Her şey onlara mükemmel, dar gelirliye değil. Onlara dokunmayan yılan bin yaşasın.Buna herşey mükkemmel diyenler sanırım daha iyi cevap verecektir
Ben de Ankaradayım. İnanın yoruldum, çok yoruldum.Ben maaşımı yetiremiyorum 475tl neye yeter? Ayın 5'ine kadar 400tl param vardı 4 günde 250tl bitti. Markete girsen en az 60-70tl gidiyor zaten..
Kıyafeti de arada kredi kartıyla gözümü karartıp alıyorum. Özellikle İstanbul'da isen geçinmek hakikaten çok zor..
Haftasonları da akşama kadar dershanedeyim. Yol parası, kitap parası. Size şöyle deyim kontorumu bile kendi kendime atıyorum.hafta sonlarını düş. 22 gün okula gidiyo olsan günlük 21 lira eder. o parayla rahat rahat geçinmen üstüne bi de alışveriş yapman imkansız. ailen yardımcı olmuyor mu?
Bakacağım teşekkür ederimBir uygulama var ya , d...p :) ismini yazabiliyosam da ; Dolap
Orada size olmayan kıyafetlerinizi satabilirsiniz ve de beğendiğiniz ürünleri daha uyguna alabilirsiniz.
Bi bakmanızı öneririm.
Ben de daha eşarbın içine takılan bonenin fiyatının 6 tl'ye çıktığını gördüğümden beri kendime gelemiyorum..Malesef ben de bir çözüm bulamadım canım buna. Dışardan dönerken ekmek alayım diye markete uğruyorum. peynir de bitmişti ay bi de sucuk alayım, bir paket karabiber, 2 kilo salatalık bi bakıyorum 100 lira gitmiş.
Ya karabiberin paketi 8 tl olur mu? 50 gram karabiber kardeşim bu altı üstü, sanki çeyrek altın alıyoruz. Malesef o kadar pahalı ki hayat.
Bebek için bi kanguru alayım bi bakayım dedim yuh 190 tl! Ben de tam onun şokunu yaşıyordum 15 dakikadır.
Haftasonları da akşama kadar dershanedeyim. Yol parası, kitap parası. Size şöyle deyim kontorumu bile kendi kendime atıyorum.
İşte o zamanın 280 lirasının şimdinin 475 lirasından fazla alım gücü vardı. Biriktirmek mi o da neben de ünide sadece bursla geçiniyodum. ki o zaman 280 civarıydı. ama haftada iki gün okula gittiğim için herşeye yetiyodu. üstüne bi de biriktiriyodum. şimdi kaç katı maaş alıyorum bazen yetmiyo şlasklşds
kaç beden giyiyosun?
Ben de Ankaradayım. İnanın yoruldum, çok yoruldum.
Ben de daha eşarbın içine takılan bonenin fiyatının 6 tl'ye çıktığını gördüğümden beri kendime gelemiyorum..
Buna da şükür, Allah yardımcıları olsun. Sırf bu sebepten instagramı kapattım, milletin zenginliğini görmeye tahammülüm kalmadıBir de senin aldığın ücretin 3,5 katı ile kira verip, ev geçindirmeye, çocuk okutmaya çalışan insanlar var. Dalga geçer gibi bir uçurum var gelir gider dağılımında.
İşte o zamanın 280 lirasının şimdinin 475 lirasından fazla alım gücü vardı. Biriktirmek mi o da ne
Birkaç sene önce 2-3 liraydı eminim hatırlıyorum. Benim dediğim bona akrilik falan değil kıytırık bone işteAnneme akrilik boneyi 12 liraya aldim gecen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?