Alın iste

Deryaderyya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
283
170
23
43
O görüştüğüm beni beğenmedi dediğim adam benim için çirkin demiş. Yaşlı demiş işte
Sonra derya niye konu açıyorsun niye takıntı yapıyosun da vs vs napayım adam çirkin diye görüşmek istememiş iste

Çirkinim çirkinsin çirkin, çirkiniz çirkinsiniz çirkinler.
Derya neden hep zayıf yönlerine odaklanıyorsun kardeşim? Hiç mi güçlü yönün yok, ona odaklan. Bak valla daha başarılı olursun. Madem çirkinliğini sabitledin, eminsin. O zaman 2 yolun var. Ya bu yönünü iyileştirmeye yöneleceksin, yani güzelleşmek için cerrahi, kozmetik yollara başvuracaksın. Ya da kabullenip başka iyi olduğun alanlara yöneleceksin.
Bunun ortası yok, ne yardan ne serden diyorsun sen. Ama yok öyle bir dünya canım.

Son düzenleme:
Haziranda izine çıkınca hallederim o isi

Teşekkür bile ederim ona dürüst. Ben yalan söyleyenlere hoşlanmıyorum. Doğruyu söyleyen neden kötü olsun ki

Çözüm üretmiştir ki zaten haziranda burun yanak operasyonu olacagim
O zaman üzülme artık. Çaresi olduğunu düşündüğün bir şey için ruh halini bozmaya gerek yok. Yani bunu düzeltebilecek gücün var en azından bu bile iyi bir şey. Ya düzelmeyecek bir şey olsaydı ya da o estetiği yaptıramayacak durumda olsaydın?

deryacım sen güzel olunca mutlu olunacağını mı sanıyosun. ya da güzel olunca tüm erkeklerin peşinde koşacağını. vs meleği olup aldatılan kaç manken var. öncelikle bi adam çirkin diye beğenmiyosa o onun sığlığıdır. ikincisi aracı "sana çirkin dediiiiii" diye ergence anlatanı da hayatından çıkar

Öncelikle siz kendinizi beğenin başkası ne derse desin nice kadın var çirkin ama öyle bir özgüvene sahip ki nasıl asil duruyorlar bayılıyorum o tür kadınlara ben karşılarında eriyorum bir bayan olarak sizde biraz özgüven sahibi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…