Alin dolgusu

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Alin dolgusi yaptiran var mi?Alnim cok duz ve geriye dogru kizlar.Fahriye evcen tarzi alinlari cok begeniyorum ve cok hosuma gidiyor.Yaptiran varsa yardimci olabilir mi acaba uzun zamandir arastiriyorum fakat pek bir sey bulamadim..

Bende bilgi almak istiyorum bu konuda ama bulamıyorum(( siz bir şey buldunuz mu?
Malesef koskoca sitede hic alin dolgusu yaptiran yok mu resmen ayıp Elbette yaptıran bir sürü kisi var ama ya konumu gormuyorlar yada cevap vermiyorlar bilmiyorum.Üzgünüm.

Malesef koskoca sitede hic alin dolgusu yaptiran yok mu resmen ayıp Elbette yaptıran bir sürü kisi var ama ya konumu gormuyorlar yada cevap vermiyorlar bilmiyorum.Üzgünüm.
Senin alnın nasıl düz mü ? Ben böyle bir profil istiyorum ama hiç bir yerde bulamıyorum bununla ilgili bir şey((( birde profil estetiği var bir çok ünlüler yaptırmış Anjelina Jolienin güzelliyinin sırrı onun güzel profilinin olması o da sonradan yaptırmış((

Eklentiler

• image.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 3.576
Ben de yaptırmadım canım ama biriyle elmacıklara yağ enjeksiyonu konuşurken arkadaşının alnına da yağ enjeksiyonu yaptırdığını söylemişti. Yağ enjeksiyonunda iyi bir doktorla görüşürsen eminim yapan vardır aralarında

Aynen tam olarak bu canim.Cok duz hemde.Bu fotograftaki kadar olmasada olur.Duz olmasin orasi oval olsun o da yeter ona bile razıyım yani.Profil estetigini okumustum alin dolgusu arastirirken rastlamistim.Profil estetiginde tamamen yuzu degistiriyor yalniz.Alin burun cene elmacik...Ve bu baya pahaliya patlar sanirim

Bende bu konuda muzdaribim..çok çok geride olmasada bu yüzden çenem önde duruyor.teoman doğanın instagramda bu işlemi yaptığını gördüm..genelde burun estetiğiyle beraber yapıyor sanırım..Yağ enjeksiyonu ciddi riskli bi iş doktorun çok çok iyi olması lazım.

ben araşdırdım bir kozmetolog buldum o yapıyor... Yanı genelde tüm kozmetologlar yapıyormuş bunu mesela alın gerideyse ve ya çene gerideyse dolguyla dolduruyorlar ama naturel dolgu (ne yazıkki buda zamanla gidiyor) fake dolgular çooook zararlı hep kalıyor onu çıkarmak olmuyo... Yağ enjeksiyonuda kalıcı ama insan sonuçdan korkuyo iyi olmazsa diye geri dönüşü yok çünki ama naturel dolguyla yapmak mümkün... Sende bir kaç kozmetologla görüş istersen Ama dikkatli ol çünki ne olursa olsun sonuç naturel olmalı...( bu arada kötü türkcem için kusura bakmayın yurtdışından yazıyorum) ))

Cok tatlisin turkcen gayet iyi :) Bana onerebilecegin bir kozmotolog var mi ilk defa duydum bu arada biliyor musun? Birde ucreti fazla olmamali..Yag enjeksiyonu olsa benim icin daha iyi kalici olmali

Cok tatlisin turkcen gayet iyi :) Bana onerebilecegin bir kozmotolog var mi ilk defa duydum bu arada biliyor musun? Birde ucreti fazla olmamali..Yag enjeksiyonu olsa benim icin daha iyi kalici olmali
Teşekkür ederim)) Yağ enjeksiyonunu maalesef kozmetologlar yapmıyor((( estetik cerrahlar yapıyor bunu Barış Çakır bence çok iyi bi araşdır istersen onu fiyatı konusunda bilgim yok maalesef

Teşekkür ederim)) Yağ enjeksiyonunu maalesef kozmetologlar yapmıyor((( estetik cerrahlar yapıyor bunu Barış Çakır bence çok iyi bi araşdır istersen onu fiyatı konusunda bilgim yok maalesef
Baris Cakir beni asiyor malesef gonul ister ki ona yaptiriyim ama fiyatlar ucmus gidiyor :)

sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seçin özay ercan gibi doktorlara gitmeyin sorgulayın doktor diye güvenmeyin para kazanma uğruna mahvetti beni aynaya bakamıyorum.

Cok uzuldum sizin adiniza ya boyle doktorlara yaziklar olsun insan bir yardimci olur ozur diler..yuze kapatmak nedir!!!!

Keske bu kadar takmasaydin ya..sagligindan onemli mi?Neyse en azindan bir daha buradaki uyelerden kimse gitmez artik verdigin isime..

Alın yağ enjeksiyonu bende arıyorum eli iyi ve güvenilir bir dr. Henüz tam liste oluşturamadım. Akif mehmetoğlunu duydum istanbulda fakat hastasına denk gelmedim yanlış yönlendirmeyim. Sonucu bende gözümle görmek istiyorum çünkü..

Peki arkadaslar, varmi alin dolgusu yaptiran? Ben hem sakak hem de alin ortasi istiyorum coken alnima daha genc ve bombeli bir gorunum vermek icin. Ben izmir deyim ama Antalya veya Istanbul'da olabilir. Ben yag istemiyorum su anda. Ameliyat turu seyleri 50li, 60li yaslara ayiriyorum. Sadece hyaluronik dolgu istiyorum su anda. Alin dolgusu icin tavsiye edeceginiz doktorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…