- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
-
Malesef koskoca sitede hic alin dolgusu yaptiran yok mu resmen ayıpBende bilgi almak istiyorum bu konuda ama bulamıyorum(( siz bir şey buldunuz mu?
Senin alnın nasıl düz mü ? Ben böyle bir profil istiyorum ama hiç bir yerde bulamıyorum bununla ilgili bir şey((( birde profil estetiği var bir çok ünlüler yaptırmış Anjelina Jolienin güzelliyinin sırrı onun güzel profilinin olması o da sonradan yaptırmış((Malesef koskoca sitede hic alin dolgusu yaptiran yok mu resmen ayıpElbette yaptıran bir sürü kisi var ama ya konumu gormuyorlar yada cevap vermiyorlar bilmiyorum.Üzgünüm.
Aynen tam olarak bu canim.Cok duz hemde.Bu fotograftaki kadar olmasada olur.Duz olmasin orasi oval olsun o da yeter ona bile razıyım yani.Profil estetigini okumustum alin dolgusu arastirirken rastlamistim.Profil estetiginde tamamen yuzu degistiriyor yalniz.Alin burun cene elmacik...Ve bu baya pahaliya patlar sanirimSenin alnın nasıl düz mü ? Ben böyle bir profil istiyorum ama hiç bir yerde bulamıyorum bununla ilgili bir şey((( birde profil estetiği var bir çok ünlüler yaptırmış Anjelina Jolienin güzelliyinin sırrı onun güzel profilinin olması o da sonradan yaptırmış((
ben araşdırdım bir kozmetolog buldum o yapıyor... Yanı genelde tüm kozmetologlar yapıyormuş bunu mesela alın gerideyse ve ya çene gerideyse dolguyla dolduruyorlar ama naturel dolgu (ne yazıkki buda zamanla gidiyor) fake dolgular çooook zararlı hep kalıyor onu çıkarmak olmuyo... Yağ enjeksiyonuda kalıcı ama insan sonuçdan korkuyo iyi olmazsa diye geri dönüşü yok çünki ama naturel dolguyla yapmak mümkün... Sende bir kaç kozmetologla görüş istersen Ama dikkatli ol çünki ne olursa olsun sonuç naturel olmalı...( bu arada kötü türkcem için kusura bakmayın yurtdışından yazıyorum) ))Aynen tam olarak bu canim.Cok duz hemde.Bu fotograftaki kadar olmasada olur.Duz olmasin orasi oval olsun o da yeter ona bile razıyım yani.Profil estetigini okumustum alin dolgusu arastirirken rastlamistim.Profil estetiginde tamamen yuzu degistiriyor yalniz.Alin burun cene elmacik...Ve bu baya pahaliya patlar sanirim
Cok tatlisin turkcen gayet iyi :) Bana onerebilecegin bir kozmotolog var mi ilk defa duydum bu arada biliyor musun? Birde ucreti fazla olmamali..Yag enjeksiyonu olsa benim icin daha iyi kalici olmali
ben araşdırdım bir kozmetolog buldum o yapıyor... Yanı genelde tüm kozmetologlar yapıyormuş bunu mesela alın gerideyse ve ya çene gerideyse dolguyla dolduruyorlar ama naturel dolgu (ne yazıkki buda zamanla gidiyor) fake dolgular çooook zararlı hep kalıyor onu çıkarmak olmuyo... Yağ enjeksiyonuda kalıcı ama insan sonuçdan korkuyo iyi olmazsa diye geri dönüşü yok çünki ama naturel dolguyla yapmak mümkün... Sende bir kaç kozmetologla görüş istersen Ama dikkatli ol çünki ne olursa olsun sonuç naturel olmalı...( bu arada kötü türkcem için kusura bakmayın yurtdışından yazıyorum) ))
Teşekkür ederim)) Yağ enjeksiyonunu maalesef kozmetologlar yapmıyor((( estetik cerrahlar yapıyor bunu Barış Çakır bence çok iyi bi araşdır istersen onu fiyatı konusunda bilgim yok maalesefCok tatlisin turkcen gayet iyi :) Bana onerebilecegin bir kozmotolog var mi ilk defa duydum bu arada biliyor musun? Birde ucreti fazla olmamali..Yag enjeksiyonu olsa benim icin daha iyi kalici olmali
Baris Cakir beni asiyor malesef gonul ister ki ona yaptiriyim ama fiyatlar ucmus gidiyor :)Teşekkür ederim)) Yağ enjeksiyonunu maalesef kozmetologlar yapmıyor((( estetik cerrahlar yapıyor bunu Barış Çakır bence çok iyi bi araşdır istersen onu fiyatı konusunda bilgim yok maalesef
En kötüsüde üzüntüden bebeğimi düşürdüm (bebeğimin katilli özay ercan)Cok uzuldum sizin adiniza ya boyle doktorlara yaziklar olsun insan bir yardimci olur ozur diler..yuze kapatmak nedir!!!!
işallah kimse gitmez bu adamaKeske bu kadar takmasaydin ya..sagligindan onemli mi?Neyse en azindan bir daha buradaki uyelerden kimse gitmez artik verdigin isime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?