Çünkü üzerine zimmetli 2. Bir silahtamam da silah neden evde yabanci biri varken esinizin uzerinde degil de her hangi bir yerde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü üzerine zimmetli 2. Bir silahtamam da silah neden evde yabanci biri varken esinizin uzerinde degil de her hangi bir yerde.
Gerçekten hoca olan,din alimi olan hiç kimse böyle şeylerle uğraşmaz. Bu insanlar gördükleri karşısında para alıyor sizden değil mi?Şöyle söyleyeyim biz izne çıktığımız dönemde evimize sadece doğalgazcılar ve eşimin arkadaşı girdi evde tüm kapılar kitlitliydi geldiğimiz de balkon camı ve kapısı açıktı aklımıza böyle birşey gelmediği için bakmayı akıl edemedik 2 sonrasın da eşim atış yapmak için kamutanlarının o silahı istediğini söyledi ama koyduğumuz yerde yoktu hocaya gelince bazı din adamlarının böyle şeyleri gördüklerini bildiğimiz için hocaya başvurduk ve dediği şeyler doğru çıktığı için daha bilgili bir hoca arayışına geçtim
Kayip esya bulm uzmani (yuzuk, kolye, kitap vs) Profesor Dumbledore hocam var. Tavsiye ederim.
Askeriyede silah namus demektir. Oyle yedek sarjoruyle kutusunda yatak odanizda korunmasiz bir sekilde birakirsaniz, bunun hesabi en agir sekilde sorulur ve odetilir. Sizin icin her sey yeni basliyorEşim asker ve evimizden silahsı çalındı bir hoca tarafından evimize giren doğalgazcılardan biri olduğunu söylenildi ama 7 kişi çalışmış hangisi olduğunu bulamadım kaybolan çalınan eşyanın yerini bulabilen hoca alim büyücü var mı çevrenizde varsa lütfen yardımcı olun komutanları eşimi hırsızlıkla suçluyor
Sesli guldumKayip esya bulm uzmani (yuzuk, kolye, kitap vs) Profesor Dumbledore hocam var. Tavsiye ederim.
özrünüz kabahatinizden beter... isterse 50 silahı olsun eşinizin, herbirini korumakla mükellef. haftalar geçmiş siz yeni bir şeyler yapıyorsunuz. dua edin de o 1 ayda o silahla suç işlenmemiş olsun. yoksa eşinizin başı büyük derde girer,hem zimmetli eşyayı koruyamadığı için hem de o suçu kendisi işlemiş gibi görüneceği için.Silah kaybolalı 1 ay oldu biz 2 hafta önce fark ettik yani şimdiye kadar çok şükür birşey olmadı umarım bu saatten sonra da olmaz
Biri resmi görev silahı, diğeri beylik yani görevi dışındaki hayatında ‘olur da bir durum yaşanırsa diye müdahele etmesi gereken yerde kullansın’ diye verilen silah.Çünkü üzerine zimmetli 2. Bir silah
AhahahahhahahahahahahahahahahAllah iyiliğini versin ya bu saatte kahkaha attım
![]()
el altından satmak diye birşey duymadığınız düşünüyorum alan kişi bunların hepsini ruhsatsız bir şekilde yapabilirya hadi caldi diyelim nasıl satacak onu elinde ruhsat yok bir sey yok.
seri numarasi vardir e bu silahi satarken vs ruhsatsiz mi satacak yada tasiyacak anladim ki
6 yıldır bu meslekte ve en az sizin kadar bildiğine eminimBiri resmi görev silahı, diğeri beylik yani görevi dışındaki hayatında ‘olur da bir durum yaşanırsa diye müdahele etmesi gereken yerde kullansın’ diye verilen silah.
Görev silahını özel hayatında kullanamaz, görev bölgesinde de beylik tabancasını.
Bakın bana kimse emanet etmedi ama biliyorum, kocanız bu mesleği bildiğinden emin mi?
Tabi büyücü olanı da alim olarak atadı kendisiArkadaş dine olan inancından ötürü büyücü olmadığını din adamı olduğunu düşündüğü birine para da ödeyecek aynı zaman da dimi
yoo duydum baska bir yorumda da bundan bahsettim zaten ama sizden giden gitmiş bundan sonrası muallak.el altından satmak diye birşey duymadığınız düşünüyorum alan kişi bunların hepsini ruhsatsız bir şekilde yapabilir
Sadece bir silahını kullanmayı tercih eder ve gerektiğinde kullanmam için evde bırakır tatmin oldunuz muMillet ruhsatsiz silahini belinde cekinmeden tasiyor. Esiniz ise silahimi nereye koydugumu unuturum deyip size emanet etmis. Terör bölgesinde ustlendigi vazifenin farkinda mi kendisi?
Din büyüklerini araştırmanızı öneririm ve büyüye inanmamTabi büyücü olanı da alim olarak atadı kendisi
Ben çok şüpheliyim.6 yıldır bu meslekte ve en az sizin kadar bildiğine eminim
ya hem tasiyamiyor hem cok fazla geliyor ne gerek var ki beylik tabancasına ben anlamiyorum her türlü bela yani evde acik alanda, oyle bir ortamda gorev yerindeÇünkü üzerine zimmetli 2. Bir silah