Alın iste

Buraya foto koymam bi tanıdık görse rezil olurum.dışarıdan görsen bu kız ezik demesin zaten.

Deryacım şu konuda sana katılıyorum
Erkeklerin coğu kendileri çirkin bile olsalar yanlarında güzel kadın istiyor.Net yani.adam kendi tipine dönüp bakmıyor aynada gelip seni beğenmiyor..
Kadın da bakar güzelliğe ama cok güzel olmasada olur sevsin değer göstersin yeter diyebiliyor işte.
Ama şöyle de birsey var güzele meraklı adam senden de güzelini görünce bakıyor işte,aldatıyor yada..Hevesi gectimi gözü kayıyor bi şekilde dışarıya..Demekki adam gibi olsunda boşver beğenmese beğenmesin..

Çok haklısın ama böyle olmayan adam var mı en azından biri olaydı ben kaymaklisini geçtim artık ya

Gerçekten dediğin gibi çirkinsen,senin çok şanslı olman gerekir,demek ki kısmetin ileride bir zamanda bekliyor seni,hem de en yakışıklısından iyisinden ve senin tabirinle kaymaklısından :)

Teşekkür bile ederim ona dürüst. Ben yalan söyleyenlere hoşlanmıyorum. Doğruyu söyleyen neden kötü olsun ki
Dogruyu soylemek guzeldir ama her dogru her yerde soylenmez.. Bazen bi arkadasimiz icin biri kotu/olumsuz bisey soyluyorsa, gidip yetistirmiyoruz; ki üzülmesin, kalbi kararmasin, laf tasiyicilik olmasin.. Ne kadar uzulmussun, bu simdi durustluk mu oldu,yani sana bunu soylemesi?
Allah'in yarattigi her sey guzeldir..
Oyle bi adamla olmadigina sevinip sukretmelisin oncelikle, ne buyuk saygisizlik etmis..
Ek olarak, tip mip meselesi degil, cevaplarina bakarak iletisim kurulmasi zor birisin gibi hissediyorum.. Ya yanlis anlıyorsun ya da baska yerden tutuyorsun.. Bu insanlari cok yorar..

Bunun önemi yok bence ya.insanların birini beğenmedi için kendinin çok mükemmel olması gerekmiyor
E o zaman seninde çok mükemmel olamana gerek yok
Bi beğenen çıkar
Hani bi söz var 'siz onu bi de benim gözümle görün' diye
İşte adam sevmeyince kaşına gözüne sivilcene takılır, boşversene

Teşekkür bile ederim ona dürüst. Ben yalan söyleyenlere hoşlanmıyorum. Doğruyu söyleyen neden kötü olsun ki

bu yalan söylemek degıldır bunu söyleyen ınsan ınan bana senı sevmeyen bır ınsandır...sen dermıydın sen çırkınmıssın senı begenmemış dıye bırıne?????? onun yerıne hoşlanmamış elektrık almamış dersın olur bıter....bu cumlelerı eden bır ınsanı hayatınızda var ettıgınız surece mutsuzluktan kurtulamazsınız....kı böyle ınsanlar genelde soyledıklerı tarafı kıskanan ınsanlardır bu kadar net.lutfen gözlerınızı acın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…