N alışveriş yapmayı bile beceremedim. Dolar fiyatı var. TL nasıl ödeme yapabildiniz ?keşke önce konuyu açsaymışım bir sürü sipariş verdim ....
hayır salak kafam hiç ağaç tohumdan olur mu ?
gül öyle olur mu ?
alış veriş çok kolay sanal kart ile alıyorum ben ama sanırım 1-2 gün once 5 tl+ dv vergi gelmiş 0,50 usd lik bişiy bile alsanız bu vergi kesilcek sanırım henüz bakmadımBe
N alışveriş yapmayı bile beceremedim. Dolar fiyatı var. TL nasıl ödeme yapabildiniz ?
Kazen abi ben aldım lotus çiçeği bak sana resimlerini atayım :)
domates almıştım siyah onlarda oldu :)
ama orkide gül vs onlar sahte
aldıklarının çoğu çıkar ama abi üzülme.bende alıyorum sürekli.
alış veriş çok kolay sanal kart ile alıyorum ben ama sanırım 1-2 gün once 5 tl+ dv vergi gelmiş 0,50 usd lik bişiy bile alsanız bu vergi kesilcek sanırım henüz bakmadım
Ben alışveriş yapmayı bile beceremedim. Dolar fiyatı var. TL nasıl ödeme yapabildiniz ?
Peki nasıl çimlendirdin ? ortamı nasıl yaptın ?
Bu arada satın aldığım satıcılar ;
XinLin Garden Store
Beautiful2018 Store
meiren bonsai Store
Shop3660110 Store
evet malesef abiGeçen hafta yapılan açıklama sonrası mı oldu bu ?
Bir burası kalmıştı el atılmayan neyse girmeyeyim bu konulara...
Peki nasıl çimlendirdin ? ortamı nasıl yaptın ?
XinLin Garden Store
Beautiful2018 Store
meiren bonsai Store
Shop3660110 Store
Evet aslında çok önemli bir nokta. Ekosistem bozuluyor böyle olunca. Her iklimin kendine has özellikleri ve canlıları mevcut sonuçta. Bitkiyle en ufak bir yayılmacı böcek gelebilir ve sonra bütün bahçeyi talan edebilir. Tohum olunca bilemem tabi. Ama zaten iklime uyumu olmayan tohum buyumez gibi geliyor.Yurt dışından tohum alınmasının yasaklanması gerekiyor, konuyu görünce şaşırdım hatta, yasak sanıyordum çünkü. Bitki florası değişik ve yayılmacı bitki türleri ve değişik bakteriler ülkeye bu yolla giriş yapabilir, yerel bitkilere ve hayvanlara zarar verebilirler.
Hepsi kurutulmuş mu oluyor,patlıcan kararmıyor mu kuruturken?Dolmalik patlican degil.. kavurmasini yapariz biz oatlican domates biber karisik
abi paket başı 5 tl ödiyceksin :) kaçarın yok kesinPeki nasıl çimlendirdin ? ortamı nasıl yaptın ?
XinLin Garden Store
Beautiful2018 Store
meiren bonsai Store
Shop3660110 Store
abi paket başı 5 tl ödiyceksin :) kaçarın yok kesin
şimdi araştırdım
Kazen eşim yeni aldı, iş yerinde minik bir bahçesi var orada çimlenince evde saksılara da almayı planlıyoruz. Domates ve bir kaç çeşit çiçek almış.
Kırmızı bonzai ağacı ben de çok beğendim, onu getirtmemiş çünkü o çok uzun zamanda o hale gelirmiş.
O bonzai yi çok merak ettim, umarım görselde ki kadar güzel gelişir
5 tl mi?İyiymiş,dün kudret narı tohumu aldım,o da 5 tl,farklı bir çeşit denemek için değer,tabii çıkarsa gezgin tohumlar:)abi paket başı 5 tl ödiyceksin :) kaçarın yok kesin
şimdi araştırdım
Merhaba,
zaten bonsai ağaç şekillendirme sanatı. Buna uygun ağaç olması gerek deniyor. Fakat bakıyorum adamlar uygun olmayan ağaçları da bu şekilde yapabilmiş.
bu arada bonsai miş. Bonzai maalesef sentetik uyuşturucu yazarken dikkat edelim patlamayalım. Bende hep bonzai yazıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?