Ali Murat Akkuş

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Merhaba arkadaslar ben yakinda ameliyat olacagim. Aranizda Ali beye ameliyat olan birileri var mi? Bir sakincasi yoksa buraya veya bana özelden fotograf atabilir misiniz? Kendisini instagram'dan uzun zamandir takip ediyorum fakat bütün hastalarin fotograflarini yüklemiyodur sanirim, diger fotograflari da görmek isterim :) Simdiden cok tesekkürler

Son düzenleme:
Sonucunu ben biliyorum. Mukemmel ötesi. Hatta bu bayan sayesinde o doktoru tanidim. Ama o kadar param yok ameliyat olamiyorum o baska
eternity38

instagramda gördüğüm burunlarını pek beğenmediğim, burunları çok uzatan, kavisleri güzel olmayan ve sivri burun yapan doktor.
kesinlikle20 bin verilcek biri değil.

bir maske olayı tutturmuş. onunla iyi pazarladı kendisini.

instagramda gördüğüm burunlarını pek beğenmediğim, burunları çok uzatan, kavisleri güzel olmayan ve sivri burun yapan doktor.
kesinlikle20 bin verilcek biri değil.
Peki siz kimi tercih ederdiniz rinoplasti için?
Sadece instagramda gördüklerinize göre yorumlarınız çok ağır ve asılsız olmuş. Ben doktor beyle birkaç kez görüştüm, kendisinin karakterini ve yaptığı işleri çok beğendim. Kendisine ameliyat olup da olumsuz bir yorum yapan görmedim. Bu sitede sadece bir hastası olumsuz yorum yapmış, o da ertesi gün pişman olup yorumunu düzeltmiş. Ben gelecek ay rinoplasti sonrası yaşadığım süreci ve yorumlarımı yine buraya yazarım, birlikte değerlendiririz. Ayrıca şu anki rinoplasti fiyatı 20 değil, 25 bin TL :)

oo bir ayda artış olmuş, ben adını duyunca geçen ay aradığımda 20 denmişti diye hatırlıyorum.
nerde gördüklerime bakacağım? başarılı saydıkları burunları koyuyor her doktor.
ben tercihimi yaptım, 16 kasımda ameliyatım var. before after eklerim merak etmeyin. siz beğenmiş olabilirsiniz. beğendiğiniz kadar övebilirsiniz buna müdahale edemem.
ama ben hiç beğenmedim. hiç kelimesini de ekleme hakkım var diye düşünüyorum.

Siz kime olacaksınız?

bir de sizin benim yazdığım yorumu beğenmiyor olmanız bence ödeyeceğiniz miktarın çok olmasından kaynaklı. ben de bozulurdum böyle bi yorum görünce haklısınız. tutar çok yüksek pek tabii. ben nihat kayaya yaptıracağım. nihat kayayı beğenmemeniz beni enterese etmez mesela. herşeyi söyleme hakkınız var. ben kendisinin estetik gözü olduğuna inanıyorum. sizin düşüncenizi çok da önemsemem.
fotolarımı da paylaşırım, süreci paylaşırım. hakkınızda hayırlısı olsun.

doktor beyle bikaç kez görüşmeniz kaça mal oldu size? muayenesi 300 tlydi. eğer bu denli ödeme rahatlığınız varsa çok güzel. umarım güzel burunlarınız olur.

Bence bu tür ameliyatlarda hekimden hekime fiyat farkının olması kullandığı tekniğe bağlı olduğunu düşünüyorum. Maske olayı tutturmuş diye yazmışsınız ama o maskeyi zaten hasta gözünde 3 boyutlu olarak canlandırıp ona göre kararını verebilsin diye yapılmış bir şey ki bu da hastasına önem verdiğini gösteriyor, yani sizin deyiminizle kendisini pazarlamıyor. Teknikler için de konuşacak olursak kapalı rinoplasti ameliyatı yapıyor yani burun ucunda kesi izi kalmadan ve şişlik-morluk minimum oluyor bu tür invaziv tekniklerde. Tabi bütçeye uygun olması da önemli ama sonuçta sağlık bu en azından bir kere olsun ve tam olsun dediğin zaman parayı gözden çıkarmak da gerekiyor diye düşünüyorum. Umarım hepinizin burnu istediği gibi sağlıklı ve güzel olur. :)

hayır kapalı ameliyat zaten açık ameliyattan önce var olan bişeydi ve ben tercih etmiyorum. her burun kapalı olmamalı. örtünün altından temizlik yapmakla örtü olmadan temizlik yapmak çok farklı. piezo tekniği de hemen hemen herkeste var.
ben doktorların arasında o bağlamda fark göremiyorum. üstün teknoloji farkı yok. ben de emre üregene yaptırıcaktım, 22 bin verince sanki kleopatra olucamı sandım. ama nihat beyden farklı hiç bişey söylemedi. fiyat farkı biraz tecrübeyle alakalı.

Bu kadar sinirlenmenize gerek yoktu, ben hakkınızda kötü bir şey söylemediğim gibi doktor beyle ilgili de herhangi bir gayem yoktu. Sadece rinoplasti hekim kararımı ve bu başlık onun adına olduğu için "ali murat akkuş ve işleri" hakkındaki düşüncelerimi söyledim. Nihat Bey 'in işlerini bilmiyorum, kendisiyle görüşmedim, nitekim bu başlık kendisi hakkında da değil. Murat ali akkuş u seçme sebebim; estetik bakış açısının bana uygun olması (evet sivri burun ucu seviyorum), romada ve istanbulda uluslararası rinoplasti toplantılarında canlı cerrahi yapacak kadar kendine güvenli ve tecrübeli olması ve karakterinin de bana yakın hissettirmesidir. Bu sebeplerden dolayı sizin "tutturmuş bi maskeyle kendini pazarlıyor" cümlesi beni rahatsız ettiği için yazdım. Maske tasarlıyor olması bence bu alanda cerrahi kimliğine kattığı orijinal bir yaklaşımdır. Güncel Öztürk de kitap yazıyor mesela? Tutarın yüksek olması canımı acıtmıyor, sadece sonuçtan memnun olmamak canımı acıtır. Ben sadece, devasa bir revizyon ücreti ödemek zorunda kalmamak için hakkında olumlu/olumsuz eleştirilerin oranı en iyi olan, işlerini beğendiğim ve yalnız instagram fotoları değil, gerçek hastalarıyla da konuşma fırsatım olan bir hekimi tercih ettim. Umarım hepimiz aynada görmek istediğimiz burunlara kavuşuruz. Sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…