Satıcıları iyi araştırmanız lazım, biz cep telefonuna varana kadar aldık, 1 ay süresince geldi, ptt kargoyla gönderi olursa gümrüğe takılmıyor, diğer kargolarda sorun çıkabiliyor.kıyafetleride lot şeklinde satan da var, tek tek de. Bzıları türkiyeye göndermiyor, sormanız lazım.
Postayla olunca çok nadir bakılıyor ürünlere, biz 200 dolarlık ürün aldık 2 kez sorunsuz geldi allahtan, ama denk gelip bakılsaydı, giderdi ürün tabi ki, yüksek fiyatlı olunca risk alıyorsun bir nebze.eşim yarın akşam gelecek , ona sorayım kimlerden aldığını ,yazarım canım sana.bu arada çin malı kıyafetler biraz kalitesiz oluyor,resimlerde görünen gibi değil bilgin olsun canım.
Bu arada çin malı tlefonlara bir formül bulmuş adamlar,sıraya azı işlem adımları var, internette anlatıyo.yapıyosun tak açılıyor telefon türkiye ye:))
2 elbise siparişi verdim biri 2 haftada geldi ve aynen göründüğü gibiydi çok beğendim,başta çok tereddüt etmiştim,diğeri hala gelmedi onun daha önce gelmesi gerekiyordu aslında elbise kayboldu yenisini gönderiyoruz dediler gelicek inşallah ama şöyle birşey var satıcıların geribildirimlerini iyi incelemek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?