflora surubu içiyorum geceleri uyuyabilmek icin.. oldukca iyi geliyor bana ama diger ilaclarla etkilesme ihtimaline karsi doktorunuza veya hemsirenize sorunuz ben ali beyin hemşiresine sordum ve o da bana kullanabileceğimi söyledi.

Bende Ali Murat Akkus'ta Augustos ayinda ameliyat olacagim. Ali bey'de ameliyat olan arkadaslar, bi sakincasi yoksa burda veya bana özelden fotograflarinizi yollayabilir misiniz? Cok merak ediyorum sonuclari

Selam, çok güzel olmuş. Maşallah. Güle güle kullan. Doktorun eline sağlık. Çok hoş ve aşırı doğal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Ali Murat Akkus'ta Augustos ayinda ameliyat olacagim. Ali bey'de ameliyat olan arkadaslar, bi sakincasi yoksa burda veya bana özelden fotograflarinizi yollayabilir misiniz? Cok merak ediyorum sonuclari

Btxx Selam,
oldun mu ameliyatını? Bizimle paylaşacak mısın sonucu? Umarım güzel olur ve beklentilerini karşılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…