• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alim hoca vs lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bonjor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
117
4
98
25
Eşim asker ve evimizden silahsı çalındı bir hoca tarafından evimize giren doğalgazcılardan biri olduğunu söylenildi ama 7 kişi çalışmış hangisi olduğunu bulamadım kaybolan çalınan eşyanın yerini bulabilen hoca alim büyücü var mı çevrenizde varsa lütfen yardımcı olun komutanları eşimi hırsızlıkla suçluyor

Eşim asker ve evimizden silahsı çalındı bir hoca tarafından evimize giren doğalgazcılardan biri olduğunu söylenildi ama 7 kişi çalışmış hangisi olduğunu bulamadım kaybolan çalınan eşyanın yerini bulabilen hoca alim büyücü var mı çevrenizde varsa lütfen yardımcı olun komutanları eşimi hırsızlıkla suçluyor
Cübbeli Ahmet Hoca var

Uzuldum durumunuza ama boyle konular yasak

Doğalgazcılardan biri olduğunu söyleyen hoca kim olduğunu söylemedi mi 😂
Şikayet etsenize yahu . Ruhsatlı silah sonuçta , ruhsatı iptal edilir.devlet malı olduğu içinde belli bir miktar para ödenir .
Eşinizin bunlardan haberi yok mu? Şikayet etmek yerine Hacı hocayı araştırmaya başlamışsınız . 😂

Eşiniz asker ve üzerine zimmetli silahını bulmak için hoca arıyorsunuz; tebrik ederim.

Bir askerin üzerine kayıtlı silahın çalınması veya kaybolması durumunda uygulanacak prosedür bellidir ve yazılı olarak düzenlenmiştir ; mevcut prosedüre göre hareket etsin eşiniz.

Evinizdeki silahın, tamirat nedeniyle evinizde çalışan 7 kişi tarafından çalındığına dair şüpheniz varsa da , karakola müracaat edin.

Şikayet etsenize yahu . Ruhsatlı silah sonuçta , ruhsatı iptal edilir.devlet malı olduğu içinde belli bir miktar para ödenir .
Eşinizin bunlardan haberi yok mu? Şikayet etmek yerine Hacı hocayı araştırmaya başlamışsınız . 😂

Ya ciddimisiniz siz bakın biz bunları hiç bilmiyorduk inanın gecenın bu saatinde şikayet etmeye gidiyorum 😂😂😂

Eşiniz asker ve üzerine zimmetli silahını bulmak için hoca arıyorsunuz; tebrik ederim.

Bir askerin üzerine kayıtlı silahın çalınması veya kaybolması durumunda uygulanacak prosedür bellidir ve yazılı olarak düzenlenmiştir ; mevcut prosedüre göre hareket etsin eşiniz.

Evinizdeki silahın, tamirat nedeniyle evinizde çalışan 7 kişi tarafından çalındığına dair şüpheniz varsa da , karakola müracaat edin.
Merak etmeyin yaptık zaten benim hocaya başvurma sebebim eşimin komutanları tarafından hırsız tutulması sonuçta devlet bedava verdi ve ben onu satabilirim ve komutanı da tam olarak bu şekilde düşünüyor o sebeple kimde olduğunu bulabilirsek bizim için çok daha iyi olacak

Hoca her şeyi söylemiş, keşke çalanın ad- soyad ve ikametgahını da söyleseymiş. Ya da bi robot resim çizdirseymiş. Bu çağda bu kadar cahillik çok fazla ama ya...

Ya ciddimisiniz siz bakın biz bunları hiç bilmiyorduk inanın gecenın bu saatinde şikayet etmeye gidiyorum 😂😂😂
Eşiniz üzerine zimmetli olan ve namus olarak kabul edilen silahını neden ortalık yerde bırakıyor?Yakını polis ve ya asker olanlar bunun büyük bir sıkıntı olduğunu iyi bilir.Haciyla hocayla çözülecek bir sorun değil bu,nasıl bir cehalettir anlamadım.Silahin yerini ancak sizin evinize girip çıkan tanıdık biri biliyor ve almış olabilir.Hoca değilim ama az çok tahmin ettim hanımefendi.

Eşi torpilli herhalde :D

Hoca her şeyi söylemiş, keşke çalanın ad- soyad ve ikametgahını da söyleseymiş. Ya da bi robot resim çizdirseymiş. Bu çağda bu kadar cahillik çok fazla ama ya...
Ben size büyücüye sordum deseydim hiç bir sorun olmayacaktı belki de değil mi dine inancınız yoksa bunu cahillik olarak göremezsiniz bir çok din adamının kalp gözü açıktır ve siz söylemeden sizin derdinizi anlar çare gösterir yani bu cahillik değil Allah’a olan inançtan gelir

Hacı hocaya kadar gittiyseniz bilmemenizi anlayabilirim tabii😂 emniyettekiler mi yoksa hocaya gidin dedi😂😂
Medyum Memiş hoca vardı bi araştır 😂

Ciddi olmayan sizsiniz bence. Bolca gülücük attığınıza göre...

Yeni üye değilsiniz. Bu konunun yasak olduğunu bilirsiniz.

Bir diğer mesele; başınız belada. Devlet silahın hesabını sorar. Ama çalandan çok çaldıranı suçlar.

Burda kendinizce alay ediyorsunuz ama bizler evimizde oturmuş keyfî yazıyoruz bunları. Ciddî olması gereken biz değiliz yani.

Ben size büyücüye sordum deseydim hiç bir sorun olmayacaktı belki de değil mi dine inancınız yoksa bunu cahillik olarak göremezsiniz bir çok din adamının kalp gözü açıktır ve siz söylemeden sizin derdinizi anlar çare gösterir yani bu cahillik değil Allah’a olan inançtan gelir
Bir büyücü sorup Allah'a olan inançtan bahsetmekte ne bileyim asddfghjk

Merak etmeyin yaptık zaten benim hocaya başvurma sebebim eşimin komutanları tarafından hırsız tutulması sonuçta devlet bedava verdi ve ben onu satabilirim ve komutanı da tam olarak bu şekilde düşünüyor o sebeple kimde olduğunu bulabilirsek bizim için çok daha iyi olacak

Eşiniz "hırsız tutulmamıştır". Üzerine zimmetli silahı, gereken şekilde muhafaza etmediği için; hakkında soruşturma açılmış olabilir mi ?

Hanımefendi karakola şikayette bulunun. Silahın bulunduğu yerden parmak izi alınır. Evinize girenlerin de ifadesi alınır. Eşinizin beylik tabancası. Namusu yani..devlet onu namusu olarak vermiş. Hacı hocayla bulunmaz öyle şeyler. Saçmalamayın.
Yorumları okumadınız sanırsam şikayette bulunduğunu yazdım sizin tabirinizle hacı hocayı eşime hırsız denildiği için arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X