Augustos da insallah :))Ameliyatınız ne zaman :)
Ne kadar alıyor ki?Sonucunu ben biliyorum. Mukemmel ötesi. Hatta bu bayan sayesinde o doktoru tanidim. Ama o kadar param yok ameliyat olamiyorum o baska
eternity38
Şu anda 20.000tl fiyatıNe kadar alıyor ki?
Şu anda 20.000tl fiyatı
fotoğrafınızı paylaşmanız mümkünmüGeçen ay ameliyat oldum tavsiye etmiyorum , daha kötü olamazdı
ne yaşadınız çok merak ettim ? geçmiş olsun. ben de ekim sonunda ameliyat olacağım kendisineGeçen ay ameliyat oldum tavsiye etmiyorum , daha kötü olamazdı
Peki siz kimi tercih ederdiniz rinoplasti için?instagramda gördüğüm burunlarını pek beğenmediğim, burunları çok uzatan, kavisleri güzel olmayan ve sivri burun yapan doktor.
kesinlikle20 bin verilcek biri değil.
Siz kime olacaksınız?oo bir ayda artış olmuş, ben adını duyunca geçen ay aradığımda 20 denmişti diye hatırlıyorum.
nerde gördüklerime bakacağım? başarılı saydıkları burunları koyuyor her doktor.
ben tercihimi yaptım, 16 kasımda ameliyatım var. before after eklerim merak etmeyin. siz beğenmiş olabilirsiniz. beğendiğiniz kadar övebilirsiniz buna müdahale edemem.
ama ben hiç beğenmedim. hiç kelimesini de ekleme hakkım var diye düşünüyorum.
bir de sizin benim yazdığım yorumu beğenmiyor olmanız bence ödeyeceğiniz miktarın çok olmasından kaynaklı. ben de bozulurdum böyle bi yorum görünce haklısınız. tutar çok yüksek pek tabii. ben nihat kayaya yaptıracağım. nihat kayayı beğenmemeniz beni enterese etmez mesela. herşeyi söyleme hakkınız var. ben kendisinin estetik gözü olduğuna inanıyorum. sizin düşüncenizi çok da önemsemem.Peki siz kimi tercih ederdiniz rinoplasti için?
Sadece instagramda gördüklerinize göre yorumlarınız çok ağır ve asılsız olmuş. Ben doktor beyle birkaç kez görüştüm, kendisinin karakterini ve yaptığı işleri çok beğendim. Kendisine ameliyat olup da olumsuz bir yorum yapan görmedim. Bu sitede sadece bir hastası olumsuz yorum yapmış, o da ertesi gün pişman olup yorumunu düzeltmiş. Ben gelecek ay rinoplasti sonrası yaşadığım süreci ve yorumlarımı yine buraya yazarım, birlikte değerlendiririz. Ayrıca şu anki rinoplasti fiyatı 20 değil, 25 bin TL :)
Bu kadar sinirlenmenize gerek yoktu, ben hakkınızda kötü bir şey söylemediğim gibi doktor beyle ilgili de herhangi bir gayem yoktu. Sadece rinoplasti hekim kararımı ve bu başlık onun adına olduğu için "ali murat akkuş ve işleri" hakkındaki düşüncelerimi söyledim. Nihat Bey 'in işlerini bilmiyorum, kendisiyle görüşmedim, nitekim bu başlık kendisi hakkında da değil. Murat ali akkuş u seçme sebebim; estetik bakış açısının bana uygun olması (evet sivri burun ucu seviyorum), romada ve istanbulda uluslararası rinoplasti toplantılarında canlı cerrahi yapacak kadar kendine güvenli ve tecrübeli olması ve karakterinin de bana yakın hissettirmesidir. Bu sebeplerden dolayı sizin "tutturmuş bi maskeyle kendini pazarlıyor" cümlesi beni rahatsız ettiği için yazdım. Maske tasarlıyor olması bence bu alanda cerrahi kimliğine kattığı orijinal bir yaklaşımdır. Güncel Öztürk de kitap yazıyor mesela? Tutarın yüksek olması canımı acıtmıyor, sadece sonuçtan memnun olmamak canımı acıtır. Ben sadece, devasa bir revizyon ücreti ödemek zorunda kalmamak için hakkında olumlu/olumsuz eleştirilerin oranı en iyi olan, işlerini beğendiğim ve yalnız instagram fotoları değil, gerçek hastalarıyla da konuşma fırsatım olan bir hekimi tercih ettim. Umarım hepimiz aynada görmek istediğimiz burunlara kavuşuruz. Sevgiyle kalın...bir de sizin benim yazdığım yorumu beğenmiyor olmanız bence ödeyeceğiniz miktarın çok olmasından kaynaklı. ben de bozulurdum böyle bi yorum görünce haklısınız. tutar çok yüksek pek tabii. ben nihat kayaya yaptıracağım. nihat kayayı beğenmemeniz beni enterese etmez mesela. herşeyi söyleme hakkınız var. ben kendisinin estetik gözü olduğuna inanıyorum. sizin düşüncenizi çok da önemsemem.
fotolarımı da paylaşırım, süreci paylaşırım. hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?