Alibeyköy haliç hospital a giden yok mu

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
994
73
2 üç hafta içinde doğumum var(sezeryan) hala kesin aklımda hastane yok. haliç hospitaldaki doktorumu seviyorum(Aylin Güneş) ama hastane yorumları olumsuz(hijyenik değilmiş,görünen de bu yönde zaten). gidip tecrübesini paylaşmak isteyenleri 4 gözle bekliyorum

Doktor u okmeydani hastanesinden beri takip edip iyi seseryan larina şahit olduğum için. Evime de uzak oysa git gel muayene 100 lirayı geçiyor her defasında en az
Yani bilmiyorum ama acikcasi dogum icin orayi terxih etmeniz gereksiz geldi. Doktorlar baska hastanelere de geliyor bildigim ucret karsiligi, en azindan dogum icin daha donanimli bir yeri secin derim, dogum bu kuvoz gerekir yeni dogan yogun bakimi gerekir uzman doktor gerekir pedagog gerekir bi suru seye hazirlikli olmak lazim

Doktor uzman yeni doğan var. Benimde içime sinmiyor hastane olarak ama doktor akşam doğuma bile gelmiyor yada hafta sonuna sanmam ki başka hastaneye gelsin. Ne yazık ki başka doktor a isinamadim avrasya sante plus medilife a gittim şimdiye kadar.

.
Hayır normal olursa zaten orası hiç olmaz doktor gelmiyor mesai dışında. Sezeryan olacagim ve aynı doktor da kuzenim,komsumuz sezeryan oldular çok çok memnunlar sükür
Sen bilirsin tabiki, ama ben o hastaneyi asla tercih etmezdim. Evimin dibinde 10 dk yurusem giderim, ama bir defa igneyr gittim kendimi nasil attigimi bilmiyorum disari...

Sen bilirsin tabiki, ama ben o hastaneyi asla tercih etmezdim. Evimin dibinde 10 dk yurusem giderim, ama bir defa igneyr gittim kendimi nasil attigimi bilmiyorum disari...
Of... 19 u 25 i arası diyorlar doktorlar mümkün değil başka doktor bulamam daha. Panik atak olduğundan her doktor nefret etti benden sorularimdan.bende ısınmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…