Alınan arkadaşım

Arkadaşınıza sadece bir hafta sonunu ayırabileceğinizi söyleseniz 👀 sizde hiç nefes almadan çalışıyorsanız bi değişiklik olur.. hem arkadaşını da kırmamış olursun

Merhaba herkese
Yakın bir arkadaşım evleniyor ve bu süreçte sürekli yanında olmamı istiyor. Olurum tâbi ki ama sorun şu ki ben 3,5 ay sonraki sınava hazırlanıyorum ve bu benim son şansım. Her sene kursa gidip her sene bu şekilde çalışmam mümkün değil. Bu süreçte arkadaşım bana tavırlı, benimle konuşmuyor ama halbuki bu sınava o da girecek ama çok umursamıyor. Birlikte alışverişlere çıkalım istiyor, ben kendime bile alışveriş yapamıyorum. Evet kendimi bir sınava adamak doğru değil ama 3 ay kaldı ve dünya kadar çalışmam gereken konu var 3 oturum sınava gireceğim bir de düşünün. Geleceğimi kazanmak zorundayım. Ben ne yapmalıyım arkadaşlar, zamanı nasıl planlamalıyım nasıl gün ayarlayıp arkadaşımın yanında olayım fikir verir misiniz? Not: Düğüne vs gideceğim tabiki. o elbise, konsept alışverişi vs yapalım kuaförlere gidelim istiyor.
Ben neyi anladim bu yasimda biliyormusun karsi taraf hep bir beklenti icinde sen arkadasim degilmisin yap dostumsun hatta kizkardesimsin bu zamanda beni yalniz birakma uygun bir dille neden yapamicani veya bulusamicani anlatinca kusuyorlar ve sen gonlunu anliyorsun bir zaman sonra senin bir isin dusuyo kesin ve sert bir dille isim var musait degilim cekiyorlar kaliyorsun oyle mih gibi benim son 3 senedir takindigim tavir su yapmak istiyormuyum evet yaparim ama musait olmam veyahut canim istemez bende direk soylerim kusuyormu hiii demekki gercek dost degilmis dost dedigin anlayis gösterir Halden anlar hiccc takma bir dusun onun dugunu yüzünden gelecegini riske atmana degermi degmez boswer

Size böyle bşr durumda tepki verip tavır takınacak kişi sadece kendisini düşünüyordur, bencildir. Size destek olması ve anlayış göstermesi gerekir. Sonuçta keyfi bir durum değil. Canınız sıkılmasın, ileri de çok kolayca siz ikinci plana atıldığınızda bunu hatırlarsınız.

Asla gitmem açık ve net 😁 ben de kpss hazırlanıyorum ve emin olun ailemi bile haftada birkaç saat görüyorum. Benim de çok yakınımin düğünü var şehir dışında. Mecburen gideceğim ama ilk otobüsle geri döneceğim. Bu bizim geleceğimiz, takmayın.

Bahsettiğin üniversite giriş sınavı ise bir soruyla onlarca kişinin altına yada üstüne çıkıyorsun sıralamada. O yüzden zamanın kıymetini bil. Diyelim arkadaşına destek amaçlı kırılmasın diye boşverdin, ona zaman ayırdın. Mesleğin, ünvanın, maaşın konusunda sana bir faydası dokunacak mı? Bu konuda bile bencilce davranan biri bir dönem sonra ufacık bir hatanda seni sildi diyelim, o zaman kaybettiğini nasıl geri alacaksın. Tüm bunları düşün ve ona göre karar ver. Ortaokul, lise, üniversite, iş hayatı kaç arkadaş tanıdım şimdi çoğu yoklar hayatımda.

Tabi ki sevdiğimiz insanlara destek olmalıyız ama kendi hayatımızdan çalmadan. Hele ki bunu bencilce isteyenden uzak durmalısın.

Merhaba herkese
Yakın bir arkadaşım evleniyor ve bu süreçte sürekli yanında olmamı istiyor. Olurum tâbi ki ama sorun şu ki ben 3,5 ay sonraki sınava hazırlanıyorum ve bu benim son şansım. Her sene kursa gidip her sene bu şekilde çalışmam mümkün değil. Bu süreçte arkadaşım bana tavırlı, benimle konuşmuyor ama halbuki bu sınava o da girecek ama çok umursamıyor. Birlikte alışverişlere çıkalım istiyor, ben kendime bile alışveriş yapamıyorum. Evet kendimi bir sınava adamak doğru değil ama 3 ay kaldı ve dünya kadar çalışmam gereken konu var 3 oturum sınava gireceğim bir de düşünün. Geleceğimi kazanmak zorundayım. Ben ne yapmalıyım arkadaşlar, zamanı nasıl planlamalıyım nasıl gün ayarlayıp arkadaşımın yanında olayım fikir verir misiniz? Not: Düğüne vs gideceğim tabiki. o elbise, konsept alışverişi vs yapalım kuaförlere gidelim istiyor.
Kpss ye gireceksiniz anladığım kadarıyla.Bence arkadaşınız sizi çok sevdiği için yanında olmanızı istiyor insan sevdiklerini yanında ister,bunu düşünerek tepkinizi vermenizi öneririm.Bu arada bazen ara vermek size de iyi gelebilir kafanız rahatlar

Bu kadar seninle göbekten bağlı gibi gezmek istiyorsa gününü de sana göre ayarlayacaktı madem. Otur sen alın bence senin daha çok hakkın
Bu yorumu dikkate al konu sahibi her şeyin cevabı bu yorumda. Gireceğin sınavnı tahmin ediyorum ben de o sınava gece gündüz çalıştım ve çok şeyden kendinden bile fedakarlık ettiğin bi sınav. Arkadaşınla düğün hazırlığı gezmelere vs gitmemekte sonsuza kadar haklısın

Her koyun kendi bacagjndan asilir,ders calisin ,bj konuyu kagaya takmayin ,bos bos gezsin ,ben evlenirken gelinlik turevi bi elbise aldim yarim saatte ,kimseye grl git demedim takmayin

Back
X