- 23 Şubat 2016
- 283
- 170
- 23
- 43
- Konu Sahibi Deryaderyya
-
Haziranda izine çıkınca hallederim o isiÇirkinim çirkinsin çirkin, çirkiniz çirkinsiniz çirkinler.
Derya neden hep zayıf yönlerine odaklanıyorsun kardeşim? Hiç mi güçlü yönün yok, ona odaklan. Bak valla daha başarılı olursun. Madem çirkinliğini sabitledin, eminsin. O zaman 2 yolun var. Ya bu yönünü iyileştirmeye yöneleceksin, yani güzelleşmek için cerrahi, kozmetik yollara başvuracaksın. Ya da kabullenip başka iyi olduğun alanlara yöneleceksin.
Bunun ortası yok, ne yardan ne serden diyorsun sen. Ama yok öyle bir dünya canım.
Teşekkür bile ederim ona dürüst. Ben yalan söyleyenlere hoşlanmıyorum. Doğruyu söyleyen neden kötü olsun kisıze bunu kım soyledıyse gerçekten demıs olsa bıle kım sıze bunu yetiştirdiyse lütfen o kişiyi derhal hayatınızdan çıkarın......böyle kötü kalpli insanlara hayatınızda yer vermeyin sonra daha çooook üzülürsünüz çok
Heh tamam işte sorun yok o zaman Derya. Çözüm üret her zaman, problemin farkına varmakla sızlanmayı karıştırma.Haziranda izine çıkınca hallederim o isi
o çok mu yakışıklıymışO görüştüğüm beni beğenmedi dediğim adam benim için çirkin demiş. Yaşlı demiş işte
Sonra derya niye konu açıyorsun niye takıntı yapıyosun da vs vs napayım adam çirkin diye görüşmek istememiş iste
Bunun önemi yok bence ya.insanların birini beğenmedi için kendinin çok mükemmel olması gerekmiyoro çok mu yakışıklıymış
Çözüm üretmiştir ki zaten haziranda burun yanak operasyonu olacagimHeh tamam işte sorun yok o zaman Derya. Çözüm üret her zaman, problemin farkına varmakla sızlanmayı karıştırma.
O zaman üzülme artık. Çaresi olduğunu düşündüğün bir şey için ruh halini bozmaya gerek yok. Yani bunu düzeltebilecek gücün var en azından bu bile iyi bir şey. Ya düzelmeyecek bir şey olsaydı ya da o estetiği yaptıramayacak durumda olsaydın?Çözüm üretmiştir ki zaten haziranda burun yanak operasyonu olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?