Ben bunu da söyledim ona. Sınavdan sonra olsun neden bu kadar acele ediyorsun dedim. Ben yanında olmak istiyorum ama elimde değil vallahi değilBu kadar seninle göbekten bağlı gibi gezmek istiyorsa gününü de sana göre ayarlayacaktı madem. Otur sen alın bence senin daha çok hakkın
Sürekli beni yalnız bıraktın diyor. Bana vicdan yaptırıyor, tarih konusunda da ona söyledim. İleriki zamanda olsa daha iyiydi dedim ama beni de dinlemedibana göre sizin yaptığınız şey onun evliliğinden çok daha önemli. Dünya onun etrafında dönmüyor. O mu verecek size geleceğinizi? Siz çalışmaya devam edin, hiç kendinizi de kötü hissetmeyin. Anlayışlı olsun biraz
Zamanınızı sınava ve kendinize göre planlayın bence. Arkadaşınıza durumu izah edin ve buna rağmen alınmaya devam ediyorsa bırakın alınsın.Ben ne yapmalıyım arkadaşlar, zamanı nasıl planlamalıyım nasıl gün ayarlayıp arkadaşımın yanında olayım fikir verir misiniz?
Herkesin önceliği farklı demek ki kiminin iş öncelikli kiminin koca kiminin sınav. Elinizde olmayan şeyler için üzülmek mantıksız geliyor bana. İki gün sonra sınava girip kolaymış çalışsam iyi puan alırdım demenin vicdanı hiç bişeye benzemez. Kazanamasanız da arkadaşınız da gel omzumda ağla kurban olduğum herşeyin sebebi benim demeyecek maalesef. Siz çalışmadığınız sınava vahlarken arkadaşınız kocişkosuyla balayı fotoları çekmekle meşgul olacakBen bunu da söyledim ona. Sınavdan sonra olsun neden bu kadar acele ediyorsun dedim. Ben yanında olmak istiyorum ama elimde değil vallahi değil
Merhaba herkese
Yakın bir arkadaşım evleniyor ve bu süreçte sürekli yanında olmamı istiyor. Olurum tâbi ki ama sorun şu ki ben 3,5 ay sonraki sınava hazırlanıyorum ve bu benim son şansım. Her sene kursa gidip her sene bu şekilde çalışmam mümkün değil. Bu süreçte arkadaşım bana tavırlı, benimle konuşmuyor ama halbuki bu sınava o da girecek ama çok umursamıyor. Birlikte alışverişlere çıkalım istiyor, ben kendime bile alışveriş yapamıyorum. Evet kendimi bir sınava adamak doğru değil ama 3 ay kaldı ve dünya kadar çalışmam gereken konu var 3 oturum sınava gireceğim bir de düşünün. Geleceğimi kazanmak zorundayım. Ben ne yapmalıyım arkadaşlar, zamanı nasıl planlamalıyım nasıl gün ayarlayıp arkadaşımın yanında olayım fikir verir misiniz? Not: Düğüne vs gideceğim tabiki. o elbise, konsept alışverişi vs yapalım kuaförlere gidelim istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?