Bahçe Bakımı ve Çiçekler AliExpress'ten Tohum Alma.

Ali expresten alışveriş yapıyorum bu güzellikleride gördüm ama sonuçtan hiç umutlu olmadığımdan almadım :)

Elinize saglik ikinizindeAfiyetle yeyin insallah. Evet cok guzel oluyor.. salata yapacaksin ya.. cikiyosun bahceye marul biber maydonoz sogan topluyosun. O maydonozun kokusu bile bi farkli guzel kokuyor insana.

Kara lahana kis sebzesi mesela.. kuzenim yaza dogru dikmisti mis gibide olmustu valla.. birde marketten aldiklarimiza renk enjekte etmisler gibi cok mor. Bu bahcede yetisen daha az renkliydi ama lezzeti fark atar tabiiki.

Aynen öyle Lisabella,geçen yıl bahçemden şu sivri,suyu az domatesler var ya,onlardan kuruttum ilk defa,geçen yıl çok az denemiştim.
Aman nasıl güzel birşeymiş,pilavlarda yemeklerde yaz gibi mis gibi kokuyor.
Çilek atmıştım dondurucuya yine bahçeden,geçenlerde reçel yaptım,kokusundan mest olduk

Sağol canım

bu sene yaza bende patlican kurutmak istiyorum :)))) hahaha balkona ipe diziyor herkes bende mi oyle yapsam kimiside dilim dilim yapip yere temiz bez uzerine seriyor

bu arada çok iyi sonuç aldığınız çilek fidelerine sahibiz.... çok iyi bakılacak, gelip arada yiyebilirsiniz

Orkide tohumuna merak sarmistim biara .Labaratuar gibi ortamda uretiyorlar .Vazgectim .Ama yegenim Singapurdan getirdi fide leopar orkidesi cok gzl aciyorlar .

Kamkat fideside alın .Madalina oluyorsa oda olur .

Solmayan gül yapıyorlar aynı bunlara benziyor renkli renkli ama ekip yetiştirilebilir mi bilemedim işte....
Domatesler de aynı dalda nasıl farklı renk olmuşlar o beni düşündürdü...
İnşallah tutar...

BEn de geçen sene almıştım geldi bonsai tohumu ektik dediği gibi ama hiçbir şey çıkmadı çimlenme bile olmadı

bu sene yaza bende patlican kurutmak istiyorum :)))) hahaha balkona ipe diziyor herkes bende mi oyle yapsam kimiside dilim dilim yapip yere temiz bez uzerine seriyor
Burada patlıcan biber kurutulmaz pek,domateste kurutulmaz da ben azmettim yapmaya
Patlıcan kurusundan dolma yapmam lazım,seversem kurutabilirim,severim kış hazırlıklarını:)

BEn de geçen sene almıştım geldi bonsai tohumu ektik dediği gibi ama hiçbir şey çıkmadı çimlenme bile olmadı
Bildiğim kadarıyla bonsai cinsin değil ağacı şekillendirmenin adı.
Herhangi birağaç cinsini,büyüme köklerini keserek,besinini kısıtlayarak cüce şekilde yaşlandırıyorlar,aslında bildiğimiz gelişim geriliği:)
O yüzden hangi tohum olsa,hatta bonsaiden elde edilse bile, normal şartlarda standart büyüklüğüne erişecektir büyük ihtimal...

bu arada çok iyi sonuç aldığınız çilek fidelerine sahibiz.... çok iyi bakılacak, gelip arada yiyebilirsiniz
Yediveren mi Kazen?Bir de osmanlı çileği bulsanız,öyle güzel ki.
Aslında ithalmiş ama zamanla bize malolmuş,iyiki de olmuş.
Zonguldakta yetişiyordu galiba,oradan bir üyemiz göndersin bahçenize:))

merhaba ben o bonsai ağaç tohumu aldım büssürü tohum hiç biri olmadı. ama bahçe çiçeği gibi olanlarda çıkanlar oldu.

Allah aşkına hala Çin malımı alıyorsunuz?
Kim bilir neyden elde ediyorlar, yapmayın sağlığınız önemli!

Kazen abi ben aldım lotus çiçeği bak sana resimlerini atayım :)
domates almıştım siyah onlarda oldu :)
ama orkide gül vs onlar sahte
aldıklarının çoğu çıkar ama abi üzülme.bende alıyorum sürekli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…