- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
- Konu Sahibi Deryaderyya
-
Her dogruyu söylemek te dogru değildir. Bunu sana söyleyen kisi farklı bir dille söyleyebilir dı, mesela elektrik alamamış senden diyebilirdi. Yada anlasamayacaginizi düşünmüş diyebilirdi. Bunu diyen kisi sanki size bunu söylerken zevk almış.Teşekkür bile ederim ona dürüst. Ben yalan söyleyenlere hoşlanmıyorum. Doğruyu söyleyen neden kötü olsun ki
Hımm napsam ki..Üyeleri engelleme butonu var mı ki engelerseniz görmezsiniz ama siz sırf çekirdek için gidip başka üyelik alırsınız bu da çözüm olmaz saniyorum ki napsam ki yaYa ben sizden çok sıkıldım. Valla bak. Dış görünüşünüzü bilemem de içiniz de çok kof, yaş 34 ama zerre olgunluk yok, özgüven yok üslup çocuk gibi. Ay bilemedim bunaldım.
Yok ben usterim söylerim zaten direk böle böle demediHer dogruyu söylemek te dogru değildir. Bunu sana söyleyen kisi farklı bir dille söyleyebilir dı, mesela elektrik alamamış senden diyebilirdi. Yada anlasamayacaginizi düşünmüş diyebilirdi. Bunu diyen kisi sanki size bunu söylerken zevk almış.
O görüştüğüm beni beğenmedi dediğim adam benim için çirkin demiş. Yaşlı demiş işte
Sonra derya niye konu açıyorsun niye takıntı yapıyosun da vs vs napayım adam çirkin diye görüşmek istememiş iste
Konunuzu hatırlıyorum o Zaman'da merak etmişimdir resminizi bir yollayın o çirkin yaşlı denilen yüzüO görüştüğüm beni beğenmedi dediğim adam benim için çirkin demiş. Yaşlı demiş işte
Sonra derya niye konu açıyorsun niye takıntı yapıyosun da vs vs napayım adam çirkin diye görüşmek istememiş iste
Ay sonunda mantıklı bi yorum gelmiş.. Ne eziklik ya biraz kendinize güvenin. Yok o sana çirkin dedi diye kendi kusursuz olmak zorunda degilmiş. Kusursuz değilse ne haddine insanları beğenmemek. Bilmem , tuhafsınızzYa ben sizden çok sıkıldım. Valla bak. Dış görünüşünüzü bilemem de içiniz de çok kof, yaş 34 ama zerre olgunluk yok, özgüven yok üslup çocuk gibi. Ay bilemedim bunaldım.
Nezaket diye birşey var. Hiç teşekkür etme.Teşekkür bile ederim ona dürüst. Ben yalan söyleyenlere hoşlanmıyorum. Doğruyu söyleyen neden kötü olsun ki
Teşekkür bile ederim ona dürüst. Ben yalan söyleyenlere hoşlanmıyorum. Doğruyu söyleyen neden kötü olsun ki
Benim de arkadaşımın başına geldi halbuki hiç te çirkin değildir. Hatta güzel iyi giyinen bakımlı biriO görüştüğüm beni beğenmedi dediğim adam benim için çirkin demiş. Yaşlı demiş işte
Allah esirgesin kesinlikle hepimizi buna katiliyorumHer zaman derim; açık sözlülük her zaman iyi değildir, patavatsızlığa, kalp kırmaya gider.
Size bu şekilde iletirse bu lafı, gönlünüz kırılır, hoşlanmamış desin, bu nedir. Sizde kendinizi iyice su kovası bellediniz, çirkin çirkin diye diye.
Allahın yarattığı kul hiç çirkin olur mu?
Sempatik ya da tatlı yüreklisiniz siz de belki. Yapmayın.
Beğenmeyen yürüsün gitsin.
Ya yüzü güzel, kalbi katran bağlamış insanlar ne olacak?
Allah esirgesin bizi. Güzellik görecelidir.
Hayir:)alın işte diye başlığı görünce bende derya fotosunu paylaşmış sandım..
ben sizin bir önceki konunuzda falınıza bakmıştım yol var demiştim hala gitmediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?