Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iki hırka bir kazak siparis etmiştim. Hırka nin biri şahane çıktı. Ancak kazak small gibi yani medium giyiyorsan orada ki medium S ölçülerinde large almak daha iyi olur. Hirkanin diğerine fotoğraftaki gibi gelmedi ben beğenmedim. Uzun süre bişi almam yurt dışından :)
telefon kilifi siparis vermistim .urun bir ayda geldi ama degdi . kiligim gercekten cok guzel ve ucuza geldi tabi buraya gore ucuz. kiyafet degil ama elektronik seyler sarj aleti kilif vb. seyler siparis verin. sadece saticinin profoline dikkat edin . feedbacklrrini okuyun.
birkaç ay önce çanta siparişi vermiştim 40 günde geldi ama 10 dolara çok güzel bir çanta sahibi oldum. free shipping yazanlardan alırsanız uyggun oluyor kargo ödemiyorsunuz bir de mağazann elmaslarına bakın ne kadar çok elmas varsa profilinde o kadar güvenilir demek. Birkaç arkadaşım daha burdan alışveriş yaptı sıkıntı yaşayan yok ama kıyafetlerin kumaşları kaliteli değildi.
Ben kendime de oğluma da sık sık alışveriş yapıyorum. Mayo da getirin gayette güzel ve memnunum hepsinden.feedback önemli alışverişte. Ona dikkat edin yeterli.
Kargo 1 ay sürüyor. 1 kez 45 günde geldi sebebi yılbaşı na denk gelmesi.
Diğer müşteriler ne yorumlarda bulunmuş ne kadar puan vermiş memnun kalmış mı kalmamış mı ona bakmak gerekiyor. Zaten satıcının kaç alışverişte yüzde kaç olumlu dönüş aldığı yazıyor. Bazı satıcıların "en yüksek oy alan satıcı" ibaresi oluyor. Onlardan rahatlıkla alabilirsiniz mesela. Ayrıca yukarıda belirtildiği gibi kargo ücretsiz olanlardan almanızı tavsiye ederim. Diğer türlü uçuk kargo ücretleri olabiliyor.
Buradan satın aldığınız şeyler telefon kılıfı, lens gibi aksesuarlar yani standart şeyler olursa daha memnun olursunuz. Giyim konusunda bedenler ölçüler net değilse canınız sıkılabilir. Gelen ürünü iadeden ziyade satmanız bahsedildiği gibi daha doğru.
Ayrıca aliexpress de aynı gittigidiyor gibidir. Ödemeniz havuzda kalır. Ödeme onaylanırsa satıcıya geçer.
Alibaba grubu dünyanın en büyük alışveriş sistemidir. Oldukça güvenilirdir. Yeter ki doğru ürünü doğru satıcıdan alın.